- 24 Eylül 2024
- 152
- 15
- 13
- 29
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
Arkadaşım hakkında böyle bir şey düşünmüyorum onların yetişme tarzı bu.Ben arkadaşımın evine gitsem eşiyle o derece ilgilenmem o yüzden normal bulamadım.Ama sonradan da onlarda böyle dedim.Bunu konuda da belirttim ama siz öyle anlamak istemişsiniz sanırım.Arkadaşınızın eşinizde gözü olduğunu ve kendisini eşinize beğendirmek istediğini düşünüyor olabilir misiniz ? Bu uzun konunuzun alt metninden anlaşılan bu çünkü.
Kız doğumunuzda size refakat ederken, evinizde size yardım ederken bir sorun yokmuş. Hatta eşinize "X arkadaşım da evlenmek istiyor, yok mu evlenmek isteyen bi arkadaşın vb" derken de sorun yokmuş. Arkadaşınızın davranışları, hizmet etmeye çalışması eşinizin hoşuna gidince arkadaşınıza içten içe sinir olmuş olabilir misiniz ?
Kayınvalideniz arkadaşınızı kendi yeğenine, eşinizin kuzenine uygun görünce de bu iş olursa hayatınız boyunca karşılaşacak ve aynı ortamları paylaşacak olma fikri hoşunuza gitmemiş olabilir mi ?
Arkadaşlığınızın uzun vadede süreceğini sanmıyorum.
Yazdıklarınız arasında eşimin bu durumun hoşuna gitmiş olması evet hoşuma gitmedi.
Onun dışındakiler sizin anlayış tarzınız olabilir ben kalbimi biliyorum.Eşim biraz daha her erkek ister peşinden ayrılmaz yerine daha usturuplu cümleler kursaydı benim için sıkıntı olmayacaktı.