- 17 Ağustos 2011
- 23.278
- 146.087
- 798
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
bence gayet normal bir cümleÖzgüvensiz saçma bir insan değilim.Eşim benim hakkımda böyle düşünecekse de kapı orada kimse zorunda değil.Ben eşimin arkadaşı için böyle her kızın isteyebileceği bir erkek falan diye cümle kurmazdım.Hoş bulmadım.
sonucta benim bahsettigim erkek arkadas neredeyse her kadinin istedigi ozelliklere sahip
bugun burada 10 kadina soralim kac kisi su özellikte biriyle evlenmek istemez?
• iyi egitim alip yurtdisinda yüksek lisans yapmis
• uluslararasi bir sirkette ekonomi alaninda calisip dolarla yüksek maas alan
• Kendine ait deniz gören evi, büyük arabasi olan - hayatindaki insanin elini sicak sudan soguk suya gecirmeyecek sekilde yasatma gücü olan
• Durumu gayet iyi - kendi halinde koyde yasayan mutlu anne babaya sahip
• gezmeyi tozmayi seven
• boylu poslu
:)
bu ozellikler gayet de her kadinin evlenecegi adamda olmasini isteyecegi ozellikler.
sizin arkadasiniza gelirsek
• aşiri yardimsever , merhametli (ben dahil kimse kolay kolay alt tarafi arkadasinin refakatcisi olmazdi. siz de o dogururken sanmiyorum kocanizi cocugunuzu birakip bir hafta refakat edeceğinizi
• çiti piti, güzel
• kibar, sakin
• ailesi düzgün insanlar olan
• becerikli, eli iş yemek tutan
• aileye akrabaya saygida hurmette kusur etmeyecek, geleneksel, ev isi yapmaktan gocunmayacak, hayatindaki insana seve seve hizmet edecek
• anaç
sorun on erkege neredeyse hepsi bu ozelliklerde bir kiz ister evlenmek icin.
halihle esiniz "her erkegin evlenmek isteyecegi" demis.
esiniz demese de ben diyeyim:) cogu erkegin hayalindeki kadin bu saydigimiz özelikler.
ne var bunda, esin soyleyince mi rahatsiz edici oluyor?
yazik kiza, millet karisina, cocuguna, annesine, babasina refakatci olmaya eriniyor bahaneler buluyor da kac gun sizin gazinizla bebeginizle ugrasmis, gelmis evinize dört dönmüş yaninizda. siz de kizi esinizden kiskanmissiniz. sizin gibi düşünürler diye birilerine gereksiz iyilik yapmayı bıraktım valla ben. yap et - yine yaranama. bir de "ne munasebet kocama hizmet" diye düşünsünler