Karışsın en kötü ne olabilir, bazen sınırı zorlamak insanlara en deli halinizi göstermeniz gerekir ki ona göre adım atsınlar.
Ben de bu gitme gelme olaylarında çok sıkıntı çekiyorum benimki kv değil ama akrabaları. Sürekli beraber olalım istiyorlar haftada iki üç kez görüşmeye kalkıyorlar eşime bir dedim olmadı iki dedim olmadi, ben böyle vıcık vıcık ilişki istemiyorum diye belirtmeme rağmen ısrarla devam etti. Üçüncüde de evde misafir var dememiz rağmen cat kapı geldikleri zaman çay servisini bir kez yaptım mutfağa geçip dizimi izledim, eşim kırk kez çağırıp çayı tazeler misin dediğinde anca kalkıp tazeledim suratım asık hic konusmadan öyle gönderdim o akşam onları. 2 hafta oldu bak kapımı çalan yok, eşim de gelsinler mi gidelim mi demiyor çünkü rezil oldu çünkü sınırımı zorladı. Kvdem de öyle aklı estiginde gelemez, bir kere sana gelelim mi diye aramamıştır ben anca arayip davet edersem oyle gelirler, cok mu yumuşak kv yoo paralar seni mahveder normalde ama bastan sınırımı öyle cizdim esimle az kavga etmedik ama sonunda o da bikti usandı kavga gürültüden pes etti.
Diyecegim o ki onlar fena mi sen daha fena ol, laf söylenirse misliyle karşılık ver. Esin aksam öyle söylediği zaman beraber taşınma filan olmayacak, biraz ayri birer aile oldugumuzun farkina varalim uzak kalalim, ozleyelim birbirimizi filan deyip sakaya vursaydın herkes alacagi mesaji alırdı. Susanin degeri bilinmiyor, carladığın müddetçe el üstünde tutuluyosun vallahi