Eşimin ailesinden nefret ediyorum

tupuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
524
3
günaydın kızlar...

eşimin ailesinden nefret ediyorum..nefret ediyorum...daha önceki açtığım konudada bahsetmiştim,biz evlenirken eşimin ailesinden bir çöp bile göremedim die..eşimde bende 1 sene nişanlı kaldık.ve herşeyimizi taksitle aldık...ve halen ödemeye çalışıyoruz...bir büyük kaynım borç ister bir annesigil bunaltır..yeter ya..kayınvalidemler altınlarımı bile yediler hala doyuramadım ben bunları..iki kişi çalıştığımız halde halen benim canım babam destek çıkıyo bize ve ben artık bu durumu sinderemiyorum..en son olay ise şu; dün akşam kayınvalidem eşimi aradı eşimde gitti anneme bişey oldu galiba die (kendisi sirozda) bir panik bende geleyim dur dedim..beni yanlız istedi dedi..orda bir bozuldum zaten ..benim küçük kaynımda eltimde öğretmen..kendileri ayrı yerlerde görev yapıyolardı..sonra işte eş ayrılmazlığından bir araya gelebildiler..neyse işte eşya falan almaya başladılar..bunların bir kaç eksiği kalmış ve onlar alınacakmış..kayınvalidem dün eşime "biz size düğün yamak için çok borçalndık (ben hale meraktayım ben neyi ödüyosam)ben oçocuma hiç bişey yapamadım..karı koca çalışıyosununz ikinizde mühendissiniz..evinize bir sürü para giriyo..bunları o yüzden sen alacaksın yoksa analık hakkımı helal etmem demiş...ya borçum gıtlağımı geçti..daha ne bekliyolar bizden anlamıyorum..bi de büyük abisi var bunun her ay borç ister ve onlarda karı koca çalışıyolar üstelik kayınpederimin evinde oturuyolar kira dertleride yok ben bide kira veriyorum..

zaten biz onlar için bişeyler alacaktık..eşimde nnesine anne televizyonunu aldım kardeşimin bak hala ödüyorum..düğününde bileziğinide taktım...zaten senin bütün gelinlerin meslek dahibi hepsi çalışıyo.biz biraz daha fazla kaznıyouz die neden bize yükleniyosun demiş..kadın artık neler dediyse..eşim eve bembeyaz geldi..eğer seninde rızan varsa kardeşimin evinin halılarını biz alalım dedi bana..iyi dedim sen bilirsin ama yetti artık dedim senin ailen senden çekiyo benim babamda bizi toplayacam her ay para veriyo bu büyük haksızlık ve artık sabrım tükeniyo bil dedim...bilirsin küçük kardeşini severim,ne istiyosan alalım en fazla bir ay sonra biter borcumuz dedim ama abin arık para istemisin bizden onlarda çalışıyolar karı koca eğer benden hacerszi bi şey yaparsın beni karşına alırsın böle bil dedim...tamam üzülme snede haklsın ve ne olur annanlere bişey söleme dedi..şimdi biz size veriyoruz oğlum sende kardeşlerine veriyosun derler dedi..zaten senin ailenden gördüğümü kendi annemden babamdan görmedim...onları üzemk istemem dedi.bende yattım gidip...kavga etsek,bağırıp çğırsam eşim üzülüyo..ya yetti ciğerimi sökecekler

çok uzun oldu ama son hamleleride şu..dün kayınvalidem eşime araba borcununz üç senedn önce bitmez üç sene boyunca sizden ne bebek lafı nede ev lafı duymuycam oğlum bak beni üzme falan demiş çılracam ya..görüşmeyim diyecem nasıl olacak ya valla bi akıl verin ben napıyım mesafeyse kadın baksanıza oğlunu yanlız çağırıyo..allahım sen yardım et..

ayy kayınvalideye bak ya 3yıl boyunca ne çocuk lafı ne de ev lafı duymayacakmışş
bak sen ona ne pardon?
birlikte mi kazanıyorsunuz yada onlar mı bakıyor size de karışıyor gelecek planlarınıza:KK47:
ok sinir bir durum gerçekten Allah sabır versin

Bir tarafına güvenmeyen evlenmesin! Bu ne canım siz yardım kurumumusunuz..
Böyle dayatmalardan nefret ediyorum yaa.

günaydın kızlar...

eşimin ailesinden nefret ediyorum..nefret ediyorum...daha önceki açtığım konudada bahsetmiştim,biz evlenirken eşimin ailesinden bir çöp bile göremedim die..eşimde bende 1 sene nişanlı kaldık.ve herşeyimizi taksitle aldık...ve halen ödemeye çalışıyoruz...bir büyük kaynım borç ister bir annesigil bunaltır..yeter ya..kayınvalidemler altınlarımı bile yediler hala doyuramadım ben bunları..iki kişi çalıştığımız halde halen benim canım babam destek çıkıyo bize ve ben artık bu durumu sinderemiyorum..en son olay ise şu; dün akşam kayınvalidem eşimi aradı eşimde gitti anneme bişey oldu galiba die (kendisi sirozda) bir panik bende geleyim dur dedim..beni yanlız istedi dedi..orda bir bozuldum zaten ..benim küçük kaynımda eltimde öğretmen..kendileri ayrı yerlerde görev yapıyolardı..sonra işte eş ayrılmazlığından bir araya gelebildiler..neyse işte eşya falan almaya başladılar..bunların bir kaç eksiği kalmış ve onlar alınacakmış..kayınvalidem dün eşime "biz size düğün yamak için çok borçalndık (ben hale meraktayım ben neyi ödüyosam)ben oçocuma hiç bişey yapamadım..karı koca çalışıyosununz ikinizde mühendissiniz..evinize bir sürü para giriyo..bunları o yüzden sen alacaksın yoksa analık hakkımı helal etmem demiş...ya borçum gıtlağımı geçti..daha ne bekliyolar bizden anlamıyorum..bi de büyük abisi var bunun her ay borç ister ve onlarda karı koca çalışıyolar üstelik kayınpederimin evinde oturuyolar kira dertleride yok ben bide kira veriyorum..

zaten biz onlar için bişeyler alacaktık..eşimde nnesine anne televizyonunu aldım kardeşimin bak hala ödüyorum..düğününde bileziğinide taktım...zaten senin bütün gelinlerin meslek dahibi hepsi çalışıyo.biz biraz daha fazla kaznıyouz die neden bize yükleniyosun demiş..kadın artık neler dediyse..eşim eve bembeyaz geldi..eğer seninde rızan varsa kardeşimin evinin halılarını biz alalım dedi bana..iyi dedim sen bilirsin ama yetti artık dedim senin ailen senden çekiyo benim babamda bizi toplayacam her ay para veriyo bu büyük haksızlık ve artık sabrım tükeniyo bil dedim...bilirsin küçük kardeşini severim,ne istiyosan alalım en fazla bir ay sonra biter borcumuz dedim ama abin arık para istemisin bizden onlarda çalışıyolar karı koca eğer benden hacerszi bi şey yaparsın beni karşına alırsın böle bil dedim...tamam üzülme snede haklsın ve ne olur annanlere bişey söleme dedi..şimdi biz size veriyoruz oğlum sende kardeşlerine veriyosun derler dedi..zaten senin ailenden gördüğümü kendi annemden babamdan görmedim...onları üzemk istemem dedi.bende yattım gidip...kavga etsek,bağırıp çğırsam eşim üzülüyo..ya yetti ciğerimi sökecekler

çok uzun oldu ama son hamleleride şu..dün kayınvalidem eşime araba borcununz üç senedn önce bitmez üç sene boyunca sizden ne bebek lafı nede ev lafı duymuycam oğlum bak beni üzme falan demiş çılracam ya..görüşmeyim diyecem nasıl olacak ya valla bi akıl verin ben napıyım mesafeyse kadın baksanıza oğlunu yanlız çağırıyo..allahım sen yardım et..

canım günaydın Allah yarıdmcın ve yardımcımız olsun inşallah.. neden hep böyle iyi insanlar eziliyor anlam veremiyorum. benim fikrim kesinlikle kabul etme şu halı olayını bi kere tavrını koy senden hiçbirşey alamayackalrını anlasınlar.. ne analık yaptılarsa hemen de hak idda ediorlar aynısı bende de var.. sen önce ana ol da gelinini çalıştırtma gelinine borç ödetme sonra haktan bahset.. bak canım anladığım kadarıyla eşin çok iyi bi insan ama onu kullanmalarına izin verme çünkü verdikçe fazlasını isteyecekler.. ona mı soracakmışın bebeği ne zaman yapacağını bak sana söyleyim bu kadın borcunuz bittikten sonrada sizi ayırır haberin olsun. madem baban var size destek oluyor bence bir an önce bebek yap kudursun o kaynana cadalozu pisssss...

vallaha seni çok iyi anlıyorum çünki benim kayınvalidem de aynılarını bize yaptılar bi kuruşlarını görmedim.o da yetmezmiş gibi bide durmadan her sıkıştıklarında bizden yardım istemeleri yok mu beni çileden çıkartıyordu,ama ben bizzat bi iki sefer benim yanımda isteyince cevabını verdim benim de borcum var siz ne yüzle bizden bişey istiyosunuz kendimi geçindirdim de siz mi kaldınız dedim.iyi de oldu bilsinler ben insanların arkasından konuşmayı sevmem ne düşünüyosam bunu direk yüzlerine söylerim ne düşünürse düşünsün umrumda da olmaz valla,bide durmadan düyününüzü biz yaptık diyodu siz hiç bişey yapmadınız da dedim.ben kendim aldım borcumuda kendim ödedim dedim.siz yatın kalkında dua edin biz size yük olmadık diye yoksa sizin göreviniz di bu düyünü yapmak dedim onun için oğlunuzun kıymetini bilin bizi daha fazla üzmeyin dedim faydalı oldumu bilmiyorum ama en azından artık bebim yanımda isteyemiyor, bende borcum bittikce hiç elimize para kalmayana kadar bi şekilde taksitlere giriyorum vercek para bulamasın diye,ben demesem eşimin diyeceği yoktu bu lafları ya bunlar ne böyle anlamıyorum kendilerini düşünüyolar ancayavrularımız huzurlu olsunlar dertleri deyil kız anneleri bu konuda daha hasas benim sana tavsiyem git kendin konuş lafını söyle böyle devam ederseniz eşimle ayrılacaz de belki hatasını anlar.bi de borca gir ev araba falan al onları ödeyin isteyemesinler.:KK47:

benim kayınvalidem de zırtpırt isterdi en sıonunda ben konuştum artık kestiler. durumumuzu en ince ayrıntısına kadar anlattım. benimde babam biz darlandıkça yardım ediyor, hatta mali müşavirim ve babamın işyerini defterini bile pararyla tutuyorum, istemiyorum ama babam işlerimiz yoluna girene kadar en azından vericem diyor veriyor :KK43: bunları hepsini söyledim. babama ne artık dedim kayınvalideme. bunca yıl okuttu uğraştı benimle, ben onun sayesinde mesleğimi elime aldım ama babamın defterlerini parayla tutuyorum, siz olsanız belki ağır gelmeyecek ama bana ağır geliyor, sizden birşey istemiyorum sizde bizden birşey beklemeyin filan demiştim :) bozulmuşlardı ama eşimde ben öle konuşunca hak vermişti babamdan dolayı...

ben ruhsatımı alacağım dönemde 2bin lira para vermem gerekiyordu biraz birikmişimizde vardı ama ofis açacağım için sermaye gerekiyordu ve ben 2binlirsını ruhsata verirsem bu sefer ofisi açarken sıkıntıya girecektim. o dönem babam dedi benim hediyem olsun deyip kendi ödemişti. aynı dönemde de kayınpederim tam 2bin tl borç istedi bizden. (borç lafta tabi daha ne borçları varda unuttu hepsini) direk eşime söyledim, benim babam bana 2binlira veriyorki ofisin sermayesini harcamayalım. biz şimdi 2binlira senin babana verirsek aslında benim babam senin babane 2binlira vermiş sayılıyor değil mi. evet dedi bu ne kadar doğru bişey sence dedim. benim babam artık bizi geçti senin ailene de mi destek çıkacak. ben dedim bu mevzular yüzünden aramızın açılmasını istemiyorum sevmiyorum bu konuları. ben diyeceğimi dedim bundan sonrası sana kalmış dedim.

eşimde sağolsun dedi zaten bende vermeyi düşünmüyordum ama genede sana da söyleyeyim istediklerini dedim dedi. ve ermedik ne yaptı etti bilmiyoruz sormadıkta...

valla bütün erkek tarafı böyle herhalde canım. bizde herşeyimizi kednimiz aldık ödedik eşimin ailesi hepsini biz aldık demişler ses çıakrtmadım. paramız yok dediler bişey yapmadılar bir takı bile takmadıalr düşün artık sonra kendi ailemin taktıkları bileziklere göz diktilr tabi vermesim. şimdide kaynım evlenecekmiş bize laf vurdurup duruyorlar. eşimde kızıyor ben nasıl yaptıysam düğünümü oda yapsın deyiveriyor. birazda eşinde suç biz nasıl aldık ödediysek onlarda ödesin deseymiş ya. annesi öyle diyo diye almak zorundamısınız. alırsanız bir salon halısı alın geçin. fazla kendinizi kullandırtmayın. birde o ne zaman isterse o zamanmı çocuk yapacaksınız boşer güzelim sen hayatını yaşa onlar kimmiş senin yuvana parana karışamazlar

Konu içerik nedeniyle "Eşi ve Eşinin Ailesi"bölümüne taşınmıştır.

zaten direk çevremden uzaklaştırmak isityorum...küçük kaynımı çok secerim çok korudu kolladı allah var şimidi..her şıkıştığımızda yanımızda oldu...bir kere ikiletmedi canı sağolsun zaten biz eşimle bişeyler yaptık dahada yapmayı düşünüyoduk..hani hiç bişey yapmazasak gelsin sölesin bu lafları..sabah annemi aradım bir bir anlatımm..bir daha babam bize para vermesin dedim..babamın durumu iyi diye hala adamın sırtından inmediler dedim..annemde beni çıldırtmasınlar dedi..senide alırım oğllarına diye sinrlendi kadın...zaten sen yapalım bişeyler diyodun ne bu şimdi dedi kadıncağız..bide yapmasan ayıracak bu kadın sizi dedi...annem biraz eli maşalıdır..bi nişanlıyken kayınvalidemi bi benzetmişti zten annem yine istiyo dedi...hastalığını kullanıyo size karşı dio...bu son olsun bunuda alın aban size ev buldu hemen ev borcuna girn bunlara meydan bırakmayın dedi..ben seni milletin karnını dorusun die mi gurbet ellerde okuttum dedi...ben de bilridim seni evlendirip el oğlunun eline bakıtmayı dedi...bende hak verdim anneme...ama eşimde çok üzülüyo kıyamıyorum ona...ama devam ederse gerçekten bende artık ne yaparım biliyorum ama artık sakin karşılamaycağım kesin

zaten direk çevremden uzaklaştırmak isityorum...küçük kaynımı çok secerim çok korudu kolladı allah var şimidi..her şıkıştığımızda yanımızda oldu...bir kere ikiletmedi canı sağolsun zaten biz eşimle bişeyler yaptık dahada yapmayı düşünüyoduk..hani hiç bişey yapmazasak gelsin sölesin bu lafları..sabah annemi aradım bir bir anlatımm..bir daha babam bize para vermesin dedim..babamın durumu iyi diye hala adamın sırtından inmediler dedim..annemde beni çıldırtmasınlar dedi..senide alırım oğllarına diye sinrlendi kadın...zaten sen yapalım bişeyler diyodun ne bu şimdi dedi kadıncağız..bide yapmasan ayıracak bu kadın sizi dedi...annem biraz eli maşalıdır..bi nişanlıyken kayınvalidemi bi benzetmişti zten annem yine istiyo dedi...hastalığını kullanıyo size karşı dio...bu son olsun bunuda alın aban size ev buldu hemen ev borcuna girn bunlara meydan bırakmayın dedi..ben seni milletin karnını dorusun die mi gurbet ellerde okuttum dedi...ben de bilridim seni evlendirip el oğlunun eline bakıtmayı dedi...bende hak verdim anneme...ama eşimde çok üzülüyo kıyamıyorum ona...ama devam ederse gerçekten bende artık ne yaparım biliyorum ama artık sakin karşılamaycağım kesin

Kayınvalidenizin size yüklenmesi hos degil!
Siz zaten elinizden geleni yapıyormussunuz.

Kız aileleri bir baska oluyor babanızı takdir ettim mutlulugunuz icin cabalıyor.

3 sene boyunca ev veya bebek lafı duymayacak, çünkü bebeğin masrafını o karşılayacakya veya evin peşinatını ödeyecek..:KK53:

Bebek yapmayın tabi de, onun bebelerini evlendirin, eşyasını falan alın.

Arkadaşım, eşin sana "annenlere demeyelim, bizden aldığınızı kardeşinemi veriyosunuz" der demeyi biliyor da.. Bu lafı kendi annesine neden söylemiyor.. Ben kendi evimi çeviremiyorum, k.peder destek oluyor deseya??

Ben inanamıyorum sana da.. Ne tv'si, halısı yahu?
Evlendiremeyecekse doğurmasaydı o oğlanları, size mi sordu, danıştı?
O kardeş de bir alemmiş, evine halı alamıyor ama hanım almayı biliyor??

Saçmalık.. başka birşey değil. İtiraz edin, bakın eşiniz de arada derede zaten. İkna edin onu. Çarçur etmeyin paranızı.

Oooh, annenin ağzı bal yesin..:nazar:
Hemmmen girin o eve, "borcumuz var anne, varsa siz bize yardım edin" deyin.. Onlardan bişey gelmez, ama en azından sizden bişey çıkmayacağını anlarlar..

5 sene kredi çekerseniz, 10 sene çektik deyin.. Atın yakanızdan.
Kadına bak ya, ev lafı duymayacakmış..
Demek içten içe korkyuor, ev borcuna girerler de para alamam bunlardan diyee.:KK53:

Çok terbiyesiz bi kadınmış senin o kayınvaliden.Ne demek ya hem kira veriyosun hem karı koca çalışan adamlara ev için yardım edecekmişsin efendim bi de çocuk yapmayacakmışsınız!!!
Sinir oldum yaa !!!
Demekki şu an torun istememesinin bi nedeni var güzelim.Bu kadın senin paranla çocuklarına bişeyler yapacak,sen çalışamazsan kim karşılayacak masrafları???
Tabiki eşinin kardeşi içinden geleni yaparsın ama sende varsa yaparsın.Borç içindeyken bi de onların masraflarını karşılarsan sen ne duruma düşersin??Acıma acınacak hale gelirsin demişler.

Bence eşine de zaten resti çekmişsin,aynen devam et.Baban para verse bile eşine söyleme.
Eşinin maddi yönden bi korkusu olsun ki sana güvenmesin.Annesine de gereken cevabı kat be kat verir o zaman.Senin canın yok mu sen de birikim yapıp çocuğuna harcayacaksın hiç mi düşünmezler.

Kayınvaliden arkandan iş çeviriyo resmen.Kardeşine yardım etmesini istiyorsa önce bi sorsun durumunuz ne diye.
Mühendissiniz iyi kazanıyo olsanız bile bi dünya gideri oluyo insanın.Kira faturalar falan.
Bundan sonra evine gittiğinde laf arasında bunlardan yakın.Maaşımı vermiyolar falan de.Ne bu yaa ay çok sinirlendim.

günaydın kızlar...

sen hiçbişey yapmıcan tatlım eşin yeter karışma dicek.ohaaa yatak odanadamı karışacak.çocuk yapmaymış.sanane lan!bu addi nerden buluyor.eşin karıştırmıyacak.sen de bir iki surat yap,gerçekten iyi gelin oldun mu yaranılmıyor.eli maşalı olcan bunlara

Kayınvalidenizin size yüklenmesi hos degil!
Siz zaten elinizden geleni yapıyormussunuz.

Kız aileleri bir baska oluyor babanızı takdir ettim mutlulugunuz icin cabalıyor.

canım babam o ya allah onu başımızdan eksik etmesin..ama o devir bitti artık..almayacam para falan..birazda eşimin ailesi düşünsün

valla kızalar ne deseniz haklsınınz..ilk önce hastalığından dolayı bişey demedim sebe olmayayım ide...sonra eşim üzülmesin ide ses etmedim..ama her geçen gün kredi kartlarının limitleri artıyo ve ve biz eksiye geçiyoruz...zaten bir daha bole bişey olursa bende eşime kardeşim üniversite okuyo artık birazda benim kardeşim için çalışalım diyecem..çocuğa azcık para gönderelim diyecem..çünkü bunlar doymaz...ayrıca o le dedi die falan çocuktan vazgeçecek değilim...zaten onu bekliyorum çocuğum olsun eşimede alilesinede ben çocuğum için çalışıyotum kimse bişey beklemesin...çocuğumun galacağini onlar mı kuracak die resti çekecem ama işte inanın canı yanıyo...herşeyden önce cesaretlerinden dolayı snir oluyorum ben çcuk değilimki ya 27 yaşımdayım..sanki kara cahil 17lik gelin almış gibi her halta karışıyo..ama üzlüyo ite insan taktir edersiniz..ama saolun biraz cesaret gelid..lütfen farlkı fikirleriniz varsa paylaşın

cnm cıdden zor bır durum
Ama esıne yazık ıste
oda uzuluyor
ama yok ya her erkek tarafı bole degıl
bız abımın evlılıgınde elımızden geldıgınce yapdıkkı abımın ıhtıyacı zaten yokdu
sukurler olsunkı gelınımız cok hanım hanımcık bızden bısey ıstemedıde bız zorla yapdık
Bunları soyluyorum cunku bu herkes ıcın degıl tamamen ılgınc tıpler ıcın
allah yardımcınız olsun
Hem cocuk olayından ona ne
yapın cocugunuzu onlar orda konusup dursun cnm
:KK47: :KK47:

valla kızalar ne deseniz haklsınınz..ilk önce hastalığından dolayı bişey demedim sebe olmayayım ide...sonra eşim üzülmesin ide ses etmedim..ama her geçen gün kredi kartlarının limitleri artıyo ve ve biz eksiye geçiyoruz...zaten bir daha bole bişey olursa bende eşime kardeşim üniversite okuyo artık birazda benim kardeşim için çalışalım diyecem..çocuğa azcık para gönderelim diyecem..çünkü bunlar doymaz...ayrıca o le dedi die falan çocuktan vazgeçecek değilim...zaten onu bekliyorum çocuğum olsun eşimede alilesinede ben çocuğum için çalışıyotum kimse bişey beklemesin...çocuğumun galacağini onlar mı kuracak die resti çekecem ama işte inanın canı yanıyo...herşeyden önce cesaretlerinden dolayı snir oluyorum ben çcuk değilimki ya 27 yaşımdayım..sanki kara cahil 17lik gelin almış gibi her halta karışıyo..ama üzlüyo ite insan taktir edersiniz..ama saolun biraz cesaret gelid..lütfen farlkı fikirleriniz varsa paylaşın

"birazda benim kardeşime para gönderelim" demek yanlış bence..
Sizin evliliğiniz "çevreyi maddi olarak kollama" evliliğimi..??
Tamam kardeşinize harçlık verin ihtiyacı varsa, o ayrı. Ama dillendirecek kadar önemli bir boyutta zaten olmaz o harçlık. O yüzden dile dökmeyin, malzemede vermeyin kimseye.
Senin kardeşin, benim abimi falan bırakın.
Bir ev alın,borç ödeyin.

Canım valla kelimelerin bittiği yerdeyiz daha ne denir ki.
Tavrını koyarsan en azından yüz bulup isteyemezler belki artık.Kardeşime göndericem de evet senin de kardeşin var madem hem de okuyosa gerçekten ihityacı vardır.Eşini üzmekten de korkuyosun belli ki.Eğer o da bu tavırlardan rahatsızsa güzelce gerekeni yapmasını söyle.Onları eşin daha iyi tanır.Huyuna suyuna göre ayar verir.Bi kere alışırlarsa öyle gider,başka masraflarını da karşılamak zorunda kalırsınız.
Tavır koyması gereken aslında eşin tabi ki.Ama ucu sana da dokunuyo.Allah yardımcın olsun canım

siz evlenirken onlardan bişey beklememisiniz
doğrusuda budur anne baba isterse yapar istemese yapmaz mecbur değiller
ama eşin onlara karşı siz bize bişey yapmadınız bizdene beklemeyin demeliydi başından beri
ona borç şuna tv şuna halı
ohooo kadın bakmış bunlarda çok var istedikçe istiyor
lafa bak annelik hakkını helal etmezmiş
ama seninde hatan büyük
babandan neden yardım alıyorsun
evlendin madem kendi ayaklarının üzerinde dur
duramicaktın neden evlendin
eşine baştan resti çekemedinmi
senin ailenin yüzünden benim ailem bize yardım etmek zorunda değil diyemedinmi
kadın şimdi yüz bulmuş astar isityor
ev yok çocuk yok deme cesaretini bile bulmuş
bence çek kenara konuş eşin olmadan tek başına yüz yüze
beni çileden çıkarma de gözdağı ver ne geliyrosa içinden söyle yüzüne
bunlardan anlamiyorsanda annem ve babamı sokacam devreye de karşındaki enayı değil anlasın
ondan sonrada al evini doğru birtane bebek
koy mesafeni kafanı dinle

X