• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin maddi yardım yapmaması

Forleaflife

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
213
124
23
33
arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum En Büyük KK

arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum En Büyük KK

Bedavaya gittim nedir yaa insan kendine nasil bir ''mal'' muamelesi yapabilir cidden anlamiyorum.

Yalnız degilsin benim esimin ailesininde 5 kurus katkıları olmamıstır kayınvalidemde kaynimda calisiyor durumlari bizden iyi ama esim kayinvalideme harclik verince utanmadan aliyor bir de

Herkes bir olacak diye bir kaide yok
Her şey maddiyatta değil
Ağzınız tadı eşinizle varsa onun bunun koluna taktığı bileziğe bakmayın

Evlenmissiniz olmus bitmis. Takildiysa takilmistir zaten bu saatten sonra size gelip bilezik mi alsinlar.
Gida yardimi vs diyorsaniz da hic mecbur degiller boyle bir sey yapmaya

Benim takılarımın hepsi borca gitti daha iki yıllık evliyim dert etme bunları siz huzurunuza bakın

Bedel mi biçiyorsun kendine anlayamadım
Bdel derken evlenme ve sonrasında eşlerin ailelerinin sorumlulukları olmasa o kadar masraf neden yapıyorlar ben mi yanlış düşünüyorum. Yada anlatamadım mı demek istediklerimi anlayamadım
Neden aileler ev döşüyo çocuklarına neden bir sürü şey yapıyorlar eğer benim düşüncem yanlışsa??

birinin yardım edeceğini düşünerek yola çıkma yarı yolda kalırsın :KK66:
millet akıl vermeyi boş konuşmayı sever ama yardıma gelince tüyer ki bazı 1.derece yakın ailelerde de öyle oluyor sen de ki örnekte olduğu gibi
son zamanlarda evlenen arkadaşlarım herşeyi kendileri yaptı herşeyi kendilerine göre kendi bütçelerine göre düşünüp ayarladılar yaptılar
ve en yakın 3 arkadaşım var 2 si herşeyleri kendi yaptı çocukları oldu 2 yıllık evliler evlerine erkek tarafının ailesinin bütçesinden 1 kap yemek parası girmedi
hele bir tanesinin ailesi yardım etmediği gibi sürekli para istiyorlar bu yüzden şükret en azından istemiyorlarsa

Benim takılarımın hepsi borca gitti daha iki yıllık evliyim dert etme bunları siz huzurunuza bakın
Teşekkür ederim. İşin o kısmı da var tabiki ama benim annem borç öderken bile kadın 100₺ olsun vermeye çalışıyor. Eşimin ailesinin duyarsız olması bu konuda canımı sıkıyor. Gözlerimle görüyorum yani ailelerin nasıl yardım ettiğini fazlasını istediğim yok ama bu kadar duyarsızlık canımı sıkmaya başladı

Bdel derken evlenme ve sonrasında eşlerin ailelerinin sorumlulukları olmasa o kadar masraf neden yapıyorlar ben mi yanlış düşünüyorum. Yada anlatamadım mı demek istediklerimi anlayamadım
Neden aileler ev döşüyo çocuklarına neden bir sürü şey yapıyorlar eğer benim düşüncem yanlışsa??
bakın bunlar baştan konuşulacak şeyler
eğer yaparız ederiz demediyseler hiçbirşey beklemeyin şimdiki aileler hiçbirşeylerine karışmıyorlar misafir gibi gidip geliyorlar

yukarıda bahsettiğim 2 arkadaşım damat evlenirken ailesinin takacağı yakıları da kendileri aldı

Back