- Konu Sahibi cheryblossommm
-
O yemeğe gidersin gitmezsin o kadar önemli değil ama bir daha asla maasini vermeKızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
Tüm maaşınızı adama veriyorsanız zaten bu konu yanında hiç kalır. Eşinize bu özgüveni veren sizsiniz kusura bakmayın ama asla değişmeyecek. Zaten neden şikayetçi oluyorsunuz eşinizden anlamadım maaşınızı verdiğiniz adam nefes almanıza kadar karışır.Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Gerçekleri duymak işinize gelmiyorsa konu açmayınDahiliyeden tiroidinize bı baktırın asabiyet yapiyo sizde.
Ay burada maaşını eşine atan kadın görmekten gına geldi. Şu paranıza bir hakim olun erkeklerin eline verip durmayın.Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Anlamadığınız ne biliyor musunuz? Susmuyor kavga ediyorsunuz ya adamın umrunda değil Sevse , değer verse kendini düzeltir .Adam heeee heeee konuş konuş yine ben bildiğimi yaparım diyor İsterseniz adamın önünde cinnet geçirin sizi kaale almıyor .Dediğini yapın, maaşı eline sayın gidin bir köşede bagirin adamın umrunda değilBen susmuyorum kavgasını da verdim sinirime hakim olamiyorum zaten. O yüzden geldim buraya yazdım.ama yok olur mu illa üstüne üstüne gelirsiniz insanin
Aynen kendıne böyle söyleyin maasınızıda vermeyinAy başı tüm maaşımı alırken bişey yok
kişi kendinden bilir işiKızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
Maaşa çöreklenirken hiç sorun olmuyor mu bu tekinsiz insanlar?Gidersem de sürekli başıma kakar.
Yani gitmeyeceksiniz, yani kocanız ne derse o, yani kocanız karar verdi öyle oldu. Kocanız bir sabah utanıp ben iğrenç bir insan olayım demedi, hep size karşı böyleydi. Siz bütünü kabul edip evlendiniz , bir de kopmayacak bağ olarak çocuk yaptınız, şimdi onu bahane ediyorsunuz.Gidersem de sürekli başıma kakar.
E çalışmayı bırakın o halde madem öyle, kendinizi hiç yormayınKızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
İstifa ediyorum o zaman derim elim adamlarıyla çalışmayım o zaman addagahhajaBen sadece bilgisini verdim benimki havaya girdi. Sinirden kuduruyorum. Ne saniyo ya bu beni
Kocana da baktırDahiliyeden tiroidinize bı baktırın asabiyet yapiyo sizde.
Bir hanzo ile evlisin , medeniyet beklemen hata ...Kızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya
Akılsızlığına doyma arkadaşım olur mu, madem evlenince maaşınızı elin herifinin eline sayacaktınız neden o kadar emek verip atandınız ? İnsan anasından babasından utanır hiç değilse , köle hayatı yaşıyorsun resmen , böyle kadınlara böyle koca...Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?