Esimin alkol ve madde kullaniminda suclu ben miyim

Çocuğunuzu korumuş olduğunuza inanıyorsanız böyle yaparak ben bir şey diyemiyorum size. Planlarınız işe yarayacak mı sorunsuz boşanacak mı mesela orası da tartışılır. Allah kolaylık versin..

Benden önce alkol falan icmezdi ama serseri bi ruhu hep vardi. Arkadaslarin da dedigi gibi benden sonra bahane edip icmistir

Gozumde çok büyüttüğüm ve aksi için kendimi ikna etmekte çok zorlandigim insanlardan bahsediyorum. Eleştirip kızmak yerine yol gosterseydi buradaki yorumlar, daha yardımcı olurdunuz. Malesef olmadı...

İnanın eleştiriye değil yardıma ihtiyacım var anlayışa ihtiyacım var herkes beni otekilestirdi burda

Siddet gordugunuz eve cocukla gittiginize gore siz de bisy kullaniyorsunuz herhlde.Ayik kafa yapilacak bisey degil cunku bu

Bir şey sorabilir miyim her şeyi bile bile bu suçlamaları neden yapar bir insan? Vicdansız midir? Cok da sevilirler cevrede. Cok sevilmeleri sebebiyle suclamalari ciddiye alıyorum. Asli olmasa bunlar öyle demez herhalde diyorum.

İnsan evladi söz konusu olunca her şeyi der yapar . Çok alanım değil ama hukukta bile böyle durumlar duyuyoruz. Söz konusu evlat olunca anne babanın yaptığı suç olmaktan çıkıyor.

Bu insanlar elbette ki evlatlarını savunacak. Elbette ki gözlerinde evlatları çok iyi , çok mükemmel.
Tabi ki onu kötüye sevk eden sizsiniz.

Bu çok da hay Allah gerçekten mi acaba diye düşünülecek, kendinizi yoklayacaginiz bir durum degil ki. gerçekten çok klasik bir durum .

herkes kendi evladını pür -ü pak. Karşısındakini kötü bilir. Kendi evladı daha güzeldir daha akıllıdır gibi gibi .

Bir çeşit savunma mekanizması...

Eğer gerçekten iyi insanlar ise, oğullarını karşılarina alıp çeki düzen verebilirlerdi mesela ?
Ya da siz de onlara yüklenin mesela zamanında siz düzgün yetiştirseydiniz içinde böyle şeyler olmazdı . Demek ki içinde varmış. Siz yetistiremediniz..

Siz de böyle suçlasaniz.

Ortada yanlış yolda olan bir adam var .
Ama suçlu ya onu bu hale getiren eşi. .
Ya da onu doğru yetiştirmeyen ana babası.

Oh ne âlâ de mi ?
Kendinde hiç mi suç bulmayacağız.
Nerede karakter ?

Bazı şeylerin bahanesi olmaz. Karakter meselesidir.
Siz eşinizi aldatmaya kalksanız ve ama kocam da çok ilgisizdi , bana güzel söz soylemezdi . Ne yapayım o sebep oldu . Onun yüzünden ben aldattım deseniz.

Ne olacak ?
Ne kadar haklı bulunacaksınız ?

Kadın sığınma evlerine falan gitseydiniz kesek 1.5 sene çocuğunu görmemis ilgilenmemis bağımlı olmuş

Kendi çocuklarının arkasında bu kadar durmaları bana normal gelmiyor çünkü benim ailem öyle değil. Hata yapıldığında karşılık alınır yani az veya çok. Belki de alışkın olmadığım için onların tavrı düşüncelerimi çok etkiliyor

Siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz. Madde bağımlısı eski eşe geri dönmek mi? Annesi boş konusuyor, kişi sadece kendini madde bağımlısı haline getirir. Bu evlilikten üzgünüm ama bir cacık olmaz. Eşinizin de acil destek alması gerekiyor. Bağımlılık çok ciddi bir konu, lütfen vakit kaybetmeden yardım alın

Tek Hatan geri dönmek bacım... Kendisinin bu pislikleri yapacağı varmış yapmış... Dayak hakaret şiddetin her türlüsü var bir de üstüne madde kullanımı... Gelecek kurmak için para biriktirmeye calısmalısın bu adamla evlilik sürmez...

Benleyken alkol vs bir şey icmiyordu icenleri elestiriyordu. Ben terk ettikten sonra tersi bir hayat yaşamış

Bana da yapacagi varmış gibi geliyor da anlayamadim ailesi de benim oğlum icenlerden dahi nefret ederdi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…