Eşimin annesine nasıl davranacağımı şaşırdım:(

boş ver uzak olması aramaması daha iyi ne senin nede annenin ona ihtiyacı olacağını sanmıyorum canım eşinle aran iyiyse gerisini boş ver keşke o günde hemen anneni falan alıp kalkıp gitseydin unutma üstüne ne kadar düşersen ne oldu falan diye kv tepene çıkar hiç bir şey olmamış gibi yap o kudursun

Ben de kv annemi arasın falan diyordum ilk başlarda ama baktim zorlamayla olmuyor bıraktım.
Kvlerde biraz üstünlük taslama var egolarini yenemiyorlar hep kendileri bekliyor o yüzden bosverin.

Geçen kandilde ben aradim mesela annene selam söyle dedi ben de yüzsüzlük yapıp annemi sen arayip söyle anne dedim
Aramak zorunda kaldı.

Napalım onlarda öyle degistiremiyorsun. Üzülmeyin.

sorma canım öyle pişmanım ki nasıl orda oturdum kaldım anlamıyorum ben ben değildim sanki, sinir tepeme fırladı kendimi kontrol etmeye çalışayım derken yapmam gerekeni yapamadım

öyle yapıcak bişey yok, değişseler kaç yaşında insanlar şimdiye kadar değişirlerdi.

aynen canım ben de hiçbir şeylerini istemem de tenezzül de etmem zaten. böyleyken bile baskı kurmaya çalışıyorlarsa diğer türlü olsa kim bilir ne olurdu.

evet canım doğru söylüyosun. bazen beni sinirlendirdiğinde özellikle annem de bizde selamı var diyorum hemen ses tonu değişiveriyor o da bi anne sonuçta kendimi de kötü hissediyorum ama napıyım o da çeksin ellerini üstümüzden

madem aranız limonu böyle kalsın
gidersiniz
hediye aldıysanız verir geri dönersiniz

bu erkek anneleri böyledir..gelinlerini doğdukları annedinden kıskanırlar..geline ne kendileri yar olur nede annelerine yar ederler..umursama sen onu..o kaynanan böyle davrandıkça sen annene daha çok sarıl hele kaynanan yanınızdayken..çatlası kudursun..

Bu oğlan anneleri var ya istisnalar Hariç çoğu normal değil özellikle oğulları evlendikten sonra! Kız annleriyse hep vefakâr gel de ikisini Eşit tut... Oğullarını paylaşamıyorlar. Kimle konuşsam aynı muhabbet walla Allahtan size sabır diliyorum sonrada kendime diliyorum sevgiler...

ee o da kızına gıtmesın o zaman. yerınde olsam anneler gününü pas gecerdım kv ye herkes haddını bılecek. onu ılgılendırmez senınle annenler görüşmelerin

Teşekkürler

evet doğru söylüyosunuz ancak bu dilden anlar, anlatmaktan söylemekten anlamıyor çünkü

ee o da kızına gıtmesın o zaman. yerınde olsam anneler gününü pas gecerdım kv ye herkes haddını bılecek. onu ılgılendırmez senınle annenler görüşmelerin
kızım hergün görüyo nerdeyse, çok yakınında oturuyo. bana diyor ki kız çocuğu annesinin yannda oturmaz 1 2 saatliğine kayınvalideme gideceğim anneciğimi de yemeğe çağırdım güzel bi sofra hazırlamak istiyorum

nedemek kız çocuğu annesine gitmez.Tabikide gider ANNE bu ne ile kıyaslanabilirki.Siz madem çalışan bir bayansınız neden bunu kafanıza okdar takıyosunuz.Aramazsaa aramasın sormasın bu rahatsız edecek tavırlarını sergilicek ve annenizi ve sızı huzursuz edecek ise hiç gereği yok.Uzakta iseniz kocanız ile mutlu iseniz,BİRBİRİNİZE YETERSİNİZ BENCE .Ne gideceksiniz onun bu konuşmalarıyla huzurunuzu bozmaya.Sitem edersede bir gün neden gidip gelmiyosunuz diye ozaman sizde açık açık dersiniz kırılıyorum bu davarnışlarınızdan hiç hoşlanmıyorum diye.

Canım 'davranma' hiç :) ben öyle yapıyorum. Kopardık iletişimi aynı seninki gibiydi,milletin yanında ayyy ben cemsi kızlarımdan çok seviyorum derdi yalnız kalınca sokardı lafları sokardı lafları :))) eksik kalsın...

arkadaşım sizin yapacağınız en iyi şey görmezden gelmek.ne yaparsa yapsın hiç bir şey yapmayın.sizin umursamadığınızı görünce düzelir diye düşünüyorum.duymazdan gel görmezden gel.hal hatır mı sorman gerekiyor özel gün kutlaması mı var bu senin görevinmiş gibi düşün yap üstünden at.gerisini o düşünsün.

hahah aynen canım hiçbir farkı yok

evet canım haklısın üstüne gittikçe daha da çok abartıyor olayı, bir de benlik bir şey yok ben kırgın değilim diyor. en iyisi umursamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…