Normalde eşim de bana sorar, işte atıyorum X’ler bi gün size gelelim diyo rakı balık yapalım ayarla çağıralım der. Bazen de direkt gün verir çarşamba gelmek istiyorlar diye, arkadaşına da tabi gelin konuşuruz yine haberleşiriz der. Genelde eşim benim için sorun olmayacağını bildiği için böyle söyleyebiliyor. Bence arada olur böyle emrivakiler. Sorun etmeyin.
Herkesin yiyebileceği standart bildiğimiz yemeklerden yapın. Pilav,çorba,fırında patates köfte gibi.. Belki iyi anlaşırsınız sürekli görüşebileceğiniz arkadaşlarınız olurlar. Evliyken kafa dengi çift arkadaş iyi oluyor, iki kişi gidip sıkılacağın aktiviteler, kalabalıkta zevkle yapılır. Eşinizle gerginliğinizi bir kenara bırakın ve hoş vakit geçirmeye çalışın. Eğer köpeği sorun etselerdi gelmezlerdi zaten. Bir odaya kapatma fikri hoşunuza gitmiyor ama olabilir bu da. Benim de kedi fobim var,arkadaşıma gidince kedisini odaya kapatır,maalesef birkaç saat dayanıyor hayvancık da.
Rahat olun,güzel geçsin,tabu filan alın grup oyunları oynayın,eğlenceli bir akşam geçirin.