Eşimin arkadaş grubu🙁

Benim kısıtlamalarımla bana sadakat gösterecek adamı napim ben ? Yalandan da olsa mutlu gözükeyimlerdenmisiniz? Yoksa ne pahasına olursa olsun niyetini açık etsin neyin doğru neyin yanlış olduğunu bileyim diyenlerden mi? Çocuk değil ki bu adam? Kimi kimden koruyoruz? Salın bence hatta konuşmayın hata yaparsa bu onun seçimi olur sadece bunu bir kez söyleyin ve kasmayın bence...Nasıl olsa ne demişler; " İhanet ekildiği toprakta sessizce filizlenir..!" Hata yaparsa illaki patlak vericek...Sadakati olan adamı dünya güzeli olsa kandıramaz ki bırakın üç beş adamın lafıyla mı kanacak

Eşim disariya meyilli derken?

Eşiniz bu arkadaşların muhabbetini seviyor demek ki, yoksa çıkardı. Bir insanı tanımak için arkadaşlarına bakın, o kişi o insanların ortalamasidir demişler. Eşinizin ortalaması o arkadaşlar kadar işte. Bir şey yapmayacaksanız, kurcalayip, kendi kendinizi üzmeyin.

Adam zaten meyilliymiş bence gruptan önce benim kocam neden dışarıya meyilli diye düşünün. Birşey yapmak isteyen adamı eve bağlasanızda yapar. Ayrıca adamın hergün mesajlarını okumanız çok saygısızca geldi bana evlendik diye bu kadarda özele girirmesini çok yanlış buluyorum. Bence biraz aynaya bakın hergün grup mesajlarını okuyacağınıza.

Erkekler ve wp grupları biz kadınlar bunu asla anlayamayacağız bence. Bana da çok antipatik gelir.

Bi iş yerimde erkekler boş bulunup benle bi arkadaşımı daha eklemişler. Ekip wp grubuydu. Gruptaki bazı erkeklerde erkek erkeğe sanmış. Bi fotolar bi karikatürler aman yrabbi. Ben çıktım hemen gruptan. Bizi öyle farkettiler. Ertesi gün yüzleri kıpkırmızı. Hepsi evliydi üstelik.

Kocanız arkadaşları sırf off ne güzel hatun dedi diye elinizden kaçmaz ama böyle özel hayat bırakmayıp arkadaşlarıyla konuşmalarını bile didik didik okursanız kaçar bilin istedim
Benim de çeşitli kombinasyonlarda 10 tane kız grubum var eşim tek bir mesajımı dahi okusun istemem.
Bende eşiminkileri okumam hatta telefon şifrelerimizi bile bilmeyiz çünkü buna ihtiyacımız yok. Eşime güvenirim güvenimi kırarsa da kendi bilir yollarımızı ayırırız bu demek değil ki hayatını kısıtlayayım aksine özgürken yapmamak mühim olan
Kendine güven önemli yani

Bunlari ilk yapanin esiniz olmadigini nerden biliyorsunuz. Grupta siz gormeyin diye yazmiyor olabilir ama kendi aralarinda yapiyordur, yoksa boyle muhabbetler surekli devam etmez. Kendiniz disariya meyilli oldugunu soylemissiniz. Evlenmeden once bu yönünü gormediniz mi?

Çıkarın işten fanusa koyun, kesin çözüm.

esin o muhabbeti seviyor demek ki, sevmese onlarla mesajlasmaz.

bu arada takip edecekseniz esinize mesele yapmayin, sonra gizli gizli yapar

Benim eşiminde arkadaşları çok afedersiniz zamparanin önde gidenleri bikac kez eşime arkadaş uygulamalari var indir demişler eşimde indirmis tabi benden kaçar mı hemen dedim bunlar ne kavga ettim kac kez onların yüzünden ama erkek işte üstüne çok düşünce kaçıyor dusmeyince de kaçıyor

Arkadaşlarının aklıyla mi hareket ediyor eşiniz ? Kendi indirmesi varmış indirmiş , belki diğer erkeklerin haberi bile yok . Aldatmak istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…