Esimin annesine karsi beni asagilamasi

Seni bahane ederek daha rahat söylemiş bence de aşağılama yok bazen eşimde bazı yerlerde evde huzursuzluk çıktı der oysaki hiç birsey demem ama ben neden öyle dediğini bildiğimden hiç takılmam
Ayrıca 2. üyelik aldıysanız bildirmeniz lazım bildirmemişseniz yoksa konu kapanır ve banlanırsınız

Haklısın eşin saçmalamış. Hem niye agliyorsunki suclu gibi. Dik dur lafini yapistir. Çalışıyorsunda o ağlasın. Bundan sonra ders olsun kocanın tarafina para mara gönderme. Sosyal ortama bile katılmayın. Bu ne ya her şeyin parasini karşılamak yurtdışında yaşıyorsunuz galiba. Bunlarda sizi paralı ve enayi gibi görüyorlar.

Bence eşin de parayı geri almak istiyor ama ödenmeyince bu kez de seni bahane olarak öne sürmüş , annesi de belki onun iş durumunu dile getirip üzülsün istemediğinden , incinmesin diye anlıyorum demiştir .
Yani aslında ikisi de neyin ne olduğunu biliyor ama bazen bilmiyor gibi davranmak gerekebiliyor .
Sizi özellikle kötülemeye çalıştıklarını düşünmüyorum , bence siz de fazla üzerine gitmeyin eşinizin . Eğer normalde iyiyseniz , şimdi siz bu konuyu konuştukça daha çok üzülüyor olabilir .

Bence esinde o parayi birakmak istemiyor. Parayi almak istemeyen adam kac kere istemez. Sadece seni kullanmış parayi isterken ailesine karsi. Ben istememde evde huzursuzluk cikiyor diye sallamis.

çok haklısın.
işşizim, dardayım demekten utanıyor da karısını çirkef gösterip anasına onaylatması çok mu iyi?
eşine; madem ben çirkefim, bundan sonra sülalene kuruş verirsen gerçekten olay çıkar de.
ayağını denk alsın.

+1 yazacaklarimi yazan biri var...
Like yapayım dedim

Ay ben olsam dogru yoldasin izmirim boyle devam derdim kendimedemekki gozlerinu korkutmusum oh iyi derdim.bilsin efendim oglu da bilsin anasi da bilsin evet huzursuzluk cikar evde yok bi sem susup ben bilmem beyim bilir mi diyecektim yani

Boşyere kendini harap etmişsin. Aşağılama olarak asla düşünme. Karısından çekiniyor olarak bilsinler. Bundan sonra kimse borç morc isteyemez.

valla sein yerinde ben olsam zaten onlara karsı hep parayı ödeyen sen olmussun kuzenden bahsediyorm ararım karısını cnm ya bilmiyorum haberin varmı yokmu ama der esim isten cıktı esinede 2 sene önce borc para vermis lütfen rica ediyorum sen öde cünkü esinin ödemeye niyeti yok derim anlasın

adet dönemin yakın heralde ortada ne ağlanacak ne alınacak bir mevzu yok

Kime verilirse verilsin borç olarak verilip geri gelmeyen üç kuruş ta can sıkar çünkü karşı taraf enayi yerine kullanıyor bu kullanılmışlık hissi rahatsız eder. Eşinizde istemiş zaten ama adam vermemiş boşverin artık çok yüksek bir meblağ değil anladığım kadarıyla. Bir daha vermezsiniz olur biter hiç helâli hoş olsun demeyin olmasın alanın ayıbı

new yorker ne güzeldir bu mevsimde New York, çık biraz hava al, yürü kafan dağılsın bu konuda bir şey yok.. ne güzel işte eşinin ailesi çekinsin senden, bir daha ne borç isterler ne zırt-pırt başını ağrıtırlar.. şurada binlerce kadın bu mesafeyi koymaya çalışıyor da başaramıyor sen tam gözünden vurmuşsun..

Kendisi çekiniyor diye seni öne atmış. En sinir olduğum şey. yerinde olsam ilk fırsatta toplululta mevzusunu açardım pis bi huyum var küçük düşüreni küçük düşürürüm.

Bencede eşin kötü niyetinden dememiş onların dilinden konuşmuş çünki onlar öyle anlıyor demekki boş ver iyi de yapmış belki senden çekinirlerde yapmazlar bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…