hanımefendi, bir yeriniz mi eksilir nasıl bir tabirdir. Ben bi konu açmışım içimden gelenleri yazmışım, lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin.
ne iyiliği arkadaşım, hediye almışım gitmişim kadın bana diyor ki; hediyeyi de oğlumun zoruyla aldın heraldeBöylelerine iyilik yaramıyor anlaşılan. Siz biraz ters olsanız sizden iyisi olmaz o zaman .Sizde biraz üstüne gidin biraz düzelir belki yada baktınız olmuyor; Açıkça bu hareketlerinizden hoşnut değilim ve sizinle görüşmek istemiyorum deyin.Aramayın bile anneler gününde.
Aynisindan bi tanede bende var beni bile kıskanan bir kv var Alttan aldım olmadı kustum olmadı kadın 55 yaşında ama 5 yaşından beter allah kötü insanlara denk getirmesin en iyisi hiç umursama ve mesafeli ol sana tavsiyem eşine de fazla annesini kötüleme ne soyleyeceklerimide kv yüzüne karşı söyle yada onun yaptığını yap ikili oyna milletin yanında annem falan de tek kalınca hiç konuşmaNe sizi arasın ne annenizi arasın. Bir yeriniz mi eksilir ben de bunu anlamıyorum.
Aramazsa aramasın yahu
Arasa da bal börek muhabbetle mi konuşacaksınız? Nasılsın dediğinde bunu candan mı diyecek sanıyorsunuz?
Arkadaşınız yok mu? Sizi içten ve candan seven komşunuz yok mu? Samimi, hesapsız akrabanız yok mu? Onlarla görüşün. Nedir bu ısrar illa annenizle KV arasında ilişki kuracaksınız diye.
Annenizi de istediğiniz zaman görürsünüz, kulak ardı edin onun sözlerini. Demek ki normal bir insan değil, neden ciddiye alıyorsunuz onu????
almayın o zmn ,esınız ndn almadın derse bunu bunu demıstı dersınızne iyiliği arkadaşım, hediye almışım gitmişim kadın bana diyor ki; hediyeyi de oğlumun zoruyla aldın heralde
Sabit fikirli anlaşılan, içinizden gelerek davrandığınızı düşünemiyor.Bunu yıkmak çok zor.Ne yaparsanız yapın fikri değişmez.ne iyiliği arkadaşım, hediye almışım gitmişim kadın bana diyor ki; hediyeyi de oğlumun zoruyla aldın heralde
Evet tıpkı onun yaptığı gibiAynisindan bi tanede bende var beni bile kıskanan bir kv var Alttan aldım olmadı kustum olmadı kadın 55 yaşında ama 5 yaşından beter allah kötü insanlara denk getirmesin en iyisi hiç umursama ve mesafeli ol sana tavsiyem eşine de fazla annesini kötüleme ne soyleyeceklerimide kv yüzüne karşı söyle yada onun yaptığını yap ikili oyna milletin yanında annem falan de tek kalınca hiç konuşma
arkadaşım aramayışına takmamın tek nedeni hata yapmış tamam kırgınlığımı da biliyor en azından gönlümü alsın, beni de geçtim annem var arada 10 yaş büyük kayınvalidemden ve illa ki bir araya gelecekler, nasıl yüz yüze bakıcaklar ben bunu düşünüyorum sadece. aramıyosa da kendi ayıbı yapacak bişey yok artık.Kaynanayla arkadas olunmaz
Mesafeli olun
Mumkunse sizli bizli konusun
Caniniz skiliyorsa arkadas edinin neden kaynanadan yakinlik bekliyorsunuz anlamiyorum bu aralar da bu moda oldu kaynanam beni aramiyor sormuyor napayim
Birsey yapma tabiiki
kesinlikle öyle ona göre gelin hiçbir zaman samimi olamaz, kayınvalideyi istemez zaten tek oğluşunu da aldı elinden. böyle malesefSabit fikirli anlaşılan, içinizden gelerek davrandığınızı düşünemiyor.Bunu yıkmak çok zor.Ne yaparsanız yapın fikri değişmez.
arkadaşım aramayışına takmamın tek nedeni hata yapmış tamam kırgınlığımı da biliyor en azından gönlümü alsın, beni de geçtim annem var arada 10 yaş büyük kayınvalidemden ve illa ki bir araya gelecekler, nasıl yüz yüze bakıcaklar ben bunu düşünüyorum sadece. aramıyosa da kendi ayıbı yapacak bişey yok artık.
haklısın canım teşekkür ederim, malesef kendimi ypratıp duruyorum. bi yandan da şükrediyorum kayınvalidem böyleyken eşim de annesinin yanında olsaydı ozaman napardım. Allahtan eşim farkında olanların.bi yerin eksikmi kalır derken seni düşünerek demiş tatlım üzülme,kadın dengesiz,takma gibi demiş,ama haklısında olmuyorsa bırak anacığınla geçin gitsin,ben öle bi kadınla aynı havayı solumuzdım dengesiz...samimi olma,hep yıpranırsın bellki daha çok yapacak böle dengesizlik