eşimin ailesinden nefret ediyorum....

Görümceleriniz konusunda haklisiniz hoş değil öyle yiyip içmek.. ama kayınvalideniz siz yokken gozunuz arkada kalmiyor yani çocuklara iyi bakiyorsa harcayacağı da yediği de göze batmamalı.. bakıcı derdiyle ugrasmadiginiz o kadar belli ki..bakici belli saatte gider belli saatte gelir yer de icer de dogal olarak..ama bi bakarsınız hiç sebep yokken işi bırakmış ortada kalmışsınız ya da çocuğunuza özensiz davranmış .bunlarla ugrasmadiginiz çok belli. Kendi işinize karışması hariç bana bu yazdığınız nankörlük gibi geldi. Kusura bakmayın elin kahrını parasını da vererek çekin de görün.oyle yemek yemeyen yiyip içmeyen bakıcı da zor bulursunuz

bakıcı tutun da aklınız basınıza gelsın
cocugunuza bakıyor kadın daha ne yapsın
cocuk buyutmek ne kadar zor sızın bıle kendı cocugunuza sabrınız yetmıyor yerı gelıyor oflayıp pufluyorsunuz koskoca kadın torun sevecegı yerde hala cocuk buyutuyor kolay mı
yesın ıcsın tabıkı helalı hos olsun duzenını bozmus evınden ayrılmıs ne ıstıyorsunuz ustune sıze para mı versın

cok degısık

herseyı yapıyorsa kendınce eve karısıyordur bu dogru degıl ama yaslı ıste bazı seylerı anlatmak zor

sız en ıyısı bakıcı tutun veya krese verın

Açtığınız konu ile devamında yazdıklarınız farklı şeyler. Bence konunuzu güncelleyin. Herkes ilk konuya göre yorum yapıyor sonuna kadar okumayanlar var.

devamında ne var kı 15 sayfayı sahsen tek tek okumadım kımse tek tek yorumları okumak ıstemeyebılır
mesele neyse tek bır seferde actıgınız konuda yazın lutfen

KÜÇÜK ODAmda bi tane ünite var siyah olduğundan toz belli ediyo çok da yer kaplıyo ama idareten kullanıyoruz
eltisine benim yanımda dediki sizin üniteniz eskimiş elonarınınkini bi hafta sonu oğlanlara söle de alsınlar.onu kullanın
ben dondum kaldım nasıl yani o benim eşyam dedim.yenisini alıcaz diyodunuz ya o bence pek yakışmıyo oturma odanıza dedi:KK14: dondum kaldım bende
ya görümceler haftada bi gelse yine seslenmiycem
hergün kahvaltıya gelip akşam yemeğine kalıyolar
çok yoruldum işten gelip dinlenemiyorum bile sürü halinde yaşamaktan yoruldum

allah ıyılıgınızı versın emı
hemen guncelleyın bence konunuzu
soyle bır okudum da sorununuzun actıgınız konuyla alakası yok
baya bıldıgınız kaynanatörünüz var sorun bambaska sız konunun ıcerıgını komple degıstırın bence

allah ıyılıgınızı versın emı
hemen guncelleyın bence konunuzu
soyle bır okudum da sorununuzun actıgınız konuyla alakası yok
baya bıldıgınız kaynanatörünüz var sorun bambaska sız konunun ıcerıgını komple degıstırın bence

sadece gorumceler degil baska misafirlerini de orda agirliyomus.

bide anladığım kadarıyla konu sahibi calissa da çalışmasa da evvelden beri ayrim yapip konu sahibi ve esine bisey vermediği için de zoruna gidiyo konu sahibinin.

bide alacakları eve de karışıp aldirmiyomus

Bence tavrını koy hem görümcelerine hemde kayinvalidene sus sus ses çıkarmama bir yere kadar sustukça insani bezdirirler al karşına icinde ne varsa söyle içine attıkça sınır ve öfke seni yer valla ya şu yaptıklarına bak şu kayinvalide ve görümceler ne kadar düşüncesizler ya ne halden anlıyorlar nede durumdan yaşantılar bir olmasada bende de kayinvalide gorumce sıkıntısı var çocuklarına da annene birak ya da biriminiz varsa ısten bir süreliğine ayrıl çocuklarınla ilgilen derim bir süre sonra çocuklar babanneye halaya bağlanıyor😠

sadece gorumceler degil baska misafirlerini de orda agirliyomus.

bide anladığım kadarıyla konu sahibi calissa da çalışmasa da evvelden beri ayrim yapip konu sahibi ve esine bisey vermediği için de zoruna gidiyo konu sahibinin.

bide alacakları eve de karışıp aldirmiyomus
evet sımdı ayrıntılı okudum tesekkur ederım
durum cıddı baya sıkıntılı kayınvalıdeyle evlerı ayırarak ıse baslamalı
gerekırse baktırmasın cocuga bagları koparmak gerek
kayınvalıde bıldıgınız evın hızmetcısı gıbı goruyor konu sahıbını cunku

konu durum bambaskaymıs
konuyu ılk acılıstakı gıbı ben acsam konu sahıbı bana da emınım az ye de hızmetcı tut derdı oyle anlasılıyor yanlıs anlasılmaya musaıt
konuyu acıl duzenlemelı

konu sahıbı
esınız napıyor bu arada ? ne dıyor ne dusunuyor bu konuda

Konu sahibi kayinvalidesinin kendi evinde cocuk bakmamak icin onlara uzak evi aldirmadigini yazmisti bir yerde oyle hatirliyorum sirf bunun icin begendigi evi almasin mi? Torunu oldugu icin bakiyorsa baktigi mekanin onemi var mi? Her gun misafir istememesinin nesi garip rahatsiz oluyor iste. Ben sirf gorumcesi 1 2 kere geldiginden bu kadar doldugunu dusunmuyorum demekki bir seyler var. Ayrica aklimizi yargilamak size dusmez, yorumuma katilmiyorsaniz gormezden gelip gecin.👍
Tabi ki istediği evi alsın. Ama istemediği kaynanayi evine almasin. Anlatabildim mi?
Yani kaynanadan rahatsizsaniz kendinizden uzaklastirirsiniz ve ayaklarınızın üstünde durursunuz.
İstenmeyen rahatsız olunan kaynanadan uzaklaşıp sonra da çocuğuma bak demek cikarcilik olur.

tabiki gelen giden olucak arada
ama hergün ben olmadan benim evimde birilerin olması çok can sıkıcı
özelim hiç bişeyim kalmadı inanın
eşyalarımın yeri her gün değişiyor
iç çamaşırlarıma kadar
O zaman bilemem tabi. Evinizde isteğiniz dışı şeylerin olması zordur elbette. Ama işte bunun çözümü maalesef herkesin de söylediği gibi bakıcı tutmak. Eksilerini artılarını hesaplamak. Aksi halde aranızdaki ilişkinin tabiatı gereği sizin istediğiniz gibi bir düzen tutturmanız mümkün görünmüyor. Talepte bulunan siz olduğunuz için normal olarak kuralları koyan da kayınvalideniz oluyor.

Kadın size bir faydası olsun diye çocuklarınıza bakıyor, bir yandan da hayatına devam ediyor. Misafir ağırlaması, eşyaların yerini değiştirmesi bunu gösteriyor. Sonuçta bir yerde maaşlı bir bakıcı olsa bu şekilde davranamaz (belli kurallar olur) ama yıllardır evinizde bakıyor diyorsunuz. Artık o evin bir bireyi sayıyor kendini. Davranışları bu yüzden. Çok yadırgayamadım açıkcası. Ben kv oturmaya geldiğinde bile birşeye karışsa sinir olan bir insanım ama yine de haklı bulamadım sizi. Tek çare paralı bakıcı tutmak.

kocam da yoruldu annesinden ama oda çocuklar için sabredelim kafasında.yaşlı idare edelim modunda...

Yok öyle değildir de şöyledir;
Keşke şu kadın dırdır yapmasa. Annem ne fedakâr kadın ne güzel çocuklara bakıp yoruluyor. Sayesinde eve iki maaş giriyor. Karım çalışmasa benim totom ev geçindirmeyi yemez. Neyse biraz daha suyuna gideyim de idare etsin işten falan çıkar mazallah.. :işsiz:

evet sımdı ayrıntılı okudum tesekkur ederım
durum cıddı baya sıkıntılı kayınvalıdeyle evlerı ayırarak ıse baslamalı
gerekırse baktırmasın cocuga bagları koparmak gerek
kayınvalıde bıldıgınız evın hızmetcısı gıbı goruyor konu sahıbını cunku

konu durum bambaskaymıs
konuyu ılk acılıstakı gıbı ben acsam konu sahıbı bana da emınım az ye de hızmetcı tut derdı oyle anlasılıyor yanlıs anlasılmaya musaıt
konuyu acıl duzenlemelı

konu sahıbı
esınız napıyor bu arada ? ne dıyor ne dusunuyor bu konuda
Aynen öyle konu çok farklı bildiğimiz suistimal.Duzeltin bence de konuyu

Ben sizi anladım.Biraz dişinizi sıkın kreş yaşı gelsin rahata erersiniz.Yalnız kv tek dediniz çocuklar kreşede gitse sizde kalma olasılığı varmı

el_miray el_miray ev üstüne ev olmayacağını dusunenlerdenim.Sıkılman da normal bunalman da...kayınvalidesi/annesi ile aynı evde yaşayan pek çok kişi bu sıkıntıları yaşıyorlar ne yazık ki .Ben kendi göbeğini kesenlerdenim...iki cocukda da iki ser yıl ücretsiz izin aldım.Bir yıl da bakıcıya gönderiyorum...3 yasla beraber kreş seruvenimiz başlıyor.İki cocuk icin ücretsiz izin ve bakıcıdayken ki maddi kayiplarimi hesaplasam bir evim daha olurdu. Ama ailelerle yaşasam eşimle evliliğim de bitmiş olurdu .Sen kendince bir hesaplama yap ...kayinvalideyle devam mı tamam mı buna karar ver. Devam edeceksen olayları duygularinla değil daha mantiginla değerlendir.

hangi bakıcı o tam olarak? büyükşehirde o para, haftada 1 gün gündeliğe gelen yardımcının aylığı oluyor.
Benim cocuguma bakicisi kendi evinde bakiyor ben 700 veriyorum. Tam gun cocugun evinde bakanlar da 1500 tl civari aliyor. Buyuksehirde yasiyorum.

Benim cocuguma bakicisi kendi evinde bakiyor ben 700 veriyorum. Tam gun cocugun evinde bakanlar da 1500 tl civari aliyor. Buyuksehirde yasiyorum.
Çok düşük sözkonusu rakamlar.
Kardeşimin çocuğuna 3,5 yıldır bakan bakıcı,
SSK+2.500 TL ücret alıyor.
Gelinimiz veya kardeşim akşamları en geç 18:30'da eve gelip,teslim alıyorlar oğlumuzu.
Arkadaşım sigorta yapmadı,2.800 TL ödüyor.
İkameti İstanbul her ikisinin de.

Benim bulunduğum yerde bakicinin evine götürüyorsun 1200 civarı veriyorsun...ve "canım ben hafta içi olan TEOG sınavı olduğu günler memlekete gidicem ,sen kendine rapor filan ayarla diye haber veriyorum 😘" şeklinde bir mesaj almamak için dua ediyorsun😄

X