• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesi mi sorun?

İyi de misafirliğe gittiğin evde sürekli kitap okumak ortamdan hoşlanmadım demektir

Eşin de çocuk değil

Lakin o sabah çıkalım akşam çıkalım vs geçen konunda da yazmıştım garip tartışma

Bir de eşin gitmedi ise annelerle kesilecek kurban ne oldu
Ben gittim, kesildi getirdim. 2 saatlik yol zaten,kızımı da aldım,arabama atlayıp gittim

Benimde kaynanam aynı böyle. Aslında suratı o asar burnundan getirir döner totosunu televizyonuna bakar. Sonra ben yalnızım yemeğe gelmiyosunuz kalmaya gelmiyosunuz der. Kocamda niye gitmiyoruz diyor. Bende sen benim annem kesinlikle haklı diyebiliyor musun diye sordum vicdanına sor öyle cevap ver dedim. Hala diyo ki annem bana sinirlenmiş ondan öyle asmış suratını diyor. Benim ailem bana sınırlense ama sen içeri girince üstüne alınmaz mısın dedim. Haklısın diyo. Haklısın demek ne kadar detaysız rahat vermeyen bir kelime. Haklısından sonra bir açıklama bekliyor insan rahatlamak istiyor ama yok. Siz haklı olsanızda hatta hiçbir şey yapmamış olsanız bile tebessüm etmediğiniz her an batar karşı tarafa. Yakinen şahit olmadığımdan ancak böyle örnekle yardımcı olabilirim size. Kım kıme sınırlenırse sınırlensın kımseye surat asmaya hakkı yoktur

Back