Eşimin annesi, fikir istiyorum..

ozgurhayalim

Uçur beni spaydi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
621
1.719
63
33
Bursa
Merhaba kızlar. Daha öncede konu acip biraz bahsetmiştim. 18 gün önce suni sancı ile oglumu kucagima aldım. Benim riskli bir gebeliğim vardı 4 ay yattım. Kaynanam 9 ay beni hic arayıp sormadı bebeğin durumunu sormadı. Geldiği zamanda eşime nasılsın der bana sormazdı. Doğum temizligini riskli halimle tek basima yaptım. Eşim annesine yardım et git dediği halde gelmedi. Rahim agrisindan aglayarak uyudugum geceler oldu. Annemi kaybettim doğuma 20 gün kala annemin mevlitine gelmedi. Cenazenin 2. Günü esimin halaları baş sağlığına geldi diye evimde olay çıkardı benim acımı umursamadı. Son olarakta doğumda hastaneye gelmedi eve geldikten sonra geldi. Bahanesi ben istemem diye gelmemiş ben ona asla böyle bir şey demedim. Bebek eve geldikten sonra bu çocuk hasta. Senin sütün yok, memenin ucu yok beni sinir etmeye başladı. Bir de gidip sağda solda bunu söylemiş kulagima geldi. Çocuğun doğduğu gün adak adamış hayvan kesti bende sanıyorum çocuğa kesti meğerse benim bir daha çocuğum olmayacakmis onun icin kesmiş şok oldum. Kızlar bu kadından igrendim öyle böyle değil. Cocuguma dokunsun istemiyorum vermiyorum sevdirmiyorum. Sizce bu tavrım cok mu fazla hicbir zaman sormadı doguncami torunu oldu??

Yuh artık bir daha çocuğum olmayacak diye kaynanam sevincinden kurban kesecek ben tavrım fazla mı diye sorgulayacağım. Açın gözünüzü biraz açın sizi istemeyen kaynanayı eve bile sokmayın
Ben kendisiyle konuşmuyorum annemin mevlidine gelmediğinden beri. Eşim sevsin torununu heves ediyor dedi. Eşim annesinin terbiyesizliginin farkında bana hak veriyor ama bir kaç zaman sonra eşimle aramda probleme sebep olur mu bu torun sevdirmeme olayi?

Aranızda bir problem mi vardı?
Niçin böyle her şeyi kesip atmış birden bire?
Çok ilginç bir ablaymış.
Ne olursa olsun cenaze hastane işlerinde her şey unutulmalı.
Kurbanı o niyetle kestiğini direkt size böyle mi söyledi aracılarla mı duydunuz?
Yüzleştiniz mi hiç?
Sonuç olarak siz bebeğinize odaklaın ondann bir şey beklemeyin ve laf götürüp getirenleri de dinlemeyin.
Çok canınızı sıkarsa da herkes eteğindeki taşları döksün derim ben.

Sizin içiniz rahat olsun, kayınvalideniz kötü bir insan ve sırf eşinizin hatrına bu kötülüğe katlanmak zorunda değilsiniz. İstemeyin çevrenizde enerjinizi yer bitirir.

Eşim söyledi. Eve canı sıkkın geldi bende sordum. Annem adak adamış senin bir daha çocuğun olmayacakmış bunun için kurban almaya gittik dedi. Eşim duyunca çekip gelmis tabii

Valla torununu sevmek isteyen biraz kendine çeki düzen verecek. Oğlu ve torununun hatırına size kötü laf söylemeyecek. Yoksa ilerde kocanızı ve çocuğunuzu doldurmaya da başlar.

Eşim söyledi. Eve canı sıkkın geldi bende sordum. Annem adak adamış senin bir daha çocuğun olmayacakmış bunun için kurban almaya gittik dedi. Eşim duyunca çekip gelmis tabii
Vahiy indi yukardan herhalde senin çocuğun olmayacak diye tövbe yarabbim su cahillerden koru bizi

Ve bir de bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah annenize rahmet eylesin.
Cenazeye gelmemiş olması zaten başlı başına bir sorun.
Keşke anne sen bunu bunu yaptın daha hala ne yapmaya çalışıyorsun, bebeğim ve benim hakkımda yorum yapma, gelmediğin torununa bari dilin zarar vermesin diye eşiniz de yanınızdayken bir konuşsanız da ya ipleri kopartsanız ya da neyse derdi öğrenseniz.
Kolaylıklar dilerim.

kesinlikle ileride sorun olur. torunu tabi ki sevebilir diyin eşinize kininizi yine tutun. çünkü bir süre sonra olaylar sizin aleyhinize işler.

Yeni doğum yaptınız,annenizi kaybettiniz. Çok karışık hissediyor olmalısınız. Öncelikle evladinizi sağlıkla buyutun anneniz için de basınız sağolsun. O kadın için bişey diyemeyeceğim böyle insanları Allah'a havale ediyorum. Allahindan bulsun lanet kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…