Eşimin anlayışsızlığı

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.960
2.042
398
30
Kızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben

Tamamen saçmalık. Benimde eşimin iş yerinde hoşlanmadığım tarzda insanlar var ama toplu görüşmeler olacaksa kesinlikle ağzımı açıp yorum yapmıyorum. Küçük düşürmek istemem açıkçası. Bir yemek yiyip bitecek sonuçta baş başa değiller ya.

Ben sadece bilgisini verdim benimki havaya girdi. Sinirden kuduruyorum. Ne saniyo ya bu beni
Ne münasebet ya, oraya gidemezsin, buraya gidemezsin, kararımı sorgulama falan iyi sıhatte olsunlar
Ay ben olsam giderim, tın

Siz çalışırken eve para getirirken sıkıntı yok aynı insanlarla topluca yemek olunca ortam bozuk.Erkekkkk olduğu yeni mi aklına gelmiş??? Böyle adamları koca diye alıp, namusunuza kadar laf söyletiyorsunuz.Yetmiyor paranızla besliyor sizi ezmesine izin veriyorsunuz.Eminim bu adamın ilk öküzlüğü değil sonda olmayacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…