- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
Merhabalar eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Çok hızlı ve aşk dolu bı evlilik surecimiz oldu. Tüm kurumda aşkından ne yapacağını şaşırmış adam diye bilinir. Neyse, benim bir arkadaşım var yine aynı kurumda hoşsohbet tatlı bir kız. Fakat değişik bir şekilde bana batmaya başladı. Eşimin aynı ortamda o kız da varken gerildigini hissettim. Konuşmuyor zaten mümkün oldukça. Fakat garip bı şekilde bunu seziyorum bilerek uzak duruyor gibi. Halbuki samimi arkadaşım kiz benim. Daha öncesinde onun gıyabında konusu geçince egoist birisi pek sevmiyorum onu falan demişti. Başka bir zamanda konusu gecince sen de onu hiç sevmiyorsun dimi diye sormuştu gülerek. Niye öyle dusundun deyince her halinden belli falan demişti. Onun konusu her açıldığında sert konuştuğumu falan düşünüyormuş. Bilmiyorum ben fark etmiyorum. Bugün artık çok sacmalamdim. Burada okuduklarım beni etkiledi sanırım. Bu kız mesai sonu merdivenden aşağı inerken eşimin kafasını çevirip bı kaç saniye baktığını gördüm. Sinirlerim acayip bozuldu. Eve geldim konusunu açtım. Meraklı meraklı etrafına bakmasından hoslanmadigimi daha önce söylemiştim oradan actim konuyu. Sakin sakin dinlerken uzunca baktın deyince birden inanilmaz sinirlendi. Gözlerinden ateş çıktı. Sen beni neyle itham ediyorsun falan dedi. Bu konu oncesinde halbuki gayet normal diyalog kuruyorduk sikayetlerimi güzel güzel dinliyordu. Birden kızın ismi geçince ve baktığını soyledigimde çok ciddi ve sert tepki gösterdi. Oradan o kız değil de haska biri iniyor olsaydı böyle tepki gosterecek miydin bana sen dedi. Ne demek istiyorsun niye bunu soruyorsun deyince gozlerinden ateş çıktı resmen. Beni neyle itham ediyorsun, sakın falan dedi bana.Şimdi ben yersiz mi kıskançlık yapıyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu mu sokuyorum ne tavsiye edersiniz