• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle sıkıntıkar

Arkadaşlar merhaba 2.5 yıllık evliyim bır bebeğim var ve eşimin ne annesi ne görümce den saygı sevgi görmüyorum. Sürekli açığımı aramalar uzakta olmamıza rağmen herseye burunlarını sokmaları çalışmalarından bıktım. Üstelik bır derdimiz olsun yuzumuze bakmazlar. Ben sıze konuyu başından anlatayım. Benı en başta daha tanımadan kabul etmediler sonra bızde eşimle uzun yıllar ikna olmaları için bekledik ama olmayınca en son evlendik sonra herkese söyledik hiç oralı olmadılar takı hamile kalana kadar ondan sonra ne bu kız hamile uzulur dediler ne bırsey hamileliğimi lohusalığımı zehir ettiler. Hamileyken bır geldiler karnım burnumda her hizmetlerini gördüm gece agrıdan uyuyamadım ama görmediler.bebeğin cinsiyetine laf etmeler falan Ne doğumuma ne bebeğimi görmeye gelmediler bız göturduk 5 aylıkken oda hiç kıymetimizi olmadı cocugumu özenip bır çöp almamışlar. Sureklı istek sıralayan bır görumcen sureklı sıkayet eden kayınvalıdeyle sözde tatil zehir oldu. Benım sorum şu eşimde durumu artık kavradı ama genede bana bırseu dediklerinde hıc tepki göstermiyor. Hayatımıza cok mudahıl olmaya calışıyorlar aramalarımı falan baya azalttım ama bu durumu yaşayıp dırek tepki gösteren varmı
Siz degil esiniz tepki koymali. Eşiniz pasif diye bu denli abartmislar. O simdiye dek noluyoruz kendinize gelin deseydi azitamazlardı bu kadar.

Bastan istememisler. Simdi yapilanlar da sasirtici degil. Siz hic muhatap almayacaksiniz. Esiniz de biraz sert duracak.
Ya açıkçası beni istememeleri çok sıkıntı yapmıyordum. Ama tek torunları benı sevmeyebilirler. Ama cocuguma cinsiyet ayrımı yapmaları değer vermemeleri çok zoruma gitti. Torun ya benım aileme bakıyorum. Bavullarca kıyafet altınlar eşime bebeğime bana ayrı ayrı hediyeler okadar sevindiler torunları olduğuna ki onların durumu benım aileme göre cok cok iyi. Görümce in bana verdıgı hedıye lif bir tülbent oda yanımda gitti cıkarttı bçher bır odadan bır parca aldı😂😂😂

Ya açıkçası beni istememeleri çok sıkıntı yapmıyordum. Ama tek torunları benı sevmeyebilirler. Ama cocuguma cinsiyet ayrımı yapmaları değer vermemeleri çok zoruma gitti. Torun ya benım aileme bakıyorum. Bavullarca kıyafet altınlar eşime bebeğime bana ayrı ayrı hediyeler okadar sevindiler torunları olduğuna ki onların durumu benım aileme göre cok cok iyi. Görümce in bana verdıgı hedıye lif bir tülbent oda yanımda gitti cıkarttı bçher bır odadan bır parca aldı😂😂😂
Onlar torun pesinde olmali. Degillerse siz neden uzuluyorsunuz ki. Bebegi buyuten sizsiniz. Onlar kaciracak o zamanlarini..

Back