Eşimin amacı?

Tavrınızı kesinlikle koyun. Bi süre ailemi istemiyor musun falan der ama anlasın. Sonucta bizde insanız ve başbaşa bişeyler yaomak istiyoruz eşlerimizle. Elbette ailelerde önemli ama tatile kim gider ki ailecek..

Bu erkeklerin aile düşkünlüğünü anlamıyorum. Elbette onları atsın sadece siz kalın demiyorum sizde bunu istemezsiniz ama artık yeni bi aile kurmuş. Siz onun küçük ailesi olmuşsunuz. Sizinle başbaşa gezmek, bir şeyler yapmak yerine neden ailesinide işin içine katıp güzelim tatilinizi mahvediyor. Güzel bi dille konuşun bence.

Tavrınızı kesinlikle koyun. Bi süre ailemi istemiyor musun falan der ama anlasın. Sonucta bizde insanız ve başbaşa bişeyler yaomak istiyoruz eşlerimizle. Elbette ailelerde önemli ama tatile kim gider ki ailecek..
Tavrımdan ödün vermedim. Sorun aile istetip istememek değil ki sonuçta ilk defa tatile çıkacağız özel olsun istedim. Ama erkekler anlamıyo işte ailemi istimiyisin kısmıyla ilgileniyorlar :)
Benim için tabii ki ailesiyle kötü olmasını istemem. Biraz düşünse anlayacak ne demek istediğimi ama anlamak istemiyo sorun da orada..

Kesinlikle öylr sanıyorlar. Şahsen ben kendi ailemide istemem benim için özel olacak bi tatil. Onun ailesine özel değil tavrımız ahhh bi anlasalar.

planı tamamen değiştirip başka yere tatile gideriz ya da gitmeyiz derdim.
bu erkeklerin aileleriyle tatile gitme merakını anlamıyorum,
normal insan tatilde sevdiği insanla kafasına göre takılmak ister,
bunlar haldur huldur, cümle sülaleyi peşlerne takıp gezmekten ne anlıyorlar benim aklım almıyor.

Ben de anlasam:/
Kesinlikle haklisin hemen duzeltmeli bu durumu.
Akışına bıraktım ille de gitmek isterse başka bir yere gitmeyi teklif edicem

Sizin yaptiginizi yapardim

Sinir oluyorum bu ana baba kuzularinaa. Neden evleniyorlar ki otursun dizleri dibinde milletin kızının günahına giriyorlar. Haklısın arkadaşım sonuna kadar. Gitme burnundan da getir. Sen öyle bi plan yapsan ailenle o uycakmiydi ki ??

çıldırıciğim nefret ediyorum

Yaptığının aynısını yapardım. Valla kayınla eltiyle tatil olur da kv kp ile ben de istemem. Çünkü zerre uyumlu değiller. Bırak birlikte tatile gitmeyi bizim eşimle başbaşa gideceğimiz tatilin bile kalacağımız yerine , gününe saçma sapan yorumlar yapıp beni delirtiyorlar kimi zaman. Söylemeden gidip , gittik döndük diye sonradan söylüyoruz.

Geçen yaz kayın elti ile Antalya dendi iyi tamam dedim , sonra bir baktım kv kp de dahil olmuş. İzin alamıyorum işten , siz gidin aklınız bende kalmasın dedim valla. Sonra kalkışım oldu kimse gidemedi bir yere de , gitselerdi de gitmezdim birlikte çok netim.

Arardım "kusura bakmayın biz başbaşa yapacağız, eşim dengesizlik yapmış, boş bulunmuş" derdim. Onu da rezil ederdim. Çirkef bir insan olurdum. Bak bakalım bir daha kafasına göre plan yapabilecek mi?
Dengesiz ya sinir oldum. Evlerden ırak.

Ailesi tatilinize dahil olmuş gibi bence istemezdi beraber olmayı mecbur kalmış sanki

eşinin ailesinin yanında kasım kasım kasılacağına hiç gitme bence. ben olsam gitmezdim, madem sana öyle diyor, onlarla başka plan yapıyor, gitsin doya doya tatil yapsın ailesiyle. sen de git annenlere orda keyfine bak..

haklısın valla canım biz tatile gittiğimizi , gideceğimizi söylemiyoruz hiç. ne gerek var. sonuçta yılda bi defa tatil yapıyoruz. kv kp le mi yapıcaz

Bu sefer daha kötü olacak.. haklıyken haksız duruma düşücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…