Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiraz0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oha. Iki yil misafir mi?!

Çok haklısınız. Gorumceniz gelmeden önce sizi arayıp musaitliginizi sordu mu?

İnsanların gezme anlayışıda komik kaz dağlarına git ne bileyim yurt dışına git bilmemne turu yap.Kocasini koluna takan gelin evine yatılı kamp kuruyor oh beleş komik ya ortada bebek görme bahaneside yok nasıl rahat ediyor o kadar kişi bilmem komik ama ya

Vizyonla ilgili bazı şeyler gorumcenin evi bana tatil gezme gibi gelmez mesela tatil dediğin gezmek dediğin eğlenceli keyifli iş yapmadan güzel ne konuşacak insan kaç gün onunla onun kocasıyla

ne desem boş. kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali... kayinvalidem ve kocası 1.5 aydır bendeler ustelik çalışıyorum ve işin ucundan tutmayan bir kadın. ama bana cinnet yükleniyor yani

ne desem boş. kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali... kayinvalidem ve kocası 1.5 aydır bendeler ustelik çalışıyorum ve işin ucundan tutmayan bir kadın. ama bana cinnet yükleniyor yani
Allah sabır versin sana ne diyim

Hayır sadece eşime çocuklar çok gelmek istiyo 4 5 gün kalıp gideriz demiş
Hata eşinizde. Eşinizin kardeşine ben bir eşime musaitligini sorup haber vereyim demesi gerekiyordu. Siz sorununuzu bence eşinizle halledin. Belli ki eşinizin ailesi bu tarz şeyleri evin kadınına sormayı akıl edecek insanlar değil. Bu saatten sonra gelme denilmz ama sonrakiler için önünü kesmeniz gerekiyor. Bunu da esiniz yapacak. Bundan sonra böyle bir şey olacağı zaman size de danışıp cevap versin.

Yooo hafta sonu da olmaz kadın kocasıyla anca hafta sonu görüşüyo, bi zahmet rahat bıraksınlar da insanlar sevişsin mesela

bide mesela ben olsam geldiklerinde kapı duvar olurdu. beni aramamış müsaitmisin gelebilir miyiz dememiş. gelcekleri gün başla yerde kalırdım. ararsalar a beni aramadınız bilmiyordum başka plan yapmıştım kusura bakmayın derdim.

Çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…