Ben halime sükredeyim o zamanBenim bulunduğum yerde bakicinin evine götürüyorsun 1200 civarı veriyorsun...ve "canım ben hafta içi olan TEOG sınavında memlekete gidicem ,sen kendine rapor filan ayarla diye haber veriyorum" şeklinde bir mesaj almamak için dua ediyorsun
Tam gun ve cocugun kendi evindeyse fiyat artiyor tabi. Ben haftada 4 yarim gun calisiyorum. Cocugun yemegini yogurdunu meyvesini koyarim. Kadin kendi evinde evinin isini yemegini yaparken benim cocuguma da goz kulak oluyor iste. Cocuk bakip da profesyonel dadilik yapmiyor kiÇok düşük sözkonusu rakamlar.
Kardeşimin çocuğuna 3,5 yıldır bakan bakıcı,
SSK+2.500 TL ücret alıyor.
Gelinimiz veya kardeşim akşamları en geç 18:30'da eve gelip,teslim alıyorlar oğlumuzu.
Arkadaşım sigorta yapmadı,2.800 TL ödüyor.
İkameti İstanbul her ikisinin de.
Ciddenallah ıyılıgınızı versın emı
hemen guncelleyın bence konunuzu
soyle bır okudum da sorununuzun actıgınız konuyla alakası yok
baya bıldıgınız kaynanatörünüz var sorun bambaska sız konunun ıcerıgını komple degıstırın bence
Bu durumda sizin ödediğiniz ücret,Tam gun ve cocugun kendi evindeyse fiyat artiyor tabi. Ben haftada 4 yarim gun calisiyorum. Cocugun yemegini yogurdunu meyvesini koyarim. Kadin kendi evinde evinin isini yemegini yaparken benim cocuguma da goz kulak oluyor iste. Cocuk bakip da profesyonel dadilik yapmiyor ki
Yasal değil ki bu. Kimse tam zamanlı olarak asgari ücret altına çalıştırılamaz. Ayrıca 10 günden fazla çalıştırdığınız kişinin sigortasını yatırmak zorundasınız. İşten ayrılışından itibaren 5 yıl içinde tazminat davası açabilir ve kazanır da. Araştırmanızı öneririm.Benim cocuguma bakicisi kendi evinde bakiyor ben 700 veriyorum. Tam gun cocugun evinde bakanlar da 1500 tl civari aliyor. Buyuksehirde yasiyorum.
Keşke benim kızıma kv ya da annem baksa da ben onların ihtiyaçlarını karşılasambana eşya almıyor canım
kendine eşya alıyor
evini yaptırıyor
dolap değiştiriyor
vb vb
çünkü hiç masrafı yok evinde
hep biz karşılıuoruz
Keşke 1200e bulabilse bakıcılar en az asgari ücret istiyor artıkbence bencillik bu söylemleriniz, tavrınız ama çözüm de basit.böyle rahatsızlıklarınız var madem 1200-1500 artı sigorta bir bakıcı tutun bence. kayınvalideniz de ayda yılda bir gelir rahat edersiniz.
benim bulunduğum yerde 1000-1200 den başlıyor büyük şehirlerde farklı olabilir bilemiyorumKeşke 1200e bulabilse bakıcılar en az asgari ücret istiyor artık
Ay pardonda üst katta eltiniz varmış, ona yapamıyor ama size yapıyor? Acaba eltinizden taktik mi alsanız??? Madem bu kadar rahatsızsınız, kv oyuncunun önde gideni...yapamıyorum işte
kadın çok güzel rol yapıyo
hasta değil ama birden tansiyonu çıkıyo
eşimde haliyle 1 sene önce babasını kaybettiği için
annesine kıyamıyor
kv çok güzel kullanıyo
örn yazın tatil rezervenizi 5 kişi yaptırın ben çocuklara bakarım orda
Ev hayatına bu kadar müdehale etmesi tabii ki yanlış ama konu sahibi bu detayları sonra ekledi. Herkes ilk mesaja bakıp yorum yapıyor. Bir de önemli olan çözüm bulmak. Kaç yaşına gelmiş kadının huyu değişmez. Konu sahibi ya idare edecek ya da bakıcı tutacak.Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış. Benim annem de torunlarına bakıyor babam vefat etti beraber kalıyorlar ama kesinlikle konu sahibinin kv sinin davrandığı gibi davranmıyor. Evet bakmış kv ama ev hayatına bu kadar müdahale etmesi yanlış. Her seferinde onu Bi yerlere götüremez başbaşa zaman geçirmek istiyo insan eşiyle. Burda eş devreye girer Bi şekilde konuşup orta yol bulunmalı..
İlk msjında da belirtmiş ama bazı şeyleri. İnsan yaşamadan bilemez kimse istemez işine karışılmasını herkes yerini bilmeli. Ve bunaldığı Bi an bunları yazdığı belli zatenEv hayatına bu kadar müdehale etmesi tabii ki yanlış ama konu sahibi bu detayları sonra ekledi. Herkes ilk mesaja bakıp yorum yapıyor. Bir de önemli olan çözüm bulmak. Kaç yaşına gelmiş kadının huyu değişmez. Konu sahibi ya idare edecek ya da bakıcı tutacak.
Hangi büyükşehir bu..istanbulda mümkün değilBenim cocuguma bakicisi kendi evinde bakiyor ben 700 veriyorum. Tam gun cocugun evinde bakanlar da 1500 tl civari aliyor. Buyuksehirde yasiyorum.
Hangi büyükşehir bu..istanbulda mümkün değil