- 6 Aralık 2010
- 2.960
- 2.042
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yokNe saçma sapan iş. Aynı insanlarla çalışırken para kazanırkn iyi ama. Eşiniz saçmalamış.
Maaşınızı eşinize mi veriyorsunuz?Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Ben sadece bilgisini verdim benimki havaya girdi. Sinirden kuduruyorum. Ne saniyo ya bu beniKararımı mı sorguluyorsun derken? Kimmiş padişah falan mı? Böyle etkinlikler için eşinizden izin mi alırsınız yoksa o kendi kendine böyle havalara mı giriyor?
Sebep?Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Utanmaz herif. Madem ortam kötü sokmasın karısını çalışmak için bile. Nefret ediyorum bu zihniyetten.Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Ben ne bileyim böyle yapacagini. Cidden ama gerizekaliyim ben.Sebep?
Valla gitmezsen o yemege sadece o değil herkes seni onun kölesi sanar.Ben sadece bilgisini verdim benimki havaya girdi. Sinirden kuduruyorum. Ne saniyo ya bu beni
Ne münasebet ya, oraya gidemezsin, buraya gidemezsin, kararımı sorgulama falan iyi sıhatte olsunlarBen sadece bilgisini verdim benimki havaya girdi. Sinirden kuduruyorum. Ne saniyo ya bu beni
Neden veriyosun?Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Gidersem de sürekli başıma kakar.Valla gitmezsen o yemege sadece o değil herkes seni onun kölesi sanar.
Maaşını neden veriyorsun esine tamamen. Hic utanmiyor da boyle sacma dayatmalar yapmaya görüyorsun.Ben ne bileyim böyle yapacagini. Cidden ama gerizekaliyim ben.
Siz çalışırken eve para getirirken sıkıntı yok aynı insanlarla topluca yemek olunca ortam bozuk.Erkekkkk olduğu yeni mi aklına gelmiş??? Böyle adamları koca diye alıp, namusunuza kadar laf söyletiyorsunuz.Yetmiyor paranızla besliyor sizi ezmesine izin veriyorsunuz.Eminim bu adamın ilk öküzlüğü değil sonda olmayacak....Kızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?