- 30 Haziran 2013
- 21.800
- 1
- 17.755
- 498
Bu çok iyi bir fırsat sizin için çok iyi ağırlamaya çalışırsanız yol geçen hanına çevirirler. Ben evime daimi niyetle taşını tarafını toplayıp gelen kvme bunu yaptım. Eve geldi ne bir sofra kurdum. Ne de bir bardak kaldırdım. çalışıyorum yoruluyorum diyip yedim kenara çekildim KB 3 gün sonra eltime gitti. onun başına bela olduZaten ayaklarım geri geri gidicek eminim
Hizmet ettirip 3 çocukla evin içine edecek işte tek amaç bu. 1-2 gün neyse de 10 gün ne.Simdi bastan sesinizi cikarmazsaniz bunu boyle surdururler abisi yokken yeni evli ciftin evinde ne isleri var esinize bana sordunmu kabul etmeden sen evde bile degilsin diye sormadinizmi? Arayip sizin cok yogun oldugunuzu su anda misafir agirlauamayacaginizi soylesin yoksa ben kendim soyleyecegim surekli aileni yatili alamam diyin. Esiniz ailesine sesini cikaramiyor ama sizi surekli onlarla kalmaya zorluyor cok bencilce
Yok eşimle iletişime geçmişler
gorumcene bol bol is yaptiracaksin. zaten ben cocuklarimla kardesimin evine gitsem, yemege de yardim ederim, temizligini de yaparim. gorumcem de benim evimde kalmisti mecburi bir durumdan, giderken butun evi camlarina kadar silip gitmisti canim benimKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
bu arada esine de bol bol is yaptirmayi unutmaKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Kardeşinin olmadığı yerde (hatta gündüzleri sizde yoksunuz) bu kadar uzun süre neyin kalmasina geliyor bu kadin?Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Kesinlikle demezsen hep yıllarca bunu cekersinHenüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
Ay görümcem de o kadar tembel birisi ki kendi yediğini toplasa şükrederimgorumcene bol bol is yaptiracaksin. zaten ben cocuklarimla kardesimin evine gitsem, yemege de yardim ederim, temizligini de yaparim. gorumcem de benim evimde kalmisti mecburi bir durumdan, giderken butun evi camlarina kadar silip gitmisti canim benim
HahahaAy ver numarasını ben arayacağım bu ne dir ya çok sinir oldum
Doğru söylüyosunKesinlikle demezsen hep yıllarca bunu cekersin
Çok haklısınızMinnoş gelin olmayı istiyorsanız kuzu kuzu hizmetimizi edin ama bilin ki bunun sonu yok görümce gider kv gelir.Sesim çıkarsa kocam kızar beni boşar derseniz yanlış bir evlilik yaptınız demektir.Sınırı şimdi çizdiniz çizdiniz yoksa ömrünüz aylarca misafir ağırlamakla geçer.Gorumceyi arayıp müsait olmadığınızı söyleyeceksiniz lafı eğip bukmeden ben yapamam derseniz bu hayat sizin seçiminiz.......
toplama sakın sakın. kalsın hersey üstünden alın yiyin ama toplama esin toplasın gelince arada kalmasın. Ya şimdi ya hiç unutmaAy görümcem de o kadar tembel birisi ki kendi yediğini toplasa şükrederim
Böyle pasif mıymıy durursan daha çok ezdirirsin kendiniHenüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?