Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay görümcem de o kadar tembel birisi ki kendi yediğini toplasa şükrederim
o zaman siz soyleyeceksiniz, mesela yemek yapiyorsunuz, gel soganlari dogra kofteyi yogur gibi

ya da ben yemek yapiyorum sen lavabolari ov gibi. herhalde ona da yapmam demez. zaten o kadar is yaparsa bir daha da gelmez.

Allah yardimciniz olsun, gorgu baska bir sey.

daha kendi evliliğin tam olarak oturmamış eşinle doğru düzgün doya doya vakit geçirememişsin eşin başka şehirde çalışıyor vs bunların hepsini onlar da biliyor ve buna rağmane sizi baş başa bırakmak yerine yatılı kalmaya mı geliyorlar? benim aklıma gelen şey eşin evde yokken seni yalnız bırakmak istememeleri geliyor bu masum tarafı. diğer kötü tarafıysa yine yalnız bırakmak istemiyorlar ama başka bi amaçla...

Eşinizin olmadığı eve oğullarını özledikleri için gelip kalıyorlar diyorsunuz.
Olayın eşinizle alakası yok o evde yokken sizi kontrol etmek için bir de kendilerine baktırmak için kalıyorlar.
Böyle bir şeye baştan daha yeni evliyken nasıl izin verebildiniz. Evlenmeden önce konuşulucak mevzular bunlar.
Şimdi alıştırmışsınız bir de artık bu saatten sonra eşinizden medet ummayın. Sizi düşünse en başından olmaz derdi zaten.
Kendi aileniz yakınsa eğer eş ailesinden herhangi birinin geleceği tuttuğu zaman ben kendi aileme gidip kalacağım diyiverin.
Madem eşiniz yok sizin de o evde durmanız gerekmiyor. Böyle böyle belki ayaklarını kesersiniz.

Aynen ya bayağı çulu serip yatmak dertleri. Saçma sapan işler.

görümcenizi arayıp biliyorsun ben çalışıyorum sizinle fazla vakit geçiremem bu şekilde eşim geldiğinde hafta sonu gelmeniz daha uygun olur deyin. eşşek değillerse anlarlar.
Yooo hafta sonu da olmaz kadın kocasıyla anca hafta sonu görüşüyo, bi zahmet rahat bıraksınlar da insanlar sevişsin mesela

Çalışıyorsam gelenlere hizmet etmem güzel bir bahanem var çalışıyorum yorgunum gelen yemeğini yapsın yatağını açsın mutfak orda yatak orda derim alınan alınsın valla kendi annem bile olsa yorgunum der uzanırım umurumda olmaz kocam gelince de odamıza çekilir her türlü yaramazlığı yaparız ses duyan olursa da yeni evli çiftin evinde yatılı kaldıkları için kendileri düşinsünler umurumda olmaz

Konu sahibinin durumu anneme gore çok iyi
Annem yıllarca çekti yatılı misafir üstelik bazıları iki yıl boyunca kaldı öyle söyleyeyim.
Annem 20 sene sonunda artik yeter dedi ondan kötüsü olmadi.
Keşke çok önceden bu resti cekseymisim dedi.
Maddi,manevi ve fiziki ailemizi yediler şimdi car car konuşuyorlar.

İşte bu hafta okulun tatil haftası
Cocuklar karne alıp soluğu dayının evinde alacaklar.

Görümcem boşandı çalışmıyor annesinin evinde kalıyor

15 tatil de geleceklerdir

İşte bu hafta okulun tatil haftası
Cocuklar karne alıp soluğu dayının evinde alacaklar.
Ha ok, ben Türkiye’de değilim tatil zamanlarını bilmiyorum.
Yine de acayip işler. Arayıp görümceciğim daha geçen hafta da annenler vardı ya yatılı, o yüzden ben de bu haftasonu başka misafir planlamıştım malum yeni evliyiz ev ziyaretine gelmek isteyen kendi çevremiz de oluyor. Sizi başka bir tarihte alayım diyeceksiniz

Öyle olur zaten 20 yıl sırtında taşı indirince senden kötüsü olmaz.Bunlar hep deneyim aynı şeyi kendi hayatınızda yapmayınca mutlu ve huzurlu oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…