• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesiyle ayni apartmanda yasamanin pismanligi

Evlenmeden önce hiç mi bi sinyal görmedin? Ve ya açık açık sormadın seni nelerin beklediğini?

Öncelikle nasil baslayacagimi bilmiyorum ama psikolojim alt ust oldu iyice. Yaklasik 5 ay once evlendim guzel bir isim vardi esim istemedigi icin isimi biraktim ve ailesiyle ayni apartmanda oturmaya başladık. Sosyal biriydim her gun ise gider gelir istedigim seyi alir satardim rahat rahat. Ama herşey evlenene kadarmış. Bütün özgürlüğüm hayatim kaydi gitti ellerimden. Kendi kendimi yaktim açıkçası. Evlendigim gündenberi tek basima markete bile gidemez oldum. Tek bi arkadasimla gorusmedim evime misafir gelse kayinpederim sorun cikarir bagirir cagirir eve nasil bi yabanci gelir diye. Annemlere bile haftada 1 zor gidiyorum. Kiyafetlerim yuzunden duymadigim laf kalmadi. Giyimimi gorseniz zaten bol ve uzun giyiniyorum ama pantolon o kadsr sorun oldu ki bol dahi olsa giyemezsin giyersen bu kapidan giremezsin dediler. Bu devirde pantolongiymeyen mi var allah askina. Ben universite mezunuyum yillarca okudum emek ettim ama kendimi yaktim. Cok pismanim hayatimin en kotu donemlerini yasiyorum. Eski hayatimi ozluyorum. Ailemin yanina cekip gitmek istiyorum ama onlarda bu kadar şey icin aile bozulur mu diyorlar. Beni kimse anlamiyor napicami bilmiyorum esim sabah 7 de gidip 9 10 da anca geliyor eve sıkıntıdan patliyorum evde hic bi yere gidemiyorum hemen kaynanamin kayinbabamin surati asiliyor esime laf ediyorlar. Bana akil verin allah askina...
Kayinpeder kayinvalide bu kadar laf soylerken esiniz nerde ? " Hopp noluyor size ?" demiyor mu ? Yoksa esiniz de mi ailesi gibi dusunuyor?

Bende eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorum,şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık.

Kayinpeder kayinvalide bu kadar laf soylerken esiniz nerde ? " Hopp noluyor size ?" demiyor mu ? Yoksa esiniz de mi ailesi gibi dusunuyor?
Eşim ailesi gibi düşünmüyor allah razi olsun o hep arkamda bana bisey deseler hemen gider konusur napiyorsunuz siz ne dediniz yine diye ama iste kimseyi degistiremiyorsun ki ne kadar benim arkamda da dursa babasi. Benim yüzümden aralari da acilsin istemiyorum ama biraz yüz verince de hemen her seye müdahil olmaya çalışıyorlar bilmiyorum nasil düzelecek bu durum

Eşim ailesi gibi düşünmüyor allah razi olsun o hep arkamda bana bisey deseler hemen gider konusur napiyorsunuz siz ne dediniz yine diye ama iste kimseyi degistiremiyorsun ki ne kadar benim arkamda da dursa babasi. Benim yüzümden aralari da acilsin istemiyorum ama biraz yüz verince de hemen her seye müdahil olmaya çalışıyorlar bilmiyorum nasil düzelecek bu durum
O zaman yüz vermeyeceksin

Evlenmeden önce hiç mi bi sinyal görmedin? Ve ya açık açık sormadın seni nelerin beklediğini?
Hayir evlenmeden önce hic biseyime karışmadılar sadece esimin ricasiyla babasının yaninda dar pantolon giymiyordum bunun dışında her sey cok iyiydi. Boyle eve kapanacagim gunlerce disari çıkmayacağım aklimin ucundan gecmezdi :(

Esim cik gez istedigin yere git alistin artık diyor ama ben artık sorun cikarmalarindan esimin canini sikmalarindan o kadar cekiniyorum ki fobi olustu artik
Canım bence çok sanslısın burda neler var eşleride ailesiyle bir olan.senin yerinde olsam hiç sallamam çıkarım her gittigim yeri haber veririm hatta eşimden gizli dar pantolonla bile gözükürüm onlara giymedim bile derim.bu sebepten sana karışarak ogluyla birbirine girecekelrse girsinler.Bu vesileyle taşınırsınız emin ol.kafan cok rahat olur

Canım bence çok sanslısın burda neler var eşleride ailesiyle bir olan.senin yerinde olsam hiç sallamam çıkarım her gittigim yeri haber veririm hatta eşimden gizli dar pantolonla bile gözükürüm onlara giymedim bile derim.bu sebepten sana karışarak ogluyla birbirine girecekelrse girsinler.Bu vesileyle taşınırsınız emin ol.kafan cok rahat olur
Bugunde esimle konustum cik istedigin yere kimsebisey diyemez dedi insallah boyle boyle alisirlar canim

Bugunde esimle konustum cik istedigin yere kimsebisey diyemez dedi insallah boyle boyle alisirlar canim
En az beş kez çık.beşinci kez cıktıktan snra bu sebeptende eşin destekse babası annesidr bunu görürse daha ses edemezler.ne kadar susarsan o kadar karışırlar üstüen gelirler.tırnaklarını göster.eşim izin veriyorken size bişey demek düşmez.Ben eşimle evlendim sizinle degilde.Bana bunu bunu dedi derse eşin az cok tanıyodur seni inkar et gitsin yada direk evet dedim de.sonuçta yalan degil.kayınbabann ne haddine yaaa.kaynanaları duydmda kayınbaba cok az rastlıyorum

En az beş kez çık.beşinci kez cıktıktan snra bu sebeptende eşin destekse babası annesidr bunu görürse daha ses edemezler.ne kadar susarsan o kadar karışırlar üstüen gelirler.tırnaklarını göster.eşim izin veriyorken size bişey demek düşmez.Ben eşimle evlendim sizinle degilde.Bana bunu bunu dedi derse eşin az cok tanıyodur seni inkar et gitsin yada direk evet dedim de.sonuçta yalan degil.kayınbabann ne haddine yaaa.kaynanaları duydmda kayınbaba cok az rastlıyorum
Insallah artik yapicam canim sağoldestegin icin. Bende onu anlamıyorum zaten benim babam hayatta yengeme kim gelmis kim gitmis ne giymis karışmaz ilk defa görüyorum böyle bisey

Back
X