Eşimin annesi, fikir istiyorum..

Eşim söyledi. Eve canı sıkkın geldi bende sordum. Annem adak adamış senin bir daha çocuğun olmayacakmış bunun için kurban almaya gittik dedi. Eşim duyunca çekip gelmis tabii

Yok artık!
Nasıl bir kafa bu?
Çok haklısınız ben de olsam görmek istemezdim sanırım ama ha dedim mi kesilmiyor işte bu ilişkiler.
Konuşun demiştim hani bilmediğiniz bir şeyler olabilir mi diye ama tamamen cinsliğine yapıyor gibi görünüyor.
Eşinizin tepkisinden dahi çekinmiyor çünkü.
Bence bebek için engellemeyin çünkü gıcıklığına her vakit gelmeye çalışır gibi bir hali var.
Umursamamaya çalışın, çok canınızı sıkarsa siz de cevabını verin elbette.

Tavriniz kesinlikle fazla değil. Benim kayinpederim kayınvalidem ve görümcem ben hamileyken ufak çapta sorunlar çıkardı. Bı kap yemeklerini görmedim. Doğum olunca da ben kalacağım yanında diye sorun çıkardı. Ben de hamileyken kim ilgilendiyse o kalacak yanımda deyip kestirip attım. Kavga etti ve bedelini ödüyor. Sonuç olarak haftada ya da on günde bir gelir iki saat görür oynar ve gider. Ben müsade edersem kucağına veririm istemezsen tırnağına dokunamaz. Belki kizanlar olacak ama düğünde,nisanda yapılanlar unutuluyor da doğumda yapılanlar unutulmuyor.

Kadın bir daha hiç görüşmemeniz için size haklı bir çok sebep vermiş; seni artık hayatımda istemiyorum diyebilirsiniz, ama eşiniz buna razı olur mu, asıl sorun orada çıkacak gibi

Bu kadar merhametsiz bir insanın o bebeği seveceğini de sanmam. Eşiniz çocukken sevilmiş mi acaba?

Evime almam net. Esiniz görüşmek isterse annesinin yanına gitsin görüşmek için. Ama böyle tavırlar sergileyen birine torun gösterilmese de olur.

Ben her sorunda kendisiyle konuşan tepkimi koyan biriydim aslında. Annemin vefatından sonra yaptıkları cok agir geldi konuşarak bu kadınla bir şeyleri cozemedigimi farkettim. Direk kestim konuşmuyorum. Yüzüne dahi bakmıyorum. Geleceği zamanda eşimi arıyor o varsa geliyor. Kendi eşi bile bıkmış durumda bu kadından..

Okadar haklısın ki ben olsam evime sokmam bunu annemin ölecek gelmeyecek gerekirse oğlunu boşar yine o kadının suratını görmezdim.

Kv çocuk altı bile alamıyor düşünün. 3 tane çocuğu var. Eşimi babaannesi ve halaları büyütmüş. Kv uyurmuş sürekli tembel bir kadın zaten. Eşim babasıyla da küs 1 yıldır sadece anneyle görüşüyoruz ama eşim ondan da soğudu iyice. Telefona bile ad ve soyadla kaydetmiş annesini.

ben bile tanımadan yazdıklarınızda nefret ettim kadından! Allah yardımcınız olsun. Eşiniz arkanızdaysa lafınızı da sakınmayın uzakta durun. Bunca zaman ihtiyacınız varken yanınızda olmayan insan mümkünse hiç olmasın

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin yavrunuzu da güle güle sağlık ile büyütün kaynananızı da Allah ıslah etsin nasıl bir zihniyet nasıl bir kalp değil torun sevdirmek evlere sokulacak insan değil

Kurban kesme olayı hariç aynısını yaşadım birebir. Hastalık ve ölümde insan aranıp sorulmayınca, cenazeye gelmeyince insanın çok zoruna gidiyor. Kendimi el gibi hissediyorum. Sorsanız kızları gibi severler ama anneniz , babanız öldüğünde cenazesine bile gelmezler. Şimdi bende aynı durumdayım. Doğum yapacağım ne olacak merak ediyorum

Al işte, tahmin ettiğim gibi. Almayın evinize, kafanız rahat olsun.

Eşiniz isterse gider görür arada. Onu sınırlamadıktan sonra sorun yok bence. Siz kendi çekirdek ailenizde bir birinizi sevin sarmalayın, sağlıklı , mutlu bir yuvanız olsun, birbirinize fazlasıyla yetersiniz inşallah .

Kadın kötü eyvallah da, bu kadının psikolojik bi rahatsızlığı da olabilir. Yani ben olsam çocuğumu bu kadınla yalnız bırakmam. Başka çocuğun olmayacak diye mutluluktan kurban kestirecek kadar senden nefret eden biri, senin canını yakmak için çocuğuna zarar da verebilir. Akıl sağlığı bozuk gibi geldi bana.

Muhattap olmayın evinize geldiğinde yokmuş gibi davranıp ,bebek uyutmaya-emzirmeye gidin odayı da kitleyin.
Bir daha çocugunuz olmayacagı kanısına nerden varmış acaba bu pis kalpli kadın

Bu kadına insan demek bile hakaret.
Sakın evinize sokmayın. Utanmaz ,arlanmaz kadın. İnşallah niyetinde boğulur.

Muhattap olmayın evinize geldiğinde yokmuş gibi davranıp ,bebek uyutmaya-emzirmeye gidin odayı da kitleyin.
Bir daha çocugunuz olmayacagı kanısına nerden varmış acaba bu pis kalpli kadın
2 tane düşük yaptım. Kan pıhtılaşması çıktı ve iğne kullandım gebeligim boyunca. Ona göre bu bir hastalık ve ben bir daha çocuk sahibi olamayacağım.

Ben olsam evime bile almam böyle bir kadını. Her şeyi geçtim doğuma az bi zaman kala annemi kaybedecem ve bu kadın gelmediği gibi gelenlere de tepki gösterecek. Ağzına ederim onun. Siz yine iyiymişsiniz evinize almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…