Doğuma 1 gün kalaya kadar arabayla nts ye girmek için kendim gittim. 5. Günden sonra annem ayrı şehirde olduğundan evine döndü bebeğime kendim baktım. Sezeryan Doğum yaptım.hamileyim herkes hizmetkarım olsun kafası bana saçma geliyor açıkçası
Kızıma sadece 3 yelek ördü kp de 1 çeyrek taktı o kadar
Kv dem karşı apartmanımda hamileyken bile gelip yer içer giderdi. Umrumda da değil açıkçası

ha şimdi kızıma bakıyor o artısı var ben de ona jestler yapıyorum arada bu yani
Bunun daha ötesi var
doğuma kendim arabayla kendim kullanarak gittim, kesin doğum diyince eşimin işten gelmesini bekledim.
5. günden sonra annem de gelmedi pek fazla, ki başka şehirde değildi ama yoruluyordu ne gerek var dedim.
Hamileyken tüm temizliğimi kendim yaptım, 1,5 haftaya kadar da çalıştım hem de pandemi döneminde işe gittim
hem de vergi dairesi, çeşitrli kurumlar vs gezdim, 38. haftaya kadar...
Abartmıyorum karnım o kadar burnumdaydı ki sürekli siz oturun biz su getirelim vs diyorlardı.
yine de bu kayınvalide kişisinin yan gelip yatmasını gerektirmiyor.
Neden bunu normalleştirdiğinizi anlayamıyorum. Öğrenilmiş çaresizlik resmen.
Demek ki kayınvalidenin her olumsuz davranışını normal görmemiz gerekiyor. Velev ki bir söz verdi ve tutmadı yine haklı kayınvalide oluyor.
Yani hatayı yapan o, biz kırıldık ya da sözünü tutmadı diye kızdık yine biz suçlu oluyoruz vay be
sayın hakim hırsızın hiç mi suçu yok yahu
Kadının torununa bir kaç parça şey almasının nesi hizmetkarlık allah aşkına.
Ya da hastasın yemek yapayım dediyse yemek yapmasını beklersiniz tabi ki.
Kaldı ki kayınvalde sizin çocuğunuza da bakıyor üstelik.
Benim kayınvalidem de 1 çeyrek taktı ve ben de kavga falan çıkartmadım ama içten içe dedim ki madem sen busun sana göstereceğim saygı da bu kadar.
ama bu onların ayıp ettikleri gerçeğini değiştirmiyor maalesef.