Eşimin annesi, fikir istiyorum..

Bence eşinizde ilginç annesi bir daha çocuğu olmayacak diye kurban kesiyor ama torun sevmeye gelince heves mi ediyor. Kadın eve torun sevmeye değil dedikodu malzemesi almaya geliyor. Buna izin veren eşiniz ilerde sen anneme çocuğu vermedin, sevdirmedin diye kesin sizi suçlar. Dikkat edin. Boşverin sevsin ama siz açık vermeyin..

Eşiniz yanlış anlamış olabilir mi? Zor hamilelik geçirdiğiniz için "çocuğu olmayacak diye (öyle sanıp korktum) kurban kestim" demek istemiş olabilir mi? Zira bir insan böyle bir şey nasıl der? Dese bile eşiniz bunun üstüne hevesleniyor torun sevmeye diye nasıl der?

Yanlış anlamış olsa oğlunu düzeltmez doğrusunu anlatmaz miydi sizce? Esimi bende anlamıyorum. Benim arkamda hak veriyor ama annesine hicbir şey diyemiyor hatalarını kabul ediyor ama annesi kirilacak diye ödü kopuyor

Bağımlı sümsük erkekler, birey olamadan aile babası olmaya kalkıyorlar. Maalesef çoğu aynı

Tarihin derinliklerine gömerim

Nutkum tutuldu valla bir insan ancak bu kadar kötü olabilir çocuğu olmasin diye nsl adak adar ya sanki düşmanı gelini şaştım valla eşiniz ne diyor bu duruma o görmüyor mu durumu

Eşim söyledi. Eve canı sıkkın geldi bende sordum. Annem adak adamış senin bir daha çocuğun olmayacakmış bunun için kurban almaya gittik dedi. Eşim duyunca çekip gelmis tabii
heeee oh çok şükür bir daha çocuğu olmayacak gelinin diye sevincinden kurban kesiyor
bu ne biçim adak!

gelmesin sevdirmeyin
oğluna da diyin annesini tedavi ettirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…