o zaman siz soyleyeceksiniz, mesela yemek yapiyorsunuz, gel soganlari dogra kofteyi yogur gibiAy görümcem de o kadar tembel birisi ki kendi yediğini toplasa şükrederim
daha kendi evliliğin tam olarak oturmamış eşinle doğru düzgün doya doya vakit geçirememişsin eşin başka şehirde çalışıyor vs bunların hepsini onlar da biliyor ve buna rağmane sizi baş başa bırakmak yerine yatılı kalmaya mı geliyorlar? benim aklıma gelen şey eşin evde yokken seni yalnız bırakmak istememeleri geliyor bu masum tarafı. diğer kötü tarafıysa yine yalnız bırakmak istemiyorlar ama başka bi amaçla...Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
"Eşim evde yok, ben de çalışıyorum. Kısacası evde yokuz" deyip geçin.Henüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
Aynen ya bayağı çulu serip yatmak dertleri. Saçma sapan işler.Eşinizin olmadığı eve oğullarını özledikleri için gelip kalıyorlar diyorsunuz.
Olayın eşinizle alakası yok o evde yokken sizi kontrol etmek için bir de kendilerine baktırmak için kalıyorlar.
Böyle bir şeye baştan daha yeni evliyken nasıl izin verebildiniz. Evlenmeden önce konuşulucak mevzular bunlar.
Şimdi alıştırmışsınız bir de artık bu saatten sonra eşinizden medet ummayın. Sizi düşünse en başından olmaz derdi zaten.
Kendi aileniz yakınsa eğer eş ailesinden herhangi birinin geleceği tuttuğu zaman ben kendi aileme gidip kalacağım diyiverin.
Madem eşiniz yok sizin de o evde durmanız gerekmiyor. Böyle böyle belki ayaklarını kesersiniz.
Yooo hafta sonu da olmazgörümcenizi arayıp biliyorsun ben çalışıyorum sizinle fazla vakit geçiremem bu şekilde eşim geldiğinde hafta sonu gelmeniz daha uygun olur deyin. eşşek değillerse anlarlar.
Konu sahibinin durumu anneme gore çok iyiMinnoş gelin olmayı istiyorsanız kuzu kuzu hizmetimizi edin ama bilin ki bunun sonu yok görümce gider kv gelir.Sesim çıkarsa kocam kızar beni boşar derseniz yanlış bir evlilik yaptınız demektir.Sınırı şimdi çizdiniz çizdiniz yoksa ömrünüz aylarca misafir ağırlamakla geçer.Gorumceyi arayıp müsait olmadığınızı söyleyeceksiniz lafı eğip bukmeden ben yapamam derseniz bu hayat sizin seçiminiz.......
Eşim müsait değiliz diyemezse ben diycemNe yapacaksın konu sahibi bak yazıp yazıp gitme sinirden çatlattın bizi bisey yapmazsan evini basariz
İşte bu hafta okulun tatil haftasıÇok acayip işler. Mesela bu görümce işe gitmiyor mu gelip 1 hafta kalabiliyor? Veya çocukları okula gitmiyor mu? Veya bunun kocası demiyor mu sen 1 hafta gezerken ben çocukları görmeyecek miyim? Evde yemek olmayacak mı diye?
Çok değişik kafalar
Görümcem boşandı çalışmıyor annesinin evinde kalıyorÇok acayip işler. Mesela bu görümce işe gitmiyor mu gelip 1 hafta kalabiliyor? Veya çocukları okula gitmiyor mu? Veya bunun kocası demiyor mu sen 1 hafta gezerken ben çocukları görmeyecek miyim? Evde yemek olmayacak mı diye?
Çok değişik kafalar
Bişey sorcam sizi aramadı eşinizi mi aramış bi de, ben kaçırdım orayıEşim müsait değiliz diyemezse ben diycem
15 tatil de geleceklerdirÇok acayip işler. Mesela bu görümce işe gitmiyor mu gelip 1 hafta kalabiliyor? Veya çocukları okula gitmiyor mu? Veya bunun kocası demiyor mu sen 1 hafta gezerken ben çocukları görmeyecek miyim? Evde yemek olmayacak mı diye?
Çok değişik kafalar
Ha ok, ben Türkiye’de değilim tatil zamanlarını bilmiyorum.İşte bu hafta okulun tatil haftası
Cocuklar karne alıp soluğu dayının evinde alacaklar.
Öyle olur zaten 20 yıl sırtında taşı indirince senden kötüsü olmaz.Bunlar hep deneyim aynı şeyi kendi hayatınızda yapmayınca mutlu ve huzurlu oluyorsun.Konu sahibinin durumu anneme gore çok iyi
Annem yıllarca çekti yatılı misafir üstelik bazıları iki yıl boyunca kaldı öyle söyleyeyim.
Annem 20 sene sonunda artik yeter dedi ondan kötüsü olmadi.
Keşke çok önceden bu resti cekseymisim dedi.
Maddi,manevi ve fiziki ailemizi yediler şimdi car car car konuşuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?