- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Eşim söyledi. Eve canı sıkkın geldi bende sordum. Annem adak adamış senin bir daha çocuğun olmayacakmış bunun için kurban almaya gittik dedi. Eşim duyunca çekip gelmis tabii
Ben her sorunda kendisiyle konuşan tepkimi koyan biriydim aslında. Annemin vefatından sonra yaptıkları cok agir geldi konuşarak bu kadınla bir şeyleri cozemedigimi farkettim. Direk kestim konuşmuyorum. Yüzüne dahi bakmıyorum. Geleceği zamanda eşimi arıyor o varsa geliyor. Kendi eşi bile bıkmış durumda bu kadından..Yok artık!
Nasıl bir kafa bu?
Çok haklısınız ben de olsam görmek istemezdim sanırım ama ha dedim mi kesilmiyor işte bu ilişkiler.
Konuşun demiştim hani bilmediğiniz bir şeyler olabilir mi diye ama tamamen cinsliğine yapıyor gibi görünüyor.
Eşinizin tepkisinden dahi çekinmiyor çünkü.
Bence bebek için engellemeyin çünkü gıcıklığına her vakit gelmeye çalışır gibi bir hali var.
Umursamamaya çalışın, çok canınızı sıkarsa siz de cevabını verin elbette.
Okadar haklısın ki ben olsam evime sokmam bunu annemin ölecek gelmeyecek gerekirse oğlunu boşar yine o kadının suratını görmezdim.Merhaba kızlar. Daha öncede konu acip biraz bahsetmiştim. 18 gün önce suni sancı ile oglumu kucagima aldım. Benim riskli bir gebeliğim vardı 4 ay yattım. Kaynanam 9 ay beni hic arayıp sormadı bebeğin durumunu sormadı. Geldiği zamanda eşime nasılsın der bana sormazdı. Doğum temizligini riskli halimle tek basima yaptım. Eşim annesine yardım et git dediği halde gelmedi. Rahim agrisindan aglayarak uyudugum geceler oldu. Annemi kaybettim doğuma 20 gün kala annemin mevlitine gelmedi. Cenazenin 2. Günü esimin halaları baş sağlığına geldi diye evimde olay çıkardı benim acımı umursamadı. Son olarakta doğumda hastaneye gelmedi eve geldikten sonra geldi. Bahanesi ben istemem diye gelmemiş ben ona asla böyle bir şey demedim. Bebek eve geldikten sonra bu çocuk hasta. Senin sütün yok, memenin ucu yok beni sinir etmeye başladı. Bir de gidip sağda solda bunu söylemiş kulagima geldi. Çocuğun doğduğu gün adak adamış hayvan kesti bende sanıyorum çocuğa kesti meğerse benim bir daha çocuğum olmayacakmis onun icin kesmiş şok oldum. Kızlar bu kadından igrendim öyle böyle değil. Cocuguma dokunsun istemiyorum vermiyorum sevdirmiyorum. Sizce bu tavrım cok mu fazla hicbir zaman sormadı doguncami torunu oldu??
Kv çocuk altı bile alamıyor düşünün. 3 tane çocuğu var. Eşimi babaannesi ve halaları büyütmüş. Kv uyurmuş sürekli tembel bir kadın zaten. Eşim babasıyla da küs 1 yıldır sadece anneyle görüşüyoruz ama eşim ondan da soğudu iyice. Telefona bile ad ve soyadla kaydetmiş annesini.Kadın bir daha hiç görüşmemeniz için size haklı bir çok sebep vermiş; seni artık hayatımda istemiyorum diyebilirsiuuuniz, ama eşiniz buna razı olur mu, asıl sorun orada çıkacak gibi
Bu kadar merhametsiz bir insanın o bebeği seveceğini de sanmam. Eşiniz çocukken sevilmiş mi acaba?
Al işte, tahmin ettiğim gibi. Almayın evinize, kafanız rahat olsun.Kv çocuk altı bile alamıyor düşünün. 3 tane çocuğu var. Eşimi babaannesi ve halaları büyütmüş. Kv uyurmuş sürekli tembel bir kadın zaten. Eşim babasıyla da küs 1 yıldır sadece anneyle görüşüyoruz ama eşim ondan da soğudu iyice. Telefona bile ad ve soyadla kaydetmiş annesini.
2 tane düşük yaptım. Kan pıhtılaşması çıktı ve iğne kullandım gebeligim boyunca. Ona göre bu bir hastalık ve ben bir daha çocuk sahibi olamayacağım.Muhattap olmayın evinize geldiğinde yokmuş gibi davranıp ,bebek uyutmaya-emzirmeye gidin odayı da kitleyin.
Bir daha çocugunuz olmayacagı kanısına nerden varmış acaba bu pis kalpli kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?