- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- 18
- Konu Sahibi mavipapatyaa
Merhaba hanımlar.Cok üzgünüm bitkinim yazacaklarım uzun ya da karısik olursa kusura bakmayın . Ben 2 yıllık evliyim guzel bir bolmden mezun oldum evlendim ve bebegim oldu suan 1 yasinda bir kızım var. Esimi cok seviyorum fakat evlendigimizden beri surekli ailesiyle ic iceligi yuzunden kavga ediyoruz. Kvlidemlere cok yakın oturuyoruz yeni evliyken sürekli cagiriyorlardi simdi 3 günde bir gidiyorum esimin izinli gunlerinde. Esim bana sormadan altınlarimızi babası iste sıkıntı cektiği icin ona verdi . Balayı yapmadık heralde yine ailesinddn korkmus olacak .5 günlük evliyken amcasi koyden dugun icin geldi de gidiyo bi gorelim ddmis misafir agırladim milletin balayında oldugu zaman.amcasi da 2 gun once gordu zaten 3 gunluk evliyken basladik gitmelere . neysr simdi duzenimi kurdum yune 3 günde bir de iyi ama ben tasınmk istiyorum su sira oyle bir konu var oturdugumuz evi satmak gibi .Cunku ben evlenmeden once cahi konusmustum esime yakin isteniyorum iki ailenin ortasi olsun diye tayini buraya cikti kpederin de evi vardi hadi burasi olsun o zaman dedim kabulnettim etmez olaydim . dünnde kvlidedeydik .bu tasinma isini soruyo bizim de tasinmamiz lazim cocuklar okula baslamadan diyo (eltimle altlu ustlu kvalidemin de cocugu var ikisi de 6 yasinda) .esim de hep birlikte ..... tasinalim o zaman dedi benim surat dustu . eve geldim benim hassasiyetlerimi biliyosun istemedigimi biliyosun neden hala birlikte diyosun dedim. inat ediyo hala daha kabu letmiyo hatasini. ben annemlerden uzak olamam vcdanim rahat etmez diyo . kopamam onlardan diyo .Ben evlendim ailemden uzaklastim koptum mu dedim.benim annemlere 3 kere gitssk benim evim var duzenim var diye kendini oldurur.Annem hasta oldugu halde 50 dklik mesafemiz var hFtada bir giderim kalirim bir gece de. arabamiz yok ortak 3 ailr bir araba kullanıyoruz ben annemlere istesem de gündüz gidemem araba lazım olur diye . inanin cok bunaldım dun kizdim yatagin obur tarafins gittim diye obur odaya gecti dedim gel ayri yatılmaz ben kus olsam da ayri yatmiyorun dedim . gelmddi konustuk tamam o zaman ailemle konusucam bizi haftada 1 cagirin misaifr falan gelince de cagırmayin iki tarafa da esit gidicez diucem diue inat ediyo. Ailenle aram iyi neden bozuyosun boule diyemezsin diyorum bulabildigim teek cozum bu diyo ama eger boyle derse ortalik kariscak zTen bosanmanin esigine geldigimizde devreye girmislerdi hemen . Cok uzun oldu ve daha anlatacagim cok detay var .lutfen bi sey soyleyin aklimi oynatıcam dusunmekten napicam ben esimi cok seviyorum bir bebegimiz var lutfen bosan demeyin