- 20 Nisan 2007
- 4.033
- 10.373
- 44
-
- Konu Sahibi gonlumuzgun
Siz bu ülkenin hakimini kocanızın cahil ana babası mı zannediyorsunuz?kendini öldürmek mış kıyar mı acaba kendine ?Bir şey sorabilir miyim kendi kendini öldürse bile ben suclanirim. Biz ayrildiktan sonra yapsa bile durum değişmez. Yani bu lanetli suçlama konusundan benim kurtulusumun yolu nedir
annesi diyebilir siz mi verdiniz eline , sizde bu sıkıntı var mı ??Merhaba. Eşimle evlendiğimde şiddet hakaret kısıtlama yaşıyordum. Bunların dışında maddi olarak ihtiyaçlarımızı karşılar eve bakardi hamileyken onu terk ettim ve alttan almaması sonucu çekişmeli boşanma davası actim. Bu sure zarfında cocuk dogdu ve bir buçuk yasina gelene kadar gormedi ve nafakayi odemedi. Davamız devam ederken üniversite öğrencisi bir kız ile ilişkisi vardi bizim evimizde sık sık kalıyorlarmis. Aynı zamanda ağzına alkol sürmeyen adam alkolik olmuş ve çeşitli maddeler de kullanarak dengesini iyice kaybetmiş. Çocuktan sonra ben onunla barışmak istedim. Maddi olarak ayakta kalamadım ve boşanma asamasi psikolojisine yenik düştüm. Çocuğumla beraber üçümüz yaşadığımızda bir şeylerin yolunda gideceğini dusundum. Ama eve döndüğümde eklenen bagimlilik konularimiz oldu. Annesi, oğlumu bu hale sen getirdin diyor ve çok üzülüyorum. Bir insana bu şekilde sebep olmak ile suçlamak çok ağır geliyor. Ne dusunmeliyim ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
görümcemde bunları yaşadı, kendi annesi ve babası sırf boşanıp 3 çocukla eve geri dönemesin diye öz kızlarını suçladılar . kulaklarımla duydum o kadar rezilliği yapan adam anca kızlarına katlanırmış başkası çekmezmiş. bunlar okumuş insanlar birde siz düşünün. kızları istemedikleri halde evlenmiş , hayattta bu şekilde aldı intikamını . şimdi adam 50 yaşında duruldu pavyon hayatı pandemi ile bitti. iyiler mi kötüler mi bilemiyorum ama olan çocuklara oldu.Herif dövsün, herif aldatsın, herif gram değer vermesin, sonra yediği p.klardan sen sorumlu tutul. Ne güzel hayat ya.
çoğu erkek ailesi evliykende yok sayıyor burda okuyoruz, konu sahibi sebep değil bahane bulmuş kendisineE seni yok saymaları normal değil mi ayrılmışsınız bitmiş eşinin tek sorumluluğu var çocuğa baba olmak e onu da olmamış zaten boşanma aşamasında ne gönül alması senin derdin blöf yapmaktı sanırım biri sizi barıştırsın ya da özür dilesin falan diye herhalde . Zoruna giden şeylerde problem var mesela eşinden önce hakaretsiz şiddetsiz hayatın varmış kendine bunu reva görmen zoruna gitmiyor mu? Kendin gidip kendin dönmüşsün adamı ödüllendirir gibi bence kendini kandırma
hayatınız pişti mi bröf yapıyorsunuz , evlilikte bir karar alınır konuşunur sonra uygulanır. sizinki olmamış, hata üstüne hat yapmışsınız . ailie ile yaşaması da zor ama çalışmak ile başlayabilirdiniz yeni hayatınıza.Beni eleştirenler hiç boşanma yuva dağılması yaşadınız mı bilmiyorum benim kendi ailem de düzensiz ve hayata tutunamadim. Erkekleri kadin yönlendirir, disi kus yuva yapar sözlerine maruz kaldikca izdirap cektim. Evet bazı yorumlarda da söylendiği gibi terk edisimde ciddiyetten çok blöf vardi. Biraz düzelse diye. Ama olmadı. Geri döndükten sonra unv. Okudum. Yani en azından bundan sonrasında yanlış karar vermek istemiyorum. Birde bu duruma ben mi sebep oldum diye çok üzülüyorum . Tüm yazilanlar benim için kiymetli o yuzden
Sen kimsin ki sebep olacaksın? Senin cürmün ne ha? Sen anca kendi hayatını mahvedersin. Senin kıymetin mi var ki kocan senin yüzünden kendini alkole uyuşturucuya vursun? Sen kimsin ?Beni eleştirenler hiç boşanma yuva dağılması yaşadınız mı bilmiyorum benim kendi ailem de düzensiz ve hayata tutunamadim. Erkekleri kadin yönlendirir, disi kus yuva yapar sözlerine maruz kaldikca izdirap cektim. Evet bazı yorumlarda da söylendiği gibi terk edisimde ciddiyetten çok blöf vardi. Biraz düzelse diye. Ama olmadı. Geri döndükten sonra unv. Okudum. Yani en azından bundan sonrasında yanlış karar vermek istemiyorum. Birde bu duruma ben mi sebep oldum diye çok üzülüyorum . Tüm yazilanlar benim için kiymetli o yuzden
B.k köpeğin turşusuymuş yemese de koklarmış. Omegleci dayı olmuştur pavyona gidemeyince.görümcemde bunları yaşadı, kendi annesi ve babası sırf boşanıp 3 çocukla eve geri dönemesin diye öz kızlarını suçladılar . kulaklarımla duydum o kadar rezilliği yapan adam anca kızlarına katlanırmış başkası çekmezmiş. bunlar okumuş insanlar birde siz düşünün. kızları istemedikleri halde evlenmiş , hayattta bu şekilde aldı intikamını . şimdi adam 50 yaşında duruldu pavyon hayatı pandemi ile bitti. iyiler mi kötüler mi bilemiyorum ama olan çocuklara oldu.
arkadaşlarının mı sebep olduğunu düşündü o anne.. öyle düşünülüyor ya geneldeBu forumda yakin zamanda gordugum ikinci bağımlı konusu bu. Ilkine yazmak istememistim ama buna yazacagim. Ben lisedeyken sınıf arkadaşım birgun okula gelmedi, ardindan yuksek doz uyusturucudan vefat ettiğini öğrendik. Annesi hic birimizi cenazede gormek istemedi. Kadinin ruh halini dusunebiliyor musunuz? Birgun uyandığınızda cocugunuzun, babasinin cenazesiyle karsilasmasini ister misiniz? Kendinizi dusunmuyorsunuz onu anladikta cocuklariniza aciyin bari. Birakin kendi kendine nerede icip, siziyorsa o hayatta yasamaya devam etsin
Uyuşturucu Faciası Bir Aileyi Daha Yok Etti! Baba ve Kızı Öldü, Anne Tedavi AltındaBeni eleştirenler hiç boşanma yuva dağılması yaşadınız mı bilmiyorum benim kendi ailem de düzensiz ve hayata tutunamadim. Erkekleri kadin yönlendirir, disi kus yuva yapar sözlerine maruz kaldikca izdirap cektim. Evet bazı yorumlarda da söylendiği gibi terk edisimde ciddiyetten çok blöf vardi. Biraz düzelse diye. Ama olmadı. Geri döndükten sonra unv. Okudum. Yani en azından bundan sonrasında yanlış karar vermek istemiyorum. Birde bu duruma ben mi sebep oldum diye çok üzülüyorum . Tüm yazilanlar benim için kiymetli o yuzden
akşamları sarhoş gün boyu sersemlik mi hakim?Bu yorumdan çok etkilendim. Cocugumu bu ortamdan kurtaracağım inanın benim de içime sinmiyor. Çocukla az muhatap oluyor zaten. Akşamları sarhoş, gün boyu da sersemlik hakim. Ölüm konusunda da sunu belirtmek istiyorum çok sinirlendiği zaman beni öldürmek istediğini söylüyor.ben tüm yaşananları ailesi ile paylaşıyorum ama genelde bana şoyle yap şoyle davran şeklinde konuşuluyor. Esim dinlemez . Tek taraflı da bir yere kadar oluyor
Bizim toplumumuzda erkek ihanet ederken bile ' sen yetmiyorsundur, sende eksik varki eşin aldatti' diyerek kadin suçlanir. O yuzden kimsenin sozleri sizin aklinizi kariştirmasin. Kocaman adamin akli almiyorsa, yanlişi doğruyu kestiremeyip alkolik oluyorsa suçu annesi hiç size atmasin. Gitsin daha 3 yaşinda bebek sandiği oğluna terbiye versin. O adama donulur mu?Merhaba. Eşimle evlendiğimde şiddet hakaret kısıtlama yaşıyordum. Bunların dışında maddi olarak ihtiyaçlarımızı karşılar eve bakardi hamileyken onu terk ettim ve alttan almaması sonucu çekişmeli boşanma davası actim. Bu sure zarfında cocuk dogdu ve bir buçuk yasina gelene kadar gormedi ve nafakayi odemedi. Davamız devam ederken üniversite öğrencisi bir kız ile ilişkisi vardi bizim evimizde sık sık kalıyorlarmis. Aynı zamanda ağzına alkol sürmeyen adam alkolik olmuş ve çeşitli maddeler de kullanarak dengesini iyice kaybetmiş. Çocuktan sonra ben onunla barışmak istedim. Maddi olarak ayakta kalamadım ve boşanma asamasi psikolojisine yenik düştüm. Çocuğumla beraber üçümüz yaşadığımızda bir şeylerin yolunda gideceğini dusundum. Ama eve döndüğümde eklenen bagimlilik konularimiz oldu. Annesi, oğlumu bu hale sen getirdin diyor ve çok üzülüyorum. Bir insana bu şekilde sebep olmak ile suçlamak çok ağır geliyor. Ne dusunmeliyim ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
Adam zaten madde bağımlısı sen neden suçlanıyorsun. Uyuşturucuyu sen mi temin ediyorsun da sen suçlanacaksın? İki gün konuşup üçüncü gün susarlar. Ayrıldıktan sonrası seni ilgilendirmez. Lütfen kafanı topla kendine gel. Bi ayağa kalk, bi sağlıklı düşün..Gitsin ölsün bir yerde gömer gelirler. Amma dertlenmişsin onu derler bunu düşünürler diye.Bir şey sorabilir miyim kendi kendini öldürse bile ben suclanirim. Biz ayrildiktan sonra yapsa bile durum değişmez. Yani bu lanetli suçlama konusundan benim kurtulusumun yolu nedir
Ne yapmak mı? Yapılması gereken şey belli ama siz bildiğim eziyet en iyisidir diye düşünüyorsunuz sanırımMerhaba. Eşimle evlendiğimde şiddet hakaret kısıtlama yaşıyordum. Bunların dışında maddi olarak ihtiyaçlarımızı karşılar eve bakardi hamileyken onu terk ettim ve alttan almaması sonucu çekişmeli boşanma davası actim. Bu sure zarfında cocuk dogdu ve bir buçuk yasina gelene kadar gormedi ve nafakayi odemedi. Davamız devam ederken üniversite öğrencisi bir kız ile ilişkisi vardi bizim evimizde sık sık kalıyorlarmis. Aynı zamanda ağzına alkol sürmeyen adam alkolik olmuş ve çeşitli maddeler de kullanarak dengesini iyice kaybetmiş. Çocuktan sonra ben onunla barışmak istedim. Maddi olarak ayakta kalamadım ve boşanma asamasi psikolojisine yenik düştüm. Çocuğumla beraber üçümüz yaşadığımızda bir şeylerin yolunda gideceğini dusundum. Ama eve döndüğümde eklenen bagimlilik konularimiz oldu. Annesi, oğlumu bu hale sen getirdin diyor ve çok üzülüyorum. Bir insana bu şekilde sebep olmak ile suçlamak çok ağır geliyor. Ne dusunmeliyim ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
Sen kimsin ki sebep olacaksın? Senin cürmün ne ha? Sen anca kendi hayatını mahvedersin. Senin kıymetin mi var ki kocan senin yüzünden kendini alkole uyuşturucuya vursun? Sen kimsin ?
Çocuk uyurken burnu tıkanıyor nefes almıyorsa zaar, anca öyle etkilenmez çünkü. Ne kocaymış, evlattan da tatlı aaa.Çok doğru ancak eksik bir yorum olmuş. Sadece kendi hayatını değil ne yazık ki bebeğinin hayatını da mahvetme potansiyeline sahip biri var burada. Kocası için de konu sahibesi için de "kendi düşen ağlamaz, ne haliniz varsa görün" demek lazım ama o masum bebeğe yazık.
Sahiden bu hafta 2. madde bağımlılığı konusu ve ikisinde de bebeğini bile bile madde bağımlısı birinin olduğu ortama sokan kadınlar var. Neymiş efendim çocuk uyumadan bir şey içmesini engellemeye çalışıyormuş, bir şey yapmasın diye bulaşmıyormuş. Sanki çocuk uyurken içse çocuğa zarar vermeyecek. Madde bağımlısı adama bir şey söylsen de söylemesen de şiddet göstermek için sebep bulur ki zaten öncesinde de şiddet bağımlısıymış. Sahiden "o bebeklersize ne yaptı" diye sarsmak istiyorum bu kadınları. Kendi canlarına değer vermiyorlar tamam, ama o bebekleri korumayacaksanız niye doğuruyorsunuz.