Esimin alkol ve madde kullaniminda suclu ben miyim

Bu yorumdan çok etkilendim. Cocugumu bu ortamdan kurtaracağım inanın benim de içime sinmiyor. Çocukla az muhatap oluyor zaten. Akşamları sarhoş, gün boyu da sersemlik hakim. Ölüm konusunda da sunu belirtmek istiyorum çok sinirlendiği zaman beni öldürmek istediğini söylüyor.ben tüm yaşananları ailesi ile paylaşıyorum ama genelde bana şoyle yap şoyle davran şeklinde konuşuluyor. Esim dinlemez . Tek taraflı da bir yere kadar oluyor
Çocuğu o ortamdan kurtaracaksın demek. Sana bir sır vereyim mi? Kurtulmuştu zaten. Sayende geri sokuldu o ortama. Çocukla ilgilenmiyor, akşamları sarhoş, gün boyu madde etkisinde, sinirlendiğinde seni öldürmek istiyorum diyor ( ki bir gün yapacak, emin ol ). Sen niye döndün? Nedenini diyeyim deyip saçmalamışsın zaten, sebep yok ortada hala niye döndün anlamadık. Maddeyi adam kullanıyor, etkisini sen yaşıyorsun sanırım...

Bir buçuk sene boyunca çocuğunu görmemiş, tek kuruş ödememiş sizce bu adam çocuğunu umursuyor mu? Üçünüz yaşarken ne yoluna girecek sihirli değnek mi değecek? Siz şuna kocasız yaşayamıyorum desenize. Kendi hayatınızı mahvetmek istiyorsanız siz bilirsiniz ama çocuğunuza bunu yapmayın, bir bağımlının evine sürüklüyorsunuz resmen.
Anlattığı herşey hikaye sevgili Pink. Baktı adam gidiyo elden, başkalarını getiriyo eve, topukları bir yerlerine vura vura geldi geri.

Katibim sen böyle deyince eski geldi aklıma şey demişti bana "sen kendini bilerek dövdürdün bana" 😅

Allah ım nelerden kimlerden kurtarmış bir şükür sebebi daha işte ah ah..

Seni tanımıyorum ama tesadüfen eğer bir kadına bir erkek müsveddesi böyle dese şiddet uygulayıp, gözüm döner herhalde gözümü açtığımda bir bakarım kendi kendine vileda sopasının üzerine oturmuş.

özellikle es ve ailesini beynim ve kalbim aşırı ciddiye alıyo

Manipülasyon altındasın bu insanlar ile bağın bitmiş. Bu adam öldürmek istiyor çünkü şiddetten keyif alıyor yarın bir gün maddeyi bahane edip seni öldürse çocuğun annesiz kalır bu itin ailesi olan itler alır çocuğu aynı babası gibi şiddetle yetiştirir. Bunu mu istiyorsunuz?

Bir şey sorabilir miyim kendi kendini öldürse bile ben suclanirim. Biz ayrildiktan sonra yapsa bile durum değişmez. Yani bu lanetli suçlama konusundan benim kurtulusumun yolu nedir😔

Terapi almak tek çözümün ailecek empati yapamayacak insanlar, aşırı benciller yağmur yağsa sizden bilirler siz onları değiştiremezsiniz. Acil terapi alın lütfen

G Gudugudu Allah aşkına konuya gel

Son düzenleme:
Annesine ben değilim de belki sensin de
Yok sen gitmişsin adam unv ortamından kendine sevgili yapmış onlara ayak uydurmak için de sarmış kokuyu çekmiş sen yokmuşsun bile sen mi dedin ic diye ?
Her aci çeken uyuşturucu mu kullanıyor belki zevkten kullandi

Merhaba. Eşimle evlendiğimde şiddet hakaret kısıtlama yaşıyordum. Bunların dışında maddi olarak ihtiyaçlarımızı karşılar eve bakardi hamileyken onu terk ettim ve alttan almaması sonucu çekişmeli boşanma davası actim. Bu sure zarfında cocuk dogdu ve bir buçuk yasina gelene kadar gormedi ve nafakayi odemedi. Davamız devam ederken üniversite öğrencisi bir kız ile ilişkisi vardi bizim evimizde sık sık kalıyorlarmis. Aynı zamanda ağzına alkol sürmeyen adam alkolik olmuş ve çeşitli maddeler de kullanarak dengesini iyice kaybetmiş. Çocuktan sonra ben onunla barışmak istedim. Maddi olarak ayakta kalamadım ve boşanma asamasi psikolojisine yenik düştüm. Çocuğumla beraber üçümüz yaşadığımızda bir şeylerin yolunda gideceğini dusundum. Ama eve döndüğümde eklenen bagimlilik konularimiz oldu. Annesi, oğlumu bu hale sen getirdin diyor ve çok üzülüyorum. Bir insana bu şekilde sebep olmak ile suçlamak çok ağır geliyor. Ne dusunmeliyim ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
Bu hıkayede yıne yanan çocuk olmuş

Durumunuz biraz sıkıntılı kendi isteğinizle bu toksit ilişkiye devam etmiş,evladinizida bu bataklığa cekmişsiniz.Adam hiç bir zaman iyi bir eş, baba olmamış, ayrılıkta pişmanlık, özlem emaresi göstermemiş.Sizi hiç umursamamis yemiş , içmiş gezmiş.Gunun sonunda sıcak yatak, sıcak ev,temiz bir yuva ile ödullendirmişsiniz adamı aferin .Bu erkekler ne ballı ohhhhhh.

Merhaba. Eşimle evlendiğimde şiddet hakaret kısıtlama yaşıyordum. Bunların dışında maddi olarak ihtiyaçlarımızı karşılar eve bakardi hamileyken onu terk ettim ve alttan almaması sonucu çekişmeli boşanma davası actim. Bu sure zarfında cocuk dogdu ve bir buçuk yasina gelene kadar gormedi ve nafakayi odemedi. Davamız devam ederken üniversite öğrencisi bir kız ile ilişkisi vardi bizim evimizde sık sık kalıyorlarmis. Aynı zamanda ağzına alkol sürmeyen adam alkolik olmuş ve çeşitli maddeler de kullanarak dengesini iyice kaybetmiş. Çocuktan sonra ben onunla barışmak istedim. Maddi olarak ayakta kalamadım ve boşanma asamasi psikolojisine yenik düştüm. Çocuğumla beraber üçümüz yaşadığımızda bir şeylerin yolunda gideceğini dusundum. Ama eve döndüğümde eklenen bagimlilik konularimiz oldu. Annesi, oğlumu bu hale sen getirdin diyor ve çok üzülüyorum. Bir insana bu şekilde sebep olmak ile suçlamak çok ağır geliyor. Ne dusunmeliyim ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
Her haltını yutun, kaynana laf sokunca mı sorun oldu?

Bir seylerin size dokunması icin belli ki kaynananızın konusması gerekiyormus. Diger kız, adamın madde kullanması hic.

Çocuğu o ortamdan kurtaracaksın demek. Sana bir sır vereyim mi? Kurtulmuştu zaten. Sayende geri sokuldu o ortama. Çocukla ilgilenmiyor, akşamları sarhoş, gün boyu madde etkisinde, sinirlendiğinde seni öldürmek istiyorum diyor ( ki bir gün yapacak, emin ol ). Sen niye döndün? Nedenini diyeyim deyip saçmalamışsın zaten, sebep yok ortada hala niye döndün anlamadık. Maddeyi adam kullanıyor, etkisini sen yaşıyorsun sanırım...

Anlattığı herşey hikaye sevgili Pink. Baktı adam gidiyo elden, başkalarını getiriyo eve, topukları bir yerlerine vura vura geldi geri.

Durumunuz biraz sıkıntılı kendi isteğinizle bu toksit ilişkiye devam etmiş,evladinizida bu bataklığa cekmişsiniz.Adam hiç bir zaman iyi bir eş, baba olmamış, ayrılıkta pişmanlık, özlem emaresi göstermemiş.Sizi hiç umursamamis yemiş , içmiş gezmiş.Gunun sonunda sıcak yatak, sıcak ev,temiz bir yuva ile ödullendirmişsiniz adamı aferin .Bu erkekler ne ballı ohhhhhh.

Kizi da cagirsaydiniz , bu nasi bi midesizlik? Allahin yolunu temizleyip al sana guzel hayat demesini kaldiramayip hayir o pisligi geri isterim diye tutturmak .. cocukken keske anne babamizi secebilseydik.. olan ona oldu.

Her haltını yutun, kaynana laf sokunca mı sorun oldu?

Bir seylerin size dokunması icin belli ki kaynananızın konusması gerekiyormus. Diger kız, adamın madde kullanması hic.
Beni eleştirenler hiç boşanma yuva dağılması yaşadınız mı bilmiyorum benim kendi ailem de düzensiz ve hayata tutunamadim. Erkekleri kadin yönlendirir, disi kus yuva yapar sözlerine maruz kaldikca izdirap cektim. Evet bazı yorumlarda da söylendiği gibi terk edisimde ciddiyetten çok blöf vardi. Biraz düzelse diye. Ama olmadı. Geri döndükten sonra unv. Okudum. Yani en azından bundan sonrasında yanlış karar vermek istemiyorum. Birde bu duruma ben mi sebep oldum diye çok üzülüyorum . Tüm yazilanlar benim için kiymetli o yuzden

Büyük konuşmayayım da madde alan kimseyle hele de çocuğumla beraber yaşayamam. Ya madde kullanan kişilerin ailelerine yaptığı eziyetleri cinnet anında öldürmeye kadar gittiğini biliyorsunuz nasıl güvenip o evde uyuyabilirsiniz. O insanlarda sizin gibi bize bişey yapmaz diyor.

Büyük konuşmayayım da madde alan kimseyle hele de çocuğumla beraber yaşayamam. Ya madde kullanan kişilerin ailelerine yaptığı eziyetleri cinnet anında öldürmeye kadar gittiğini biliyorsunuz nasıl güvenip o evde uyuyabilirsiniz. O insanlarda sizin gibi bize bişey yapmaz diyor.
Zaten sürekli korkarak yaşıyorum. Hiçbir şeyine karışmam kafasına göre yaşar. Onunla munakasaya girmek demek yipranmak ve zararlı cikmak oluyor

Beni eleştirenler hiç boşanma yuva dağılması yaşadınız mı bilmiyorum benim kendi ailem de düzensiz ve hayata tutunamadim. Erkekleri kadin yönlendirir, disi kus yuva yapar sözlerine maruz kaldikca izdirap cektim. Evet bazı yorumlarda da söylendiği gibi terk edisimde ciddiyetten çok blöf vardi. Biraz düzelse diye. Ama olmadı. Geri döndükten sonra unv. Okudum. Yani en azından bundan sonrasında yanlış karar vermek istemiyorum. Birde bu duruma ben mi sebep oldum diye çok üzülüyorum . Tüm yazilanlar benim için kiymetli o yuzden
Boşanmak böyle bir evlilikten zor değil
Hayata tutunmak için çabalamak lazım, çalışmak lazım. Yazdıklarınıza bakılırsa sizde normal bir ruh halinde değilsiniz. İnsanın bir bağımlıyla çocuğunu aynı eve sokması için zır deli olması lazım. Lütfen sosyal hizmetlerden yardım alın, çocuğu güvenli bir yere alsınlar durumu anlatın sizde destek alın. Günahsız bir çocuğu yakıyorsunuz, en iyi ihtimalle başına bir şey gelmese bile büyüdüğünde o da bu maddelere karşı zaaf duyacak. Gerçekler duygularınızdan öndedir. O çocuğu kurtarmak göreviniz madem hayata tutunamıyorsunuz madem sorumluluk alamıyorsunuz devlete verin çocuğu, en azından bir şansı olur

Bir boşanan sizsiniz. Okuduğunuz üniversite de bir işe yaramamış. Ben bebeğe çok üzüldüm. Umarım çevreden şikayet eden olur da alırlar devlet korumasına.

Benim erkek kardeşimde de astım bronşit vardı. Bırak evde sigara içilmesini annem çift yastık yüzü kullanırdı. Apartmanda boya yapılsa kardeşim hırlayarak uyurdu bazen de uyuyamazdı annemin aklı çıkardı bir şey olacak diye. Göğsü körük gibi iner kalkardı. Kaç defa hastanelik oldu. 30 yaşına geldiğinde bile çocukluğundaki kadar olmasa bile yine de etkileniyordu. İstediğiniz kadar çocuğun yanında içilmiyor deyin kendinizi kandırın. Yan komşunun içtiği sigaradan bile etkilenirler.

Kime güvenerek doğurdunuz? Farz edin kocanız ve ailesi bir anda yok oldu, Sizin tek istediğiniz anne baba çocuk bir arada yaşamak. Baba baba değil çocuk da normal sağlıklı çocuk değil. Ne diye zırt pırt adamın ailesiyle iletişim kuruyorsunuz, siz böyle aciz davrandıkça kayınvalide de ağzına geleni söyler tabi. Onlar öyle diyor bunlar şöyle diyor kafasındakiler çocuk sahibi olmasın. Herkes gitti bitti ne olacak? Kayınvalide ve kocadan ibaret mi hayatınız? Bence kendinizi suçlamayı evliliği bitirmemek için kullanıyorsunuz. Aksa da koksa da evde bir koca olsun diyorsunuz. Aldatması sizin sorununuz ama kronik hastalığı olan çocuğu o ortamda tutamazsınız. Gördüğünüz gibi sizden başkasının umurunda değil çocuğunuz. Koca herife bile, alkolik madde bağımlısı olduğu halde anası sahip çıkıyor kolluyor.

X