- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
Merak ediyorum, sonra pişman oldu mu? Ailesi ile mutlu mesut mu oluyor bu tipler, yoksa it gibi pişman mı oluyorlar?
Maşallah size ya .kararlı insanları öok seviyorum.ALLAH MUTLULUĞUNUZU daim etsinbana sormadın ama bende cevap vereyim. boşanma olaylarına girince köpek gibi ağlamaları oldu. ama en ufak bir acıma hissetmedim. artık yabancı gibi görüyordum. komşunun eli kesilse gözlerim dolacak kadar hassas ben en ufak bir acıma hissetmedim.
boşanma davası olduğu gün bile herkesten hesabını soracağım halamdan da hesabını soracağım babamdan da vb vb. herkesten hesabını soracağım biten evliliğimin vb diye ağladı durdu. pişman olduğunu söylediler. ama iş işten geçmişti artık. ne bir üzülme ne bir pişmanlık hiç bir şey hissetmedim. o kitabı kapattım ve yoluma devam ettim. hala hiç bir şey hissetmiyorum. ne bi acıma ne bi kırgınlık. hakkımı helal etmemiştim. sonra ettim. gönülden etmedim ama ALLAHa bıraktım. psikolojik destek almıştım ondan dolayı olabilir. ben maddi manevi çok kullanılmıştım. neyse ki ailem arkamdaydı toparladım. geri kafalı babam bile zamanla bana hak verip yanımda durdu...sağolsun. son kez davada gördüm bir daha görmedim. hiç bir hatıra almadım. albümleri balkonda babama yaktırdım. 2 bavulla (sadece kendi başıma kendi aldığım kıyafetler) baba evine döndüm.
3 sene sonra karşıma dünyalar tatlısı bir adam çıktı telli duvaklı evlendim. çok mutluyuz.
Valla ben de ipsiz sapsız kalır annesiyle ölür gider derdim :)Merak ediyorum, sonra pişman oldu mu? Ailesi ile mutlu mesut mu oluyor bu tipler, yoksa it gibi pişman mı oluyorlar?
Valla ben de ipsiz sapsız kalır annesiyle ölür gider derdim :)
adam evlendi cocugu oldu hem de cok guzel bır kızla evlendı
benım yan apartmanıma tasındı
Aaa beklediğim cevap hiç bu değildi.Valla ben de ipsiz sapsız kalır annesiyle ölür gider derdim :)
adam evlendi cocugu oldu hem de cok guzel bır kızla evlendı
benım yan apartmanıma tasındı
sanmamoha ben şok
zaten yakınmıydınız. nispet olsun diye mi yakınına taşındı
Ben de mutluyum allaha şükürAaa beklediğim cevap hiç bu değildi.
İnşallah siz 2 kat mutlusunuzdur.
Ay inanın çoklu alıntı yapıp size de soracaktım. Duymak istediklerimi yazmışsınız, çok hoşuma gitti.bana sormadın ama bende cevap vereyim. boşanma olaylarına girince köpek gibi ağlamaları oldu. ama en ufak bir acıma hissetmedim. artık yabancı gibi görüyordum. komşunun eli kesilse gözlerim dolacak kadar hassas ben en ufak bir acıma hissetmedim.
boşanma davası olduğu gün bile herkesten hesabını soracağım halamdan da hesabını soracağım babamdan da vb vb. herkesten hesabını soracağım biten evliliğimin vb diye ağladı durdu. pişman olduğunu söylediler. ama iş işten geçmişti artık. ne bir üzülme ne bir pişmanlık hiç bir şey hissetmedim. o kitabı kapattım ve yoluma devam ettim. hala hiç bir şey hissetmiyorum. ne bi acıma ne bi kırgınlık. hakkımı helal etmemiştim. sonra ettim. gönülden etmedim ama ALLAHa bıraktım. psikolojik destek almıştım ondan dolayı olabilir. ben maddi manevi çok kullanılmıştım. neyse ki ailem arkamdaydı toparladım. geri kafalı babam bile zamanla bana hak verip yanımda durdu...sağolsun. son kez davada gördüm bir daha görmedim. hiç bir hatıra almadım. albümleri balkonda babama yaktırdım. 2 bavulla (sadece kendi başıma kendi aldığım kıyafetler) baba evine döndüm.
3 sene sonra karşıma dünyalar tatlısı bir adam çıktı telli duvaklı evlendim. çok mutluyuz.
Maşallah çok sevindim.Allah daim etsin inşallah.Ben de mutluyum allaha şükür
yeniden evlendim , iyi bir eşim var
allah herkesi mutlu etsin.
kımsenın süründüğü yokMaşallah çok sevindim.Allah daim etsin inşallah.
Ama işte insan geride kalan kahrolur, sürünür sanıyor. Sanırım hep bu diziler yüzüne.
Kesinlikle çok ama çok zor kültür çatışması..Ne o bana ayak uydurabiliyor ne ben ona..Ailesinin her hareketi bana çok tuhaf geliyor..Benimde onlara..Zor bir durumAyrıl diyemem ama birlikte olmakta hayata bu kadar farklı baktığın biriyle zor olsa gerek .
Anladığım kadarıyla tek sorun kültür Çatışması ve uyumsuzluklar .
Bunun için ne yazık ki ya sen ona uyacaksın ya da o sana uyacak .
Ben iptal etmesem eşim bir şekilde ailemle olacağız diye iptal ettirirdi..Yani hiçbir özel günümüzde bir program yapamıyoruz.Bayramda doğumgününde aklınıza gelebilecek her özel günde onlarla olmak zorundayızÖff aıleler yüzünden zehir olan bır evlılık daha. Evlatlarının yuvası yıkılınca mutlu olacaklar heralde. Doğum günü rezervasyonunu KESK'e ıptal etmeseydin bı yerden başlamak lazım bız de bır aıleyız kendı kararımızı kendımızı verebılırız demeye
Eşimde sürekli ailesiyle birlikte olmak istiyor.Onlarla beraber olduğumuzda dünyanın en mutlu insanı oluyor.Çok ilginç bir durum ben özgürlüğe önem veren bir ailede büyüdüm..Ama bunlarda tam tersi onlarsız hiçbiryere adım atamıyoruz.eşin değişmeyeceğine, ailesi de değişmeyeceğine göre yapılacak şey belli. olay eşinde bitiyor aslında ama o da bu düzenden memnun.
Eşimde sürekli ailesiyle birlikte olmak istiyor.Onlarla beraber olduğumuzda dünyanın en mutlu insanı oluyor.Çok ilginç bir durum ben özgürlüğe önem veren bir ailede büyüdüm..Ama bunlarda tam tersi onlarsız hiçbiryere adım atamıyoruz.
Çocuk asla düşünemiyorum bunlarla ne olacak bilmiyorum.Çocuğumuz olsa inanılmaz bir kültür çatışması yaşayacak çünkü ben kendi ailemden öğrendiğim şekilde yetiştireceğim oda kendi gibi yetiştirmek isteyecek..İşin içinden çıkılmaz bir durumBenzer problemler yasamisiz.Ben 1 yıl tolere ettim,sonrasında başka bir şehre tayinimiz çıktı.Birsey olduğunda 3/4 saatte ulaşabilecek kadar yakın,her hafta sonunu birlikte geçirmek zorunda kalmayacak kadar uzaktayım,bize çok iyi geldi.Kayinvalidem haber vermeden gelirim bir kapiyi acarsiniz ben gelmişim diyebilecek kadar sınır tanımayan birisi.Cocugunuz oldugunda hersey daha zorlasiyor cunku ne sizin de bir aileniz oldugunu dikkate aliyorlar ne de sizin cocuk yetistirme tutumlariniza saygi gosteriyorlar.Allah yardımcınız olsun
Aslında evlenmeden öncede ailesine bağlıydı eşim.Ama kesinlikle bu kadar değildi..Benimde gözümü kapattığım çok şeyler oldu sevdiğim için gerçekten mantıklı düşünemedim.Şimdi bir rüyadan uyanmış gibiyim.Hayatımın en büyük hatasını yapmışım gibi düşünüyorum:cidden evlenmeden önce farkedemediniz mi? rol mu yapmış yani.
Evet o beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyor bunun farkındayım.Ailesine tapıyor resmen.Çok sinir bozucu bir durumSana önerebileceğimiz hiç bir seçenek kalmamıs ki evliliğini kurtarmak için herseyi denemişsin. Seviyorum ayrılırsam pişman olmaktan korkuyorum demişsin. Ama karsıdaki senin onu sevdiğin gibi seni sevmiyor. Cinsellik yok sevgi yok herseyi tükettik diyorsun. Bırak o pişman olsun seni kaybettiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?