Eşimin ailesini görmek bile istemiyorum

Hatayi bastan gidip barismakla ve karsilikli bibalarda oturmakla yapmissiniz.
Esiniz isterse konussun. Size konus diye baski uapmasin yeter. Ona konusma deme hakkiniz yok ne yazik ki.

yirmilik kız alırım dediğinde ''Yürü git baban sana yirmilik alsın '' deyip çıkıp gitseydin.Ne saçma bir aileymiş terbiyesizler!Çok sinir oldum yaa .Bence annesine haksızlık karşısında susan adam değildir bu böyledir.Adam olan orta yolu bulur bu nedir ya huu.Çocuk yokken buna iyi bir ders vermelisin

Belki yanlış düşünüyorum ama ikinci evliliğini yapan insanların daha temkinli olmaları gerektiğini düşünüyorum. Yani bi kere üzülmüşüm yıpranmışım ikinci neden olsun. Eşinizin ailesine gereğinden fazla yüz vermişsiniz. Ne gerek varki bu kadar. Eşinizle aranızda problem yoksa evliliğiniz devam edebilir. Ama onlarla görüşme demek çözüm değildir

Ordan taşının siz mesafe koyun. Eşinizde aranızda olan şeyleri eş ailesine anlatmayın.

hepsini okuyamadım
anlamadığım tek şey
nedne bu kadar diyaloga girdin ki ailesi ile

mesela annesi temızlık için gelmış eve deterjanları gostermiş ve gitmiş
bunun peşine düşüp neden eşine söyledın eşin de annesinme kızdı falan

eşine söylemeyecektin
eşin de aradaki dengeyi koruyup annesine çatmayacaktı
annesi de annene:)

benim kv dem evlendik ve 6 ay sonra gelip oğlunun evini gördü ilk defa
ne yapalım
benım kv dem hala bana eşimin eski sevgilisinin adı ile hitap eder
ben dikata dahi almıyorum
sen oyunlarına cok gelmıssın onların
muhatap olmamak yanıt vermemek en guzel yöntemdir
bunu yap
eşine ailesi hakkında konusma

kamu spotu gibi olacak ama suraya not dusuyum
evleneceginiz adamin ailesine bakip oyle evlenin , ailelere ragmen mutlu olan cift sayisi o kadar az ki..

konu sahibi sizin yerinizde olsam zaten bastan boyle bir evlilik yapmazdim , eger dvm etmek istiyorsaniz bu evlilige oradan tasinin ve bu insanlarin yuzunu bile gormeyin

bildiğin yurdum insanı kayınvalide modeli..
çok abartılı bir durum yok, cehalet çok..
mesafeli olmalısınız..

aslında baştan aşagıya yanlış olacak bir evlilik olmuş.
siz onlar düşüncelerini isteklerini bir kısmınıda olsa görmüş ama ısrarcı olmuşsunuz gibi geldi.
bakın büyüklerle sözlü diyaloga girmek fayda vermiyor.
onların oglu bizim eşimiz olacakların tüm bagları daha da kuvvetlenip benim ailemci oluyorlar.
size tavsiyem ayrılmak degil ama mesafe koymak belki de muhattap olmamak.
siz bu evlilikde baş rol olmayın.
çalışan bir bayansınız gün içinde görüşünüz daha az oluyordur.
ona göre bir çizgi belirleyin.

Sizin eviniz dursun bence,evinize hiç getirmeyin. Yarın sizin evinizde,ailesiyle bir olup sizi ezmeye çalışırlarsa daha çok üzülürsünüz. Evet evlilikte senin malın benim malım diye bir şey olamaz ancak bdvde her gün okuyoruz kendinizi riske atmayın

cok karışık yazılmış gözlerim yoruldu gercekten kayınvalideniz temizliğe gelmmeiş diye bozulmuşsunuz ki zaten sizi istememişler neden beklentiye girmişsiniz

Terbiyesiz , oğlunun mutluluğunu hiçe sayıp kendini tatmin etme derdinde. Kocanız yanınızdaysa görüşmeyin , eşiniz görüşsün

Senin eşine ailenle gorusmeyeceksin deme hakkın yok tatlım bu olayları daha kötü eder aksine malesef ki erkekler böyle kendileri söyler söyler biz söyleyince bir ton tantana o yüzden sen mesafenin koru yeter

Eşiniz sizi ihmal etmeyecek şekilde görüşsün.
Siz eşinizi seviyorsanız devam edip onları görmezden gelebilirsiniz.
Şu durumda eşiniz diretmiyor ailesi ile görüşmenizi.

Eşiniz sizi ihmal etmeyecek şekilde görüşsün.
Siz eşinizi seviyorsanız devam edip onları görmezden gelebilirsiniz.
Şu durumda eşiniz diretmiyor ailesi ile görüşmenizi.

Valla bizde başta çok sıkıntı yaşadık kapalılık konusunda biraz da tavırları ondandır diye düşünüyorum , bunun yanısıra kesinlikle o evden taşının uzağa gidin daha çünkü bu şekilde çok zor erkekler bir yerden sonra komple ailesine dönebilir özellikle onu ailesinden uzaklaştırmak isterseniz ilk taraf alcağı kişi sizsiniz. Öyle görüşmemesini de söylemeye hakkınız yok kendinizi düşünün size söylese eşiniz dinler miydiniz ? Ama bu arkadaşlarına götürme mevzusu babayı bence onu bırakmalı onlar bir plan yapıyorsa siz daha öncesinden plan yapın ailesini bu şekilde erteleyebilir umarım herşey iyi olur

Çok yüz göz olmuşsunuz zaten eviniz varmış niye baştan kabul ettiniz orda oturmayı evlenmem o zaman deseydiniz.eşim annesinin sozunden cikmaz diyorsunuz ama Eşiniz rest çekip siz istemis işine gelince çıkıp işine gelmeyince çıkmıyor demek. Ailesiyle görüşmesini engeleyemezsiniz anne baba hakkı diye birşey var. Çayınızı vs ayaginiza getirmeler mantıklı değil zaten tamam hizmetcilige karşıyım ama ben dururken kv me çayımı koydurmam yaslidir. Kaç yaşında insanlar anlasirsaniz anlasirsiniz anlasmazsaniz derin muhabbete gerek yok kı niye esya muhabbetine karıştırıyorsunuz arayıp hata sizde. O eşinizle aranızda bir mesele. Siz de hatalisiniz bence kendinizi toplayın mesafe koyun düzeltin eşinizle aranızı eğer istiyorsanız.

Eve temizlige kadina disardan yemek gonderebilirdiniz. Bir tel bakar.
Diger konularda sallamayin bildiginizi soyleyin yapin derim.

Biraz bölük pörçük olmuş anlattıklarınız.
Yaşadıklarınız kimsenin hak edeceği türden şeyler değil.ü
Kayınvalide ve kayınpeder cahil cühela insanlar belli ki.
Yapmanız gereken onlardan uzakta olmak, zaten başınızdan bir evlilik geçmiş, ikincisinde keşke daha temkinli davransaydınız.
İyi niyet maraz doğurur diye boşuna dememişler, mesafeli olun gerekirse görüşmeyin.
Eşinize "ailenle görüşemezsin" diyemezsiniz, sonuçta ailesini bir kenara atamaz, atmamalı da.
Bırakın ailesi ile istediği gibi görüşsün, sizi zorlamasın yeter.

Kafam allak bullak biraz karışık anlatmış olabilirim. Bilmiyorum bir şekilde müdahil oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…