Eşimin ailesine vicdanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani aramayın denmez tabiki ama arayıp cagırdıklarında bahane uyduramıyormusunuz
Sanki zorunlu görevmiş gibi her gel dediklerinde veya üc günde bir mecburi gitmek zorunda değilsiniz bence

Yani aramayın denmez tabiki ama arayıp cagırdıklarında bahane uyduramıyormusunuz
Sanki zorunlu görevmiş gibi her gel dediklerinde veya üc günde bir mecburi gitmek zorunda değilsiniz bence
Tabi ki benim icin de boyle ama esim oyle bor vicdan yapiyor ki biz bir sey olsa gidemesek ertesi gun ya da aksamina cagiriyor illa ki siz gelin diye

Ben boşanacak bir neden görmedim .
Ikinizde cocuk değilsiniz. Ailesini fazla gormek istiyosasizin annenize gittiği gün gitsin. Göbeğini kesemeyen insanlar evlenmese ne kadar güzel olacak

Iyi ama bu sadece haftada nir gitmek degil. akraba ziyaretleri yok kimseyle muhattao olma yok kendimizi soyutluycakmisiz ayni semilde kendi ailem icin de gecerli bu . benim canimi acitacagini bile bile diyor bunalri inadindan
Olur mu canım öle şey. Bir kere şartlar eşit değil. Rabbim şifa versin sizşn annenşz hastaymış. Sizşn ailenizin suçu ne bu durumda, onlar da soyıtlanmış olacak hem de ortada hastalık varken

Olur mu canım öle şey. Bir kere şartlar eşit değil. Rabbim şifa versin sizşn annenşz hastaymış. Sizşn ailenizin suçu ne bu durumda, onlar da soyıtlanmış olacak hem de ortada hastalık varken
evet haklisiniz da Alah halden anlayanla karsilastirsin herkesi

Ya arkadaşım Allah annene acil şifalar versin. Rabbim başından hiç eksik etmesin inşallah. Benim annem de benim evliliğim süresince hastaydı sonra vefat etti. Ben çalışıyorum hiç destek görmedim bu sürede ne eşim olacak insandan ne de ailesinden. Beklentiler hep aynıydı seninki gibi benimkiler gidilecek çağrılacak. Ben zaten annemle evimiz arasında mekik dokunmaktan mahvolmuşum. Kardeşlerim var okuyan gidip onları biraz düzene sokardım fln fln. Neyse seni depreştşrmyşm ben annemin vefatından sonra boşanmaya karar vermiş Bi insanım. Çünkü hastayken bile ne gitmeme ne gelmeme ne de bu kızın da anası hasta demeye vicdanları gitmedi benimkilerin. Sen önce kendi ailene elinden geleni yap herseyi ama. Ben 2 haftada bir geliodum madii durumumuz iyi değildi eşimle onu düşündüm ücretsize ayrılamadım. Şimdiki aklım olsa alırdım ücretsiz gelir anama kardeşlerime bakardım. Sakın üzülme dua et sadece insallah hersey düzelir gönlünce olur

Ben boşanacak bir neden görmedim .
Ikinizde cocuk değilsiniz. Ailesini fazla gormek istiyosasizin annenize gittiği gün gitsin. Göbeğini kesemeyen insanlar evlenmese ne kadar güzel olacak
Konumu nasil kapatabilriim esim gordu sanirim yardimci olur musunuz?

Ay kardeş ağzın bal yesin ya. Ben eşimden ayrıldım sırf bu sebeplerden de ben başedemedim ya. Keşke bunu evliyken okusaymışım canlarına okurdum. Ben anca kavga ettim kovayla onlara da güler yüzle davrandım. Tepeme ettiler. Çok Tatlısınız valla maşşalahj

konumu nasil kapatabilriim acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…