Eşimin ailesinine mesafe koymak istiyorum

En azından baştan kötü niyetli gitmeyip iyi anlaşma şansımı denemiş oldum belki de . Ama zaman geçtikçe daha fazla tanıdıkça vakit geçirdikçe eşimin ailesi ile mesafeli olursak daha iyi anlaşacagimizi anladim.

Kutladigim zamanlarda samimiyetimiz bunu kaldırıyordu diyelim yorumunuz beni güldürdü gerçekten çok mu garip görünüyor görümce doğum gününü önemseyerek kutlamak bilmiyorum içimden gelmişti sadece ‍♀

Anlattiklariniza göre çok problemli durmuyorlar başka konularda okuduklarimdan sonra ben olsa herkes içinde sorardım nedenini merakımdan eşimde duymuş olurdu neden bı anda sildi belki farketmediginiz bir durum olmuş olabilir bu arada bende mesafeyi çok severim her zaman iyidir ama siz iyiyken kötü olmuşsunuz bunu merak ederdim açıkçası ama ailede çok büyük bir problem yoksa temelli koparmayin bağları derim tadında bir ilişkiniz olsun ama temelli koparsa da belki ilerde sorun yaşayabilirsiniz eşinizden kaynaklı yani size kalmış bir durum

Evet şuan yapmaya çalıştığım şey kötü olmadan ağız tadıyla ama mesafeli bi ilişki olması . Problemli ve küs olmayı da istemiyorum huzursuz ediyor . Bir de en başta evet iyiydik ama artık o kadar iyi olmamak benim tercihim aslında çünkü benim konu da da bahsettiğim şeylerden rahatsizliklarim var . Ama gidip kimseyi de ınstagramdan ve whatsaptan çıkarmadım bu konu beni düşündükce sinirlendiriyor .

İSTEMİYORSANIZ KUTLAMAYIN TEPKİ GÖRÜRSENİZ DE AAA UNUTMUŞUM DOLAR 11 TL DERSİNİZ:)

Bende o kadar uzun yıllar evli olmasam bile bu kadar kısa zamanda bunu tecrübe edebildim En iyisi çok yakın olmasakta bi problem yaşamadan doğru mesafede durmak .çok haklisin canım
Aynen tek yapabileceğimiz sorun çıkarmadan onlara boyun eğmeden ve esinezede fırsat vermeden mesafeli durmak takmayın onların sizin hayatınızda yeri yok aslında o yüzden dusunmeyede can sıkmaya da değmez

Yahu neden bu kadar takıyorsunuz boşverin, mesafeli saygılı olun , eşinizde sizi zorlamıyorsa asla umursamayın, onlar kendi aralarında ne konuşursa konuşsun sizi bağlamaz onların sorunu , eğer fazla önemserseniz onlar da kendilerini bişey sanar ama siz duyarsız olup umursamazsanız bir süre sonra bu gelin bizi pek sallamıyor diyerek kendi hallerine dönerler

Evet haklisiniz ama
Eşim daha samimi olmamızı istiyor ama beni asla bu konuda zorlamıyor . Bir kaç konu da beni hakli bulup bunu annesine söylediği bile oldu . Ama bunun üzerine annesi çok büyük tepki verince ben araya girip tatlıya bağlanması için çaba gösterdim . Eşim bu konuda beni gerçekten hiç üzmüyor .

Asla samimi olma benden demesi aranda hep bir mesafe olsun ama eşinin yanında politik davranmayı öğren, eşime ailesi ile ilgili çok bişey deme kendin hallet yoksa sen kötü olursun, aşırı politik ol...

Evet işte bende beni sildiğini bile söylemedim eşime onu da iyice bu mevzuların içine çekmek taraf tutmaya zorlamak vs hiç girmek istemiyorum bu şeylere . Tek istediğim madem iyi anlaşamıyoruz o zaman illa kötü olmayı beklemeden saygılı bir şekilde mesafeli olmak. Eşimde istediği gibi gitsin gelsin zaten annesine gidince eve döndügünde tavırlarını gözlemliyorum bi değişiklik bir soğukluk oluyor mu diye bir fark olmuyor. Muhtemelen annesi sadece kızlarıyla arkamdan konuşuyor ki kızı da baya dolduruşa gelip silmiş en sonunda beni

Bu fikir çok hoşuma gitti gerçekten sosyal medyadan neden ekliyoruzki akraba çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…