• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin annesine karsi beni asagilamasi

Seni bahane ederek daha rahat söylemiş bence de aşağılama yok bazen eşimde bazı yerlerde evde huzursuzluk çıktı der oysaki hiç birsey demem ama ben neden öyle dediğini bildiğimden hiç takılmam ;)
Ayrıca 2. üyelik aldıysanız bildirmeniz lazım bildirmemişseniz yoksa konu kapanır ve banlanırsınız

Haklısın eşin saçmalamış. Hem niye agliyorsunki suclu gibi. Dik dur lafini yapistir. Çalışıyorsunda o ağlasın. Bundan sonra ders olsun kocanın tarafina para mara gönderme. Sosyal ortama bile katılmayın. Bu ne ya her şeyin parasini karşılamak yurtdışında yaşıyorsunuz galiba. Bunlarda sizi paralı ve enayi gibi görüyorlar.

Bence eşin de parayı geri almak istiyor ama ödenmeyince bu kez de seni bahane olarak öne sürmüş , annesi de belki onun iş durumunu dile getirip üzülsün istemediğinden , incinmesin diye anlıyorum demiştir .
Yani aslında ikisi de neyin ne olduğunu biliyor ama bazen bilmiyor gibi davranmak gerekebiliyor .
Sizi özellikle kötülemeye çalıştıklarını düşünmüyorum , bence siz de fazla üzerine gitmeyin eşinizin . Eğer normalde iyiyseniz , şimdi siz bu konuyu konuştukça daha çok üzülüyor olabilir .

Merhaba arkadaslar,
Baya zamandir takip ediyorum burayi, bu ikinci uyeligim.
Esimin bir kuzeni var, cocukluktan beri kardes gibi buyumusler. Esimin bu kuzeninin karisi devlet memuru kendisini de serbest meslek ile ugrasiyor. (Yani durumlari gayet iyi) Yalniz cok garip bir akrabalik iliskileri var, esimin butun sulalesi cok cimri insanlar, annesi, babasi, ananesi, kardesi, teyzeleri, kuzenleri, gelinleri hepsi ama hepsi...(inanin ben de neden anlamiyorum ama gercekten de oyleler) Mesela biz senede hatta iki senede bir tr ye gidiyoruz, bu kuzeninin arabasi ile tum sulale bir yere gittigimizde esim taksiye para oder gibi cikarip para vermisti ben sok olmustum, hayatimda ilk defa boyle birsey yasadim. Kaldi ki sadece iki kere bindik arabasina, onda da biz haric kac kisi vardi yani. Onun harici tum gezmelerde, piknikte, bir yere toplu gidildiginde tum masraflari hep esim cekmisti. Bunlar tabi beni hep sasirtti.
Simdi esim iki sene once tatile gittigimizde bu kuzenine bir miktar borc para vermis, iki yildir bu parayi geri vermiyor. Ben de bu kuzene ve tum sulaleye cimriliklerinden dolayi gicigim, birkac defa esime ondan o parayi al dedim, parani aldin mi vs sordum. Arkadaslar simdi su anda esimin maasi da yok, yurtdisinda sadece benim maasimla geciniyoruz. Elimiz darda. Esime de dedim ki ondan o borcu iste dedim, o da istedi yine vermemis. Esim bana artik bu paranin pesine dusmeyecegim, kac defa istedim vermiyor, napayim dedi, ben de esimi hakli gordum, sustum, bir daha da konusunu acmadim.
Dun esim yine kuzeninden parayi istemis, annesine de watsapp dan yazmis, anne falandan parayi istedim demis, sen de konus demis, annesi de ben de soyledim tamam demis. Ve esim soyle demis mesajin devaminda: Yani uc kurus para kac defa istedim, yabanci degil ya helal hos olsun, EVDE HUZURSUZLUK OLMASA ONU DA ISTEMEZDIM demis. Annesi de "BILIYORUM OGLUM" demis. Yaziklar olsun ya. Sabahtan beridir agliyorum, bir sinirle bagirdim cagirdim esime, hakliyken haksiz konuma da dustum. Esim birsey demeden cekti gitti evden. Bir insan karisini boyle asagilar mi anasina karsi? Yemin ederim hic oyle para gorgusuzu bir insan degilim, baba evinde de bolluk gordum, koca evinde de hem kendim kazaniyorum hem de esim kazandi. Kac defa ailesine para yolladik, gikimi cikarmadim. Kuzeninden parayi al demem de elimizin darda olmasi, tek benim maasim var su an. Yaziklar olsun ya bir koca karisini boyle asagilar mi ya. Ben ona su an maassiz diye uzulme diyorum, merak etme diyorum, benim maasim yeter bize diyorum o gitmis annesine beni evde para icin huzursuzluk cikaran birisi olarak gostermis. Derdim para degil bu konuda dikkatinizi cekerim, esimin cimri kuzeni icin helali hos olsun, yabanci mi ne olacak, evde huzursuzluk cikmasa istemezdim diyerek beni asagilamasi. :KK43: Cok kirildim ya gercekten cok kirildim. :KK43:
Bence esinde o parayi birakmak istemiyor. Parayi almak istemeyen adam kac kere istemez. Sadece seni kullanmış parayi isterken ailesine karsi. Ben istememde evde huzursuzluk cikiyor diye sallamis.

ya bunlar sulalecek asiri cimriler. 5 yildir evliyim, 1 yil da nisanli kaldik, babasi amcasina 2.5 milyar borc vermis yemin ederim annesi tam 6 yildir surekli onu anlatir da anlatir, anlatir da anlatir, hic susmaz. Ben bu muhabbetlerden nefret ederim, ben boyle bir insan degilim, para icin huzursuzluk cikaran biri degilim, esim zaten cok hassas, issizim diye, karimin eline bakiyorum diye uzulmesin diye, evde asiri derecede hassas davraniyorum para muhabbetlerinde. Ne var kuzeninden o parayi iste dediysem, her ailede kari koca para hesabi, borc hesabi yapar ki bu cok dogal birsey. Kaldi ki nedir beni evde huzursuzluk cikarta duruma dusuren, hadi bunu benim uzerime atti, soyledigi kisiye bakin: annesi! Hem de soyleyis sekline bakin: evde huzursuzluk cikmasa! cok hakli bir bahanesi var oysa o da su an issiz olmasi, boyle hakli bir durum varken neden bana atiyor sucu?
çok haklısın.
işşizim, dardayım demekten utanıyor da karısını çirkef gösterip anasına onaylatması çok mu iyi?
eşine; madem ben çirkefim, bundan sonra sülalene kuruş verirsen gerçekten olay çıkar de.
ayağını denk alsın.

Aşağılama demeyelim bence. Tamam hoş bişey olmamış ama bana aşağılamadan ziyade eşinin borcunu istemede utanıp sorumluluğu sizin üzerinize atması gibi geldi. Bazı kadınların kendilerine 'kocam izin vermiyor' kılıfını uydurması gibi birşey.

+1 yazacaklarimi yazan biri var...
Like yapayım dedim

Ay ben olsam dogru yoldasin izmirim boyle devam derdim kendime:rolleyes:demekki gozlerinu korkutmusum oh iyi derdim.bilsin efendim oglu da bilsin anasi da bilsin evet huzursuzluk cikar evde yok bi sem susup ben bilmem beyim bilir mi diyecektim yani

Boşyere kendini harap etmişsin. Aşağılama olarak asla düşünme. Karısından çekiniyor olarak bilsinler. Bundan sonra kimse borç morc isteyemez.:halay:

valla sein yerinde ben olsam zaten onlara karsı hep parayı ödeyen sen olmussun kuzenden bahsediyorm ararım karısını cnm ya bilmiyorum haberin varmı yokmu ama der esim isten cıktı esinede 2 sene önce borc para vermis lütfen rica ediyorum sen öde cünkü esinin ödemeye niyeti yok derim anlasın

adet dönemin yakın heralde ortada ne ağlanacak ne alınacak bir mevzu yok

Kime verilirse verilsin borç olarak verilip geri gelmeyen üç kuruş ta can sıkar çünkü karşı taraf enayi yerine kullanıyor bu kullanılmışlık hissi rahatsız eder. Eşinizde istemiş zaten ama adam vermemiş boşverin artık çok yüksek bir meblağ değil anladığım kadarıyla. Bir daha vermezsiniz olur biter hiç helâli hoş olsun demeyin olmasın alanın ayıbı

new yorker ne güzeldir bu mevsimde New York, çık biraz hava al, yürü kafan dağılsın bu konuda bir şey yok.. ne güzel işte eşinin ailesi çekinsin senden, bir daha ne borç isterler ne zırt-pırt başını ağrıtırlar.. şurada binlerce kadın bu mesafeyi koymaya çalışıyor da başaramıyor sen tam gözünden vurmuşsun..

Kendisi çekiniyor diye seni öne atmış. En sinir olduğum şey. yerinde olsam ilk fırsatta toplululta mevzusunu açardım pis bi huyum var küçük düşüreni küçük düşürürüm.

ya bunlar sulalecek asiri cimriler. 5 yildir evliyim, 1 yil da nisanli kaldik, babasi amcasina 2.5 milyar borc vermis yemin ederim annesi tam 6 yildir surekli onu anlatir da anlatir, anlatir da anlatir, hic susmaz. Ben bu muhabbetlerden nefret ederim, ben boyle bir insan degilim, para icin huzursuzluk cikaran biri degilim, esim zaten cok hassas, issizim diye, karimin eline bakiyorum diye uzulmesin diye, evde asiri derecede hassas davraniyorum para muhabbetlerinde. Ne var kuzeninden o parayi iste dediysem, her ailede kari koca para hesabi, borc hesabi yapar ki bu cok dogal birsey. Kaldi ki nedir beni evde huzursuzluk cikarta duruma dusuren, hadi bunu benim uzerime atti, soyledigi kisiye bakin: annesi! Hem de soyleyis sekline bakin: evde huzursuzluk cikmasa! cok hakli bir bahanesi var oysa o da su an issiz olmasi, boyle hakli bir durum varken neden bana atiyor sucu?
Bencede eşin kötü niyetinden dememiş onların dilinden konuşmuş çünki onlar öyle anlıyor demekki boş ver iyi de yapmış belki senden çekinirlerde yapmazlar bir daha

Back