Kadın onun önü sıra bana "sen haksızsın" derse oğlu da dolar haliyle..İyi de bu anlattıkların büyük çoğunlukta eşinle alakalı ne diye tüm faturayı kaynanaya kesiyorsun ki? Kadınla görüşmemek için bahane arıyorsun gibi geldi bana. Eşin ailesine düşkğn olduğuna göre bunu başaramazsın ve eşinle aranı bozduğunla kalırsın
Surat asmadım,ama sohbet ortamı da olmadı zaten ailesi konuşkan tipler değil ben de konuşmak için extra çaba harcamadım. Genelde kitap okudum.Bu gezide gerçekten surat asmış ve memnuniyetsizliğini fazlaca belli etmiş olabilir misin? Bana öyle geldi.
Annesi beni sevmiyor değil,arar sorar hatta ama bizimkiler de damatlarını sever.Kusura bakmayın hatalısınız
Buradan bu kadar taraflı anlatmanıza rağmen hissettim
Onun ailesi seni sevmiyor ama senin ailen eşini seviyor
Hiç inandırıcı deği
Kızımın yemesi problem,sadece gezerek yiyor malesef,çok da iştahlı değil zaten zar zor gezerek oyunla ancaHaksız olduğunuz çok belli. Sizin gibi birini tanıyorum her kv gidiste herkesin burnundan getirirdi sorunca da bisey yok aaa ne münasebet falan. Ayrıca çocuğunuzu evinizden başka yerde rahat bırakmayın bi zahmet.
Hani enpati demişsinizya bence enpati seçeneğini düşünün sizde de eksik gibiAnnesi beni sevmiyor değil,arar sorar hatta ama bizimkiler de damatlarını sever.
Temizliyorum tabi,bir defa temizlemediğim de oldu,kv müdehale ettiKadının ne suçu var? Ayrıca çocuğun gezerek yemesi tabi ki rahatsızlık verici, arkasından temizlemiyorsan.
Kime karşı? Açar mısınız? Belki de öyledir üzerinde düşünmeden bilemem.Hani enpati demişsinizya bence enpati seçeneğini düşünün sizde de eksik gibi
Kv yaptigi büyük bir sey görmedim ben. Sorunu yaratan eşin olmuş.Merhaba kk. Kurban bayramı öncesi eşimin memleketine gitmiş orada çocuğumu rahat bıraktığım için(gezinerek yemesi) aramızda huzursuzluk olmuştu. Yani bunu benim bilirçli yaptığımı söylemişti annesi yorulsun die yapmışım (!)daha bir sürü şey. Yok annesiyle oturup sonbet etmemişim mutsuz görünmüşüm. Oysa öyle değildi ama o böyle inanmıştı.Bu yüzden son iki gün benimle konuşmamıştı bile. Mutsuzsun diye seni görmezden geldim demişti.. tabi bunlar ordan ğidince konŞuldu.
Son gün gidecekken ben erken yola çıkalım istedim. Yol uzun bebeğimiz yolu hiç sevmiyor. Sabah uykusuna denk getirip yolda uyusun istedim 8 saat geçmezdi yoksa,ya ağlar ya emer. Neyse ben ona oraya ğitmeden bunu söyledim ama o benle konuşmadığından son iki ğün bana söylemedi ama ailesine söylemiş "öğleden sonra çıkacağız "demiş.
Ben eşyaları toplanken öğrendim durumu ve ona "bana böyle bişe söylemedin ben o saatte çıkamam "dedim,ben şimdi gidemem filan diince benim sesim yükseldi. Kv koştu geldi hemen "bağrışmayın hadi kanvaltı yapın çıkın "dedi. Eşim de bozuk atmaya başladı hatta kızımıza bile. Kv de ğiderken "sen haksızsın daha önce söyleseydin ya erken çıkmak istediğini "dedi.
Ben de "ben zaten söyledim söylemeyen o dedim"yoo herkesin içinde söyledi "dedi. Kv yi inandıramayacağımı anlayınca sustum vedalaştık yola çıktık.
Yolda bana "bir daha annemle bir araya ğelmeyeceksin memleketime de adım dahi atmayacaksın" dedi. Şoke oldum. "Naptım ben dedim..Sonra bi sürü gereksiz kavga..
Ertesi gün benim mamlekete gidecektik gelmek istemedeğini söyledi.ben de "ne alaka bizimkiler seni çok sever, ben sana senin yaptığın gibi yasak da ğetirmedim şimdi aileme karşı bu gereksiz kin ne"dedim ama ben öyle istiyorum,bizimkilerle bu durumdayken oraya gitmem dedi."durumu yaratan sensin" dedim ama yok gelmedi,ben de kızımı aldım gittim.
Şimdi annesi hakkında konuşmak bile istemiyorum konu sözde tatlıya bağlandı kapandı gitti ama ben içimden atamıyorum.
Onunla açık açık konuşmaya kalksam ya susar delirtir beni ya da beni haksız çıkarır. Artık onunla iletişimden çekinir oldum.
Ama olayı yok da sayamıyorum kadın bize gelsin biz oraya gidelim istemiyorum. Çok kırğınım,ne yapmalı..
Uzun oldu kusura bakmayın umarım okur empati kurup yorum yaparsınız
Akıl akıldan üstündür..
Merhaba kk. Kurban bayramı öncesi eşimin memleketine gitmiş orada çocuğumu rahat bıraktığım için(gezinerek yemesi) aramızda huzursuzluk olmuştu. Yani bunu benim bilirçli yaptığımı söylemişti annesi yorulsun die yapmışım (!)daha bir sürü şey. Yok annesiyle oturup sonbet etmemişim mutsuz görünmüşüm. Oysa öyle değildi ama o böyle inanmıştı.Bu yüzden son iki gün benimle konuşmamıştı bile. Mutsuzsun diye seni görmezden geldim demişti.. tabi bunlar ordan ğidince konŞuldu.
Son gün gidecekken ben erken yola çıkalım istedim. Yol uzun bebeğimiz yolu hiç sevmiyor. Sabah uykusuna denk getirip yolda uyusun istedim 8 saat geçmezdi yoksa,ya ağlar ya emer. Neyse ben ona oraya ğitmeden bunu söyledim ama o benle konuşmadığından son iki ğün bana söylemedi ama ailesine söylemiş "öğleden sonra çıkacağız "demiş.
Ben eşyaları toplanken öğrendim durumu ve ona "bana böyle bişe söylemedin ben o saatte çıkamam "dedim,ben şimdi gidemem filan diince benim sesim yükseldi. Kv koştu geldi hemen "bağrışmayın hadi kanvaltı yapın çıkın "dedi. Eşim de bozuk atmaya başladı hatta kızımıza bile. Kv de ğiderken "sen haksızsın daha önce söyleseydin ya erken çıkmak istediğini "dedi.
Ben de "ben zaten söyledim söylemeyen o dedim"yoo herkesin içinde söyledi "dedi. Kv yi inandıramayacağımı anlayınca sustum vedalaştık yola çıktık.
Yolda bana "bir daha annemle bir araya ğelmeyeceksin memleketime de adım dahi atmayacaksın" dedi. Şoke oldum. "Naptım ben dedim..Sonra bi sürü gereksiz kavga..
Ertesi gün benim mamlekete gidecektik gelmek istemedeğini söyledi.ben de "ne alaka bizimkiler seni çok sever, ben sana senin yaptığın gibi yasak da ğetirmedim şimdi aileme karşı bu gereksiz kin ne"dedim ama ben öyle istiyorum,bizimkilerle bu durumdayken oraya gitmem dedi."durumu yaratan sensin" dedim ama yok gelmedi,ben de kızımı aldım gittim.
Şimdi annesi hakkında konuşmak bile istemiyorum konu sözde tatlıya bağlandı kapandı gitti ama ben içimden atamıyorum.
Onunla açık açık konuşmaya kalksam ya susar delirtir beni ya da beni haksız çıkarır. Artık onunla iletişimden çekinir oldum.
Ama olayı yok da sayamıyorum kadın bize gelsin biz oraya gidelim istemiyorum. Çok kırğınım,ne yapmalı..
Uzun oldu kusura bakmayın umarım okur empati kurup yorum yaparsınız
Akıl akıldan üstündür..
Annesiniz yavrunuz evlendi çocuğu oldu eşi ile sizi ziyarete geldi ama eşi sıcak değil konuşmuyor sanki yapması gereken ama istemediği bir görevi yerine getiyormuş gibi davrandı bundan rahatsız olmazmısınızKime karşı? Açar mısınız? Belki de öyledir üzerinde düşünmeden bilemem.
Olay hiç böyle değil,ben gitmeyi mesele yapmam. Muhattap da olurum ama sürekli oğluna yiyecek taşıyıp sen de istersen mutfaktan al diyen bir kv yerine koyamıyorum kendimi,insanlığımız bir deıil ne yazıkiAnnesiniz yavrunuz evlendi çocuğu oldu eşi ile sizi ziyarete geldi ama eşi sıcak değil konuşmuyor sanki yapması gereken ama istemediği bir görevi yerine getiyormuş gibi davrandı bundan rahatsız olmazmısınız
Yada eşinizle ailenizi ziyarete gittiniz eşiniz ailenizlemuhattap olmuyor annenizle konuşmuyor görev gereği orda bulunuyor gitmek için o kadar acele ediyorki 3 4 saati bile mesele yapıyor
Benim dışardan kayınvalidenizi bile dinlemeden izlenimim bu
Hani dinlersem nasıl bir kanıya varırım ?
Evet ve bunu birden pat die söyledi ben de saçma sapan benim ne suçum var die ağladım keşke öyle yapsaydımYolda bana "bir daha annemle bir araya ğelmeyeceksin memleketime de adım dahi atmayacaksın" dedi
Size demiş işte ,sizde öyle mi canıma minnet deyin uygulayın bunu ,madem herşeyi çok çabuk göz ardı ediyor çoçuğu ailenizi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?