- 28 Şubat 2013
- 469
- 255
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Çocuklara bu konuda asla bir şey demedim çünkü mal meydan da ve çocuklar kendileri görüyor.Bir laf vardır ya eden kendine eder bu olaya tam cuk oturdu bence.E ne oldu kendisi kaybetti.Oğluna ,torunlarına hesret yaşayıp ölecek.Sizi tepkinizde yüksek oranda haklı gördüm ama çocukları doldurmamanızı öneririm.Ne olursa olsun aynı kanı taşıyolar.
Siz görüşürsünüz,görüşmezsiniz tabii ki siz bilirsiniz,ama eşinizi çok kınadım.
Benim için aile çok kutsaldır ve benim için ailesini silecek karakterde bir adamla asla evlenmezdim.
Hep söylerim ''bugün benim için anasını silecek adam yarın başkası için beni niye silmesin?''
Bende akdenizde yasiyorum.Buradaki koylerin sehirden hicbir farki kalmadi hepside artik son derece modernler yuzme havuzlu siteler,oteller,restoronlarla dolu buranin koylerinde.
Kayinvalideniz size karsi ayip etmis bu konuda haklisiniz.Siz gorusmek zorunda degilsiniz ama esinizin ailesi ile gorusmesine karismayin.Birakin esiniz ailesi ile gorussun hatta arada sirada cocuklarida goturebilir ama siz gitmek zorunda degilsiniz.
sonuna kadar haklısın..ama yarın bigün adam değişip sana babam kanser oldu senin yüzünden görüşemedim ilgilenemedim bile demesin sonra? ha siz görüşürsünüz görüşmezsiniz ben bilemem ama onlar onun ailesi sonuçta eşinizi onlarla görüştürmemekte hatalısınız..
ayrıca da dua edin ki eşiniz rest çektiğinizde sizin yanınızda durmuş, yoksa şimdiki halinizden yok ailesini takmıyorum bilmem ne havalarınızdan eser olmazdı..ortada çocuklar da var bu düzenin içinde boğulur giderdiniz..
eşinizin kıymetini bilin..
Eşimin de sinirlerini bpzuyorlar bu yüzden kendi kararı birazda.
''bu oğlanı evlendireceğime eşşekle çiftleşse daha masrafsız olurdu''
bunasıl bir fikirsizliktir ALLAHımm
görüşmüyor olmanız iyi olmuş ama eşiniz için aynı şeyi söyleyemıycek nede olsa annnedır ama içinden gelmiyorsada yapıcak bişi yok
Seni anliyorum arkadasim cok zorluklar cekmissin ama birde soyle dusun kayinpederin hasta imis Allah korusun rabbim uzun omurler versin ama kayinpederin vefat etmis olsa esinin sana karsi tutumu degisebilir senin yuzunden ailemle gorusmedim diyebilir o yuzden esin gitsin gorussun ailesi ile.
Onun yüzüne karşı konuştum zamanında ''Anne bana kırıcı davranma bir sorunun varsa ortayı bulalım. ben senin kültürünü bilemem sen de benimkini ve şunu ikimizde unutmayalım ben anneme kızsam ya da kırsam beni affeder çünkü evladıyım ama senin affetmen daha geç ya da hiç olur. Sen kızına her şekilde kızsan o seni affeder ama ben belki affederim ya da affetmem bir birimizi sevelim ama bu gerçeği unutmayalım. Sıkıntın varsa güzelce anlat yapmazsam ya da orta bulunmazsa tavır al bu, bu şekilde olmaz'' Dedim ama dinleyen kim..!
siz haklısınız ama eşiniz için aynı durum söz konusu değil..
elbette sizi savunsun ama ailesini boşlaması, aramaması hiç hoş değil.
sizin de ''ya ben ya ailen'' diye şart koşmanız hoş değil
ailesiyle görüşmediği için siz o durumun günahına giriyorsunuz unutmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?