maaş kartını alabildinmi sen ondan hem küs olup hem de kartının ondan olması can sıkıcı bir durum...
senin paran benim param olmaz ama bu şekilde kadının parasına göz diken erkeklerden nefret ediyorum.. zengin koca arayan kadından farkı yok benim gözümde...
canim ben kartimi yaklasik bi ay önce ondan aldim. ama hep onun hesabina yatirdim para yetmedigi icin.ilk defa bu ay vermedim maasimi o da bu laflar üzerine. o gün tartisirken kendi kartini da benden aldi düsünün yani...
"Sen gidicin ben kalıcıyım " lafını ban abimin eşi söylemişti çok üzülmüştüm ve hala unutamadımKi sana bunu eşin söylüyor, hadi kızgınlıkla demiş olsun ama sen maaşını vermeyeceğim dediğinde dizine vurması bana hiç soş gelmedi.
Dikkat et bu kadar küçük bir durumdan böyle bir kavga çıkardıysa dizine vurduysa daha sonra sana da zarar vermesin.
Birde bu yaşadığını eltilerine anlatma derim. Allah kolaylık ve sabır versin
kendi kartını alırsa alsın ama senin kartın sende kalsın..o kim oluyorda sana sınır koyuyor biriktirmek gerekiyorsa merak etme bende biriktirmesini bilirim de.. kendi ailesine para yollayacak diye senin parana göz dikiyor..çok yollamak istiyorsa daha fazla çalışsın sana mı güvenmiş..ay çok sinir oluyorum kusura bakma ama böyle bi hakkı yok....sen deli gibi çalışçaksın bütüngün sınava sen hazırlanacaksın sen yorulacaksın sonra kendi paranın kıymetini bilmeden başkaları bilecek senin paranın kıymetini yok yaa...varsa öyle bi dünya oraya gidelim biz de...
ohh ne alaa yaa onun parası ona senın paran yıne ona verme gerekırse kartı iptal ettırr çekemesın paranıı hem sana danışmadan ailesıne yardım edecek hemde senın paranı yıyecek çok şacma aallah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?