Eşimin arkadaş grubu🙁

Benim eşiminde arkadaşları çok afedersiniz zamparanin önde gidenleri bikac kez eşime arkadaş uygulamalari var indir demişler eşimde indirmis tabi benden kaçar mı hemen dedim bunlar ne kavga ettim kac kez onların yüzünden ama erkek işte üstüne çok düşünce kaçıyor dusmeyince de kaçıyor
Kesin arkadaşları indir demiştir 😂😂

Eşinizin erkeklerle olan muhabbetini okumamalısınız. Benim arkadaşlarımla muhabbetim okunsa inanılmaz sinirlenirim.
Eşinizin içinde varsa yazıya dökmesine gerek yok, zaten düşünüyordur. Mesajları okuyarakta elinize bir şey geçmeyeceğine göre; okumayın.

Niye okuyorsunuz eşinizin arkadaşlarıyla olan muhabbetinizi, çok ayıp.
Hayır okuyorsunuz da ne oluyor, kendi kendinize kurup duruyorsunuz.
Dışarıya meyilli dediğiniz adamı onla görüşme, bunla konuşma diye dizginleyemezsiniz.
Dışarıya meyil dediğiniz de Allah bilir nedir? O kısmı da şüpheli.

Benim iş yerinde de kaba tabirle karı kız muhabbeti yapan erkekler grubu vardı, muhabbet olsun diye konuşuyorlardı. Bir ara şahit olmuştum ve çok tuhafıma gitmişti. Biraz tiksinmiştim de. Sevgililerine sadıklar ama bunlar. Çoğu erkek maalesef bazı kadınları süzüyorlar çaktırmadan da olsa. Benim eşim yapsa burnundan getiririm, orası ayrı.

Whatsapp gruplarında biz de saçmalıyoruz arada. Atıyorum, mahallede bir genç var. Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. Arada boşuyoruz bile :KK45:

Belki onların muhabbeti de böyledir. Eyleme geçilmeyen muhabbetler. Eşiyle ilişkiniz iyiyse gözü dışarı kaymaz diye düşünüyorum. Ayrıca eşim benim mesajlarımı okusa ona çok kızardım. Hemcinsimle özelimiz sonuçta orası. Ne haddine onun ki okuyor?

Benim eşiminde arkadaşları çok afedersiniz zamparanin önde gidenleri bikac kez eşime arkadaş uygulamalari var indir demişler eşimde indirmis tabi benden kaçar mı hemen dedim bunlar ne kavga ettim kac kez onların yüzünden ama erkek işte üstüne çok düşünce kaçıyor dusmeyince de kaçıyor
Sizden de hiç kaçmamış Maşallah!

Ayyyy böyle eslerin yanında kız muhabbeti cidden itici.benm esımde bir grubu vardı içinde komserde var normal polste konserleri ha bire cinsel içerikli videolar atıyor işte balkonda iş pişiren ciftleri , kafese masa altından etegının altını ceken

Yoo hangi erkek olsa etkilenmez, yazdığınız gibi meyilli olanlar etkilenir sadece. Watsapp grubunu her gün okumayı bırakın, tek önerim bu. Eşiniz sizin demenizle o gruptan çıkmayacak siz okuyup kendinizi dolduracaksınız. Kökten çözüm okumayın, zaten yaptığınız gerçekten saygısızca.

Eşimin wp gruplarındaki mesajları merak edip hiç okumadım. Ailesiyle yazışmalarını dahi okumam. İşim olursa alırım telefonunu onda da benimkinin ya şarjı yoktur ya da yanımda değildir. Şahsen benim wp mesajlarımı okusa tepkim büyük olur. Ne münasebet? Evlendik diye çizgileri tamamen kaldırmak manasız. Eş zaten ahlaksızsa bunu wp konuşmalarında aramaya hacet olmaz. Görülen köye kılavuz gerekmez.

gördükleri güzel kıza kadına içleri gidiyor tamam bekarlar evet olabilir
Hayır olamaz. O kızlar da belki birilerinin eşi sevgilileridir. Hoş olmasalar da yine olamaz

Benim arkadaşlarımında böyle söylemeleri olurdu beni hiç enterese etmezdi. İçinde yoksa bişey olmaz varsa bilemicem

İyi akşamlar eşimin çalıştığı iş arkadaşları var bazılarıyla daha samimi onlarla watsap grubu kurdular ordan sürekli yazisiyorlar. Eve geldiğinde okuyorum mesajlasmalarini. Grupta eşim dışında 3 erkek var. İkisi bekar biri evli. Bekar olanlar sürekli karı kız muhabbeti yapıyor ne bileyim yolda giderken bir kız görsünler yok şöyle güzel yok böyle güzel offff afet off şöyle of böyle bir yere gitsinler bir kız görsünler yok şöyle yok böyle kısacası gördükleri güzel kıza kadına içleri gidiyor tamam bekarlar evet olabilir ama watsapta bile böyle konuşan iş yerinde kimbilir neler konuşuluyor ben bıktım nefret ediyorum onlardan eşime de söyledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım ister istemez eşimle sürekli iş yerinde yanyanalar 12 saat. Eşimi etkilediklerini düşünüyorum hangi erkek olsa etkilenir. Düşünsenize eşinizin yanında offf şu kız offf bu kız diye sizlanan şeyi başına vurmuş dümbükler var. Yaşlar da genç. Yani eşimde dahil 30 civarı. İşleri de heryere gidilen bir iş gitmedikleri yer yok diyebilirim doğal olarak görmedikleri kız da kalmıyor. Eşim de zaten meyilli dışarıya. Yakınındaki kişiler de böyle olunca hergun yipraniyorum ne yapmalıyım her dakikam neredeler acaba hangi kıza bakıyorlar diye düşünerek geçiyor kafayı yemek üzereyim
İşte kilit nokta bu. Zaten "eşimde meyilli" maalesef eşiniz meyilli ise yapacak hiçbir şey yok. Arkadaşları olmasa da yapma potansiyeli yüksek olabilir. Ama yine de can sıkıcı bir durum

İyi akşamlar eşimin çalıştığı iş arkadaşları var bazılarıyla daha samimi onlarla watsap grubu kurdular ordan sürekli yazisiyorlar. Eve geldiğinde okuyorum mesajlasmalarini. Grupta eşim dışında 3 erkek var. İkisi bekar biri evli. Bekar olanlar sürekli karı kız muhabbeti yapıyor ne bileyim yolda giderken bir kız görsünler yok şöyle güzel yok böyle güzel offff afet off şöyle of böyle bir yere gitsinler bir kız görsünler yok şöyle yok böyle kısacası gördükleri güzel kıza kadına içleri gidiyor tamam bekarlar evet olabilir ama watsapta bile böyle konuşan iş yerinde kimbilir neler konuşuluyor ben bıktım nefret ediyorum onlardan eşime de söyledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım ister istemez eşimle sürekli iş yerinde yanyanalar 12 saat. Eşimi etkilediklerini düşünüyorum hangi erkek olsa etkilenir. Düşünsenize eşinizin yanında offf şu kız offf bu kız diye sizlanan şeyi başına vurmuş dümbükler var. Yaşlar da genç. Yani eşimde dahil 30 civarı. İşleri de heryere gidilen bir iş gitmedikleri yer yok diyebilirim doğal olarak görmedikleri kız da kalmıyor. Eşim de zaten meyilli dışarıya. Yakınındaki kişiler de böyle olunca hergun yipraniyorum ne yapmalıyım her dakikam neredeler acaba hangi kıza bakıyorlar diye düşünerek geçiyor kafayı yemek üzereyim
Yazışmaları okumayın bence, böylece görmezsiniz. Özgüveniniz çok zayıf adam kime baktı diye düşüneceğiniz ve adamı boğacağınız kadar dışaeıdakilerden güzel ve çekici olmaya bakın derim ben. Mayası bozuk adama göz bandı taksanız da fayda etmez. Boşa yıpranmayın, zorla tutamazsınız meyilliyse

Hepsi oyle bacim. Annem yolda ilginc bi kadin gormus anlatiyor. Esimde mudahil oldu kiyafeti soyleydi boyleydi degilmi dedi. Isten gelirlen ayni kadini gormus. Napiyim gozune yumruk mu atiyim simdi. Hepsi illa bakiyor. Aman baksin onla mi ugrasicam.

Adam dışarı meyilli olduktan sonra huzurevinde çalışıp aselsüel arkadaşlarla takılsa ne farkedecek. Herkesin eşinin böyle gözü aç seks sohbetine meraklı arkadaşları var Whatsup grupları var Türk erkeği ortalamasından kaçış mümkün değil. Eşiniz kendini bilecek bilmiyorsa da suç arkadaşlarında değil

X