- 15 Temmuz 2013
- 4.371
- 5.596
-
- Konu Sahibi SevgiliMelek
benim kaynana heralde öyle bişey dese eşim kesin senden daha güzel yapıyo yemekleri merak etme der..
bidde o gün tuturmuşlar eşime sen kilo vermişssin kilo vermişssin diye...
töbe töbe ya
ne kadar doğru, güzel söylemişssin..cnm sana tek tavsiyem biraz argo olacak ama "bakacağı yüze sı....ma, sı.....tığın yüze bir daha da bakma"
şöyleki ne güzel dayanmışsın susmuşsun evine geldiğinde. gider ayak cvp verdinde ne oldu. hakaret tartışma kavga . zaten gelin diye eşine demiş kadın. sessiz kalsaydın keşke. sana dese bile inşallah de geç. benim akrabama eşinin annesi kendi kaynanasına sen bakacaksın demiş . akrabam gelinde yazık toplum içinde bakarız anne demiş geçiştirmiş. bana dio ne bakan var ne eden o dedi die bakcağım anlamına gelmez. kavga etsem ben suçlu olcam dedi. taktiği anladınmı.
sessizlik herkesi mahfeder. kartlarını açık oynama hiçbir zaman. tmm de. beklerim de. geliriz .yaparız de. ama evde eşine istemiyorum gelmelerini dersin. gerekmedikçe kabul edemem görüşemem biliyosun dersin. eşini arayıp oğlum beni al dediğinde. anne ben geç çıkcam başka zaman işim var x hasta valla şimdi sizi kabul edemem x hizmet edemeyince çook üzülür sonra :))))))))))) valla eşin bir mutlu olcak bak gör. hır gür kavga daha kötü. resmi bir ilişkiniz olmalı. kavgasız ama çok resmi. bi lafmı attılar cvp verme boşver. kpederde gelmesin daha iyi. gelenleri çok gördük burda. yuvayı yıkıp gidiyolar. zaten anlaşamıyosun sevmiyosun kabul etmeyin eve de mecbur kalmadıkça.
işte eşin ailesi ile mutlu olmanın sırrı resmiyet, timsah sessizliği ve eşin bu üçlü seni kurtarır :)
zaten burda okumuştum bi arkadaş yazmıştı...tatlım kaynanalar bu tavrı takınıyorsa kıskançlıktan başka bir sebebi yoktur üzme tatlı canını bu yaştan sonra o değişmez sen de değimezsin umursama kendini de üzme ne gerek var ben de zamanında çok üzüldüm baktım giden benden gidiyor değmezzzz 3 günlük dünya da sana hak ettiğin değeri vermeyenler için değmez bayramdan bayrama git haklıyken haksız duruma düşme istediği kdar konuşsun etsin sen sustukça da zaten en güzel cevabı da vermiş oluyorsun
ya işte 3 günlük dünya biz bu tarz şeyler yaşamak için evlenmedik ki...
yani ölümün olduğu bi dünyada ne diye böyle kötülük yapar bu insanlar.. iki tatlı dil dökseler nolur sanki...
gencecik insanlarız... genç yaşta nelerle kafamızı yoruyolar
Allah ıslah etsin... sanada sabır versin canım...
benim kaynana heralde öyle bişey dese eşim kesin senden daha güzel yapıyo yemekleri merak etme der..
bidde o gün tuturmuşlar eşime sen kilo vermişssin kilo vermişssin diye...
töbe töbe ya