Eşimin ailesini görmek bile istemiyorum

Dimi ama kv ve kp’lerin şu oğluşlarına toz kondurmama olayına da hayranım. Sanki 20’likler kapıda kuyruk bekliyorlar .

20 lik kız lafını senin annenin yanında rahat rahat süren aileyle asla görüşmemelisin ki bu adamla evli olduğun sürece imkansız.
boşanmış adamlarla evlenirken kırk kez düşüneceksiniz,bir kadın kolay kolay yuvasını bozmaz..
kocan da ailesine sırtını dönmeyeceğine göre bence git davayı sen aç.

Eşimin erkek kardeşi geldi. Babalarının normal olmadığini ileri sürüyorlar. Takilmayacakmisim. Normal değilse gondermemeleri gerekiyordu adamı bu ortama. Kim ne yapsa normal değil. Ben de şaşırdım. İnsanlar neler yaşıyor duzelteyim diyorum ama bı taraftan da korkuyorum.

anası normal değil babası normal değilse kuzuları da anormaldir zaten direkt söyleyebilirsin bunu bence

Haklısınız ben insanlık bekledim sadece. Bu arada kv de bana eski eşin adıyla hitap ediyor arada. 3 ay evli kalmışlar kadın gideli 10 sene olmuş. Alışkanlık desem değil ama buna çok takilmadim. Sanırım bu yıldırma politikası bişey demedikce başka yol denemiş ben görmemişim. Hepsini toplayinca resmin bütününü görüyorsunuz. Kalıp bunları çatlatmak da var ama ben de hayatım boyunca çok travma yaşadım kaldıramıyorum. Eşimi seviyorum ama ama işte...

Çayımı getirmesinden ben de rahatsızım. Defalarca dile getirdim ama evinde bişey yaptırmak istemiyor. Sen burda kalkma ben de senin evinde kalkmam bişey yapmam dedi. Mutfak dolabını acmamdan bile rahatsızlık duyuyor. Bu bana Özel değil biraz takıntılı bu konuda

Sizin görüşmeme hatta suratlarına bile bakmama hakkınız var ama bunu eşinizden istemeye asla hakkınız yok. Onun kendi ailesi siz size göre haklısınız ailesi de kendilerine göre haklı eşiniz görüşsün siz görüşmeyin

İşler bu noktaya gelsin hiç istemedim. Hep geniş aile ortamı özlemi çektim. Çocuğum olunca Dedeli nineli kuzenli tatlı bir ortamda büyüsün istedim. Ama şu an herşey lackalasti. Ben kinci değilim iki sonra unuturum ama hep yenisi gelecek. Artık unutmak da istemiyorum.

Yarisina kadar okudum yalan yok.
Gorusme
Mesafe koy
Esinde ister gorussun ister gorusmesin karisma
Ama bence sen konusma gorusms

Benim direk aklıma eski eş geldi kim bilir ona neler yapıldı ama sana gelin cazgırdı diye anlatılıyor Allah yardımcın olsun

Görüşme herkes haddini bilsin.esin görürsün.

Buradaki tavsiyeler de fazla müsamahakar ve dolayısıyla zararlı olabiliyor. "Ailesiyle görüşmelerine engel olamazsın" lafı motto gibi olmuş habire söyleniyor ama o bu gibi durumlar için geçerli değil arkadaşlar. Siz daha ağırlarını yaşadıysanız da ona göre tepki verseydiniz keşke, daha mutlu olurdunuz.
Karısına bu kadar hakaret ve aşağılamadan sonra erkek kişisi ailesiyle eskisi gibi görüşmeye devam ederse, karısına saygı duymamaya, horlamaya devam ederler. Oğullarını doldurmaya çalışırlar ve evliliğin huzuru kaçar .
Düşünsenize gelinin annesi damadına senden çok daha zenginlerini, yakışıklılarını buluruz dese damat ne tepki verirdi?
Doğrusu adamın da eşini bu derece ezen ailesine tavır almasıdır. Gelip onlar ikisinden de özür dilemeden görüşmemesidir.
Anne baba olmak otomatikman karşılıksız sevgi ve saygıyı hak etmek demek değildir. Erkek ya da kadın ailesi de olsa sınır koymayı bilmeli, yoksa beni kaybedersiniz mesajını verebilmeli. Olgunluk yetişkinlik bunu gerektirir.

Kadın mi onlara dünyayı dar etmiş onlar mi buna etmis? Kimse iyi kocasını bosamaz diye laf vardır.Hala da huylarindan vazgeçmiyorlar ama eşin birincisini kaybetmiş seni etmemeye calisyor akillanmis gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…