Eşimin annesi, fikir istiyorum..

18 günlük bebeği zaten annesi dışında kimse sevemez. Zorunlu durumlar haricinde kucağına bile alamaz.

Bir daha çocuğunuz olmayacak diye mi kestirmiş yoksa çocuğunuz olmasın diye mi? Tam anlamadım.
Gerçi her iki durumda da kesinlikle konuşmayın evinize sokmayın. Torununu da sevmesin.

2 tane düşük yaptım. Kan pıhtılaşması çıktı ve iğne kullandım gebeligim boyunca. Ona göre bu bir hastalık ve ben bir daha çocuk sahibi olamayacağım.
Kan sulandırıcı kullanırsın yine olur. Nasıl çocuğun olmayacak sonucuna varıyor kayınvalide? Dr ların çocuğun olmaz dediği vakalar bile çocuk sahibi oluyor, görüyor ve duyuyoruz. Tıp bile yanılabiliyorken kayınvalide nasıl kendinden bu kadar emin anlamadım. Eşinize açık açık söylemesi iyi olmuş. Eşiniz de ona göre davranır. Birçok kayınvalide direkt oğullarına gerçek niyetini belli etmek istemez.

yaa var yaaa bam yemeyeceğimi bilsem öyle güzel bir laf edecem ki ,

ama değmez bam yemeye , densiz terbiyesiz kadın

Sorun olursa olsun. Adam sana hamileyken evi temizletiyor. Yani tehlikleli olup olmamasi önemli degil. Hadi annesini zorlayamadi, kendisi ne yapti? Eli armutmu topluyor? Hic degilse bir kadin tutabilirdi.

Annen vefat etmis, adeta travma gecirsin ve adam halen "torun heves" diye tutturuyor öyle mi? Böyle bir adam icin kendini ezdirme ne olur. Deger vermmiyorlar ana ogul. O kadini bir daha evine kabul etme. Torunuda görmesin. Sakin esin ile bebegi yollama.

Bir cinnet herşeyi çözer.
Net sınırınızı çizip mesafe koyulmali, fersah fersah uzak durmalı.
Size şöyle bir örnek vereyim kayınvalidem hal hareket hasta olduğu belli tedaviyi reddediyor haliyle kontrol altına alınmamış, torununu sever severde ama birkaç haftalık iken tartakladi ve herkes aşırı tepki verdi bir süre sessiz kaldi ve üç dört aylık iken bana tokat attı deyip bebeğe tokat attı bu olaydan sonra kıyamet koptu evde ( kanser hastası bu arada ) bu olayların üstünden üç yıl geçti bu üç yıl çok iyi ben ikinci doğuma hastaneye yatınca kendi ilacından icirmiş ve yine kıyametler koptu ve açıklaması; çok öksürüyor diye verdim hem ben ona bilerek verdim ve bir çay kaşığı verdim.
Bebeğinizi uzak tutun derim, kıyıda köşede bebeği tek başına yakalarsa zarar bile verir çünkü"ANNESİNİ SEVERSE O COCUK OYLE SEVİLİR"

Ziyan bu kadın israf çöp evinize bile sokmayin çocuğa buz gibi su içirir hasta eder gizli gizli sen bakamiyosun der boyleleri şeytan resmen

Kötü niyetle adak mı olur ilk duydum Allah davır versin

Bu gerçek mi ?! Çocuğunuz olmayacak diye kurban kesen insan sizden aşırı nefret ediyor demektir. Acınıza bile saygı duymamış ki destek olması gerekirken.yani kısaca sizin başınıza gelecek kötü şeyler onu mutlu ediyor. Çocuğa bile zarar verebilir sizin diye. Oğluyla ilişkisi nasıl, böyle bi annenin yetiştirdiği çocuk nasıl, eşiniz bunların farkında değil mi???

Sevgi bilmeyen biri torunu sever mi ki..onun gelip gitmesi torunununu sevmek degildir bence..sokma evine falan..eşinde hak veriyorsa anasına yanlışlarını söylesin..agırlığını koysun bir zahmet...

Bu kaynanalar nasil boylw kotu nasil boyle vicdansizlar. Esin destekse sana gorusme affetme. Kotulukten baska bisey gelmez size ondan. Bende benzer seyler yasiyorum suan hamileyim ve gorusmeyi kestim allah cezalarini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…