- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
18 günlük bebeği zaten annesi dışında kimse sevemez. Zorunlu durumlar haricinde kucağına bile alamaz.Merhaba kızlar. Daha öncede konu acip biraz bahsetmiştim. 18 gün önce suni sancı ile oglumu kucagima aldım. Benim riskli bir gebeliğim vardı 4 ay yattım. Kaynanam 9 ay beni hic arayıp sormadı bebeğin durumunu sormadı. Geldiği zamanda eşime nasılsın der bana sormazdı. Doğum temizligini riskli halimle tek basima yaptım. Eşim annesine yardım et git dediği halde gelmedi. Rahim agrisindan aglayarak uyudugum geceler oldu. Annemi kaybettim doğuma 20 gün kala annemin mevlitine gelmedi. Cenazenin 2. Günü esimin halaları baş sağlığına geldi diye evimde olay çıkardı benim acımı umursamadı. Son olarakta doğumda hastaneye gelmedi eve geldikten sonra geldi. Bahanesi ben istemem diye gelmemiş ben ona asla böyle bir şey demedim. Bebek eve geldikten sonra bu çocuk hasta. Senin sütün yok, memenin ucu yok beni sinir etmeye başladı. Bir de gidip sağda solda bunu söylemiş kulagima geldi. Çocuğun doğduğu gün adak adamış hayvan kesti bende sanıyorum çocuğa kesti meğerse benim bir daha çocuğum olmayacakmis onun icin kesmiş şok oldum. Kızlar bu kadından igrendim öyle böyle değil. Cocuguma dokunsun istemiyorum vermiyorum sevdirmiyorum. Sizce bu tavrım cok mu fazla hicbir zaman sormadı doguncami torunu oldu??
Bir daha çocuğum olmayacak diye kesmiş. Öyle bir şey de yok halbukiBir daha çocuğunuz olmayacak diye mi kestirmiş yoksa çocuğunuz olmasın diye mi? Tam anlamadım.
Gerçi her iki durumda da kesinlikle konuşmayın evinize sokmayın. Torununu da sevmesin.
Kan sulandırıcı kullanırsın yine olur. Nasıl çocuğun olmayacak sonucuna varıyor kayınvalide? Dr ların çocuğun olmaz dediği vakalar bile çocuk sahibi oluyor, görüyor ve duyuyoruz. Tıp bile yanılabiliyorken kayınvalide nasıl kendinden bu kadar emin anlamadım. Eşinize açık açık söylemesi iyi olmuş. Eşiniz de ona göre davranır. Birçok kayınvalide direkt oğullarına gerçek niyetini belli etmek istemez.2 tane düşük yaptım. Kan pıhtılaşması çıktı ve iğne kullandım gebeligim boyunca. Ona göre bu bir hastalık ve ben bir daha çocuk sahibi olamayacağım.
Ben kendisiyle konuşmuyorum annemin mevlidine gelmediğinden beri. Eşim sevsin torununu heves ediyor dedi. Eşim annesinin terbiyesizliginin farkında bana hak veriyor ama bir kaç zaman sonra eşimle aramda probleme sebep olur mu bu torun sevdirmeme olayi?
Ben kendisiyle konuşmuyorum annemin mevlidine gelmediğinden beri. Eşim sevsin torununu heves ediyor dedi. Eşim annesinin terbiyesizliginin farkında bana hak veriyor ama bir kaç zaman sonra eşimle aramda probleme sebep olur mu bu torun sevdirmeme olayi?
"Daha torunum olmayacak oh oh kurban kestireyim" diyen kadın hazırdaki torunu zaten sevmiyordur ki.Bir daha çocuğum olmayacak diye kesmiş. Öyle bir şey de yok halbuki
Merhaba kızlar. Daha öncede konu acip biraz bahsetmiştim. 18 gün önce suni sancı ile oglumu kucagima aldım. Benim riskli bir gebeliğim vardı 4 ay yattım. Kaynanam 9 ay beni hic arayıp sormadı bebeğin durumunu sormadı. Geldiği zamanda eşime nasılsın der bana sormazdı. Doğum temizligini riskli halimle tek basima yaptım. Eşim annesine yardım et git dediği halde gelmedi. Rahim agrisindan aglayarak uyudugum geceler oldu. Annemi kaybettim doğuma 20 gün kala annemin mevlitine gelmedi. Cenazenin 2. Günü esimin halaları baş sağlığına geldi diye evimde olay çıkardı benim acımı umursamadı. Son olarakta doğumda hastaneye gelmedi eve geldikten sonra geldi. Bahanesi ben istemem diye gelmemiş ben ona asla böyle bir şey demedim. Bebek eve geldikten sonra bu çocuk hasta. Senin sütün yok, memenin ucu yok beni sinir etmeye başladı. Bir de gidip sağda solda bunu söylemiş kulagima geldi. Çocuğun doğduğu gün adak adamış hayvan kesti bende sanıyorum çocuğa kesti meğerse benim bir daha çocuğum olmayacakmis onun icin kesmiş şok oldum. Kızlar bu kadından igrendim öyle böyle değil. Cocuguma dokunsun istemiyorum vermiyorum sevdirmiyorum. Sizce bu tavrım cok mu fazla hicbir zaman sormadı doguncami torunu oldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?