aynen bende öyle kenarda otusun görsün isterim zaten.gerçekten insan kendine yapılanları geçiyorda bebek olunca konu iyice değişiyor herşey.benim ailem deli divane olurken bebek için onların sormamalrı bile ya nasıl bişey anlamıyorum insan samimi olmadığı bir arkadına bile bebeği sorar nasıl şey anlmadım..gerçekten çok kötü bir deneyim Allah sabır versın böyle birşeyi kim olsa hazmedemez ben senın yerinde olsam bebek mevlüdüne çağrmazdım.... gerçi şuda var gelince dışlanacağı için ona iyi birde ceza olmş olur... bilemiyorum okurken bile çok sinirlendim... Allah sabır versın sakin ol ve bebeğini düşün hayal kur bence
iyiy kide bayramda gitmemişim umurlarında bile değil zaten evde durmuyorlar.eşim gittiğinde babası evde yoktu eşim ikinciye gitmeye kalktı tlf etti annesine ama babası hala yoktu adam evde durmuyor oğluna bu kadar değere veriyor işte eşimde kızdı bir tlf etti aynı memelekette haklı olunca kim olursa olsun alttan alamam ben görmezden gelemem çocuğumu bir kere bile sormamış bişeyimize karışmamış insanların nelerini alttan alayım ki?eşimin tavırları bana karşı zaten olumlu ve hep sen haklısın diyor ve ailesine soğuk ve benim ailemle daha huzurlu çok şükür hep benim ailemde ama tartışmalar benim aşırı sinirim ve eşim ne derse desin sinirimin geçmemesi ve eşimle tartışmam oluyor..ne olursa olsun siz küçüksünüz bence bayramda gitmeliydiniz..
tamam kırlımşsınız vs vs bazı olaylar olmuş ama arada eşiniz var
buna benzer olaylar hepimizde oluyor sonuçta eşimizin ailesi karşı taraf
sırf bu yüzden 3 maymunu oynuyoruz..
yolda görünce slm vermiyorum demişsiniz bu kadar olmamalı bence
araya kin nefret dahada çok girer siz bence geçmişi unutun
bakın bakalım ne değişecek,
belkide kayınvalideniz sizden bir adım bekliyor olabilir
mevlüdede tabiki çağırın sonuçta babaanne, hem bir adım atarsanız görün bak eşinizin tavrı nasıl olumluı değişecek size karşı...
iyiy kide bayramda gitmemişim umurlarında bile değil zaten evde durmuyorlar.eşim gittiğinde babası evde yoktu eşim ikinciye gitmeye kalktı tlf etti annesine ama babası hala yoktu adam evde durmuyor oğluna bu kadar değere veriyor işte eşimde kızdı bir tlf etti aynı memelekette haklı olunca kim olursa olsun alttan alamam ben görmezden gelemem çocuğumu bir kere bile sormamış bişeyimize karışmamış insanların nelerini alttan alayım ki?eşimin tavırları bana karşı zaten olumlu ve hep sen haklısın diyor ve ailesine soğuk ve benim ailemle daha huzurlu çok şükür hep benim ailemde ama tartışmalar benim aşırı sinirim ve eşim ne derse desin sinirimin geçmemesi ve eşimle tartışmam oluyor..
kimseyi hayatımın merkezine koymuyorum.kafama takmamın sebebide eşimin nasıl davranması gerektiği ve nasıl sakinleşebilmem görüşüp görüşmemek değel benim meselem..Görüşmüyorsanız görüşmeyin, niye bu kadar kafanıza takıp hayatınızın merkezine oturtuyorsunuz anlamıyorum.
Görüşmüyorsanız görüşmeyin, niye bu kadar kafanıza takıp hayatınızın merkezine oturtuyorsunuz anlamıyorum.
kimseyi hayatımın merkezine koymuyorum.kafama takmamın sebebide eşimin nasıl davranması gerektiği ve nasıl sakinleşebilmem görüşüp görüşmemek değel benim meselem..
bence öyle insanları zaten kimse hayatının merkezine koymaz. bazen burda bayanlar birbirini anlamakta gerçekten zorlanıyo ve kırıcı usluplarda konuşuyo. böyle şeyler sadece insanda eksiklik duygusu yaşatır. kimse kimseye hayran değildir ama aile her zaman ailedir. eşiylede bu konuda problem yaşıyosa görüşüp görüşmemeside sorun olur tabiki. farklı taraftanda bakmayı dneyin bence sizde evlisiniz. biraz empati yapsanız hamile bir bayanın neler hissedebileceğini az çok anlarsınız..
Kırıcı bir üslup kullanmadım. Canım/cicim ahhh düzelir deseydim iyi yorumcu, ters köşe cevap yazdığım için kötü yorumcu, empati yoksunu oluyorum. Ben farklı bir pencereden bakmayı deniyorum. Yüzlerini görmediğimiz dostlarımız var burda benim kurduğum cümle onu mutlu etmez ama başka bir bakış açısı yakalar.
Sorunlar da hayatın merkezine alınabilir. Merkeze almaktan kasıt; bağrına basmak değildir. Ailemle eşimin yıldızları hicbir zaman barışmadı. Şimdi ailemle görümüyor, ben ona baskı yapmıyorum, o da bana baskı yapmıyor gitme diye. Ben evimde mutluyum, kimin nereye gittiği, kiminle ne kadar görüştüğü umrumda değil/eşimin de keza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?