- 8 Aralık 2020
- 23
- 18
- 38
- 29
- Konu Sahibi YasanilacakGunlerVar
Yıllardır okurdum burada yazılanları şimdi anlatma sırası bana geldi maalesef. 25 yasindayim. Üniversite mezunuyum . 4 yıllık ilişkinin sonunda 3 aylık evliyiz. Evlenirken tüm masrafları eşimle biz hallettik. Doğu'da tayinci olduğumuz için ucuz ev eşyaları aldık. Onları bir tek kayinvalidemgil ödüyor. Düğünden sonra tüm akrabalarına düğünü tamamen kendileri yaptığını altınlara asla dokunmadiklarini falan anlatmışlar. Halbuki her şeyi biz yaptık altınları ve paraları da onlar aldılar. Eşim ailesine bir şey diyemedi daha doğrusu dedi ama babası lafı ağzına tıkadı . Çocukluktan beri psikolojik baskı ile buyutmusler. Sanki eşim ne yaparsa yapsın haklarını odeyemezmis gibi . Orada burada benim ailemin düğün masrafı olarak bir şey yapmadıklarını konuşmuşlar. Halbuki düğünden sonra annem babam elim 15 bin liraya yakın nakit para verdiler. Her ay belli aralıklarla annem harcligimi yolluyor. Üniversitede eşimle harcadigim KYK kredimi 16.500 TL babam ödüyor . Kayinvalidemgil düğünde bana bilezik bile takmadı. Benim ailem 60 Gr dan fazla bilezik taktı. Eşim ailesinin böyle laflar ettiğini bilmiyor. Bana kuzeni ağzından kaçırdı. Güvenirim o kuzene de. Esimle konuşmak istiyorum bu durumu. Onu da kırmadan nasıl konusmaliyim