KÜÇÜK ODAmda bi tane ünite var siyah olduğundan toz belli ediyo çok da yer kaplıyo ama idareten kullanıyoruz
eltisine benim yanımda dediki sizin üniteniz eskimiş elonarınınkini bi hafta sonu oğlanlara söle de alsınlar.onu kullanın
ben dondum kaldım nasıl yani o benim eşyam dedim.yenisini alıcaz diyodunuz ya o bence pek yakışmıyo oturma odanıza dedidondum kaldım bende
ya görümceler haftada bi gelse yine seslenmiycem
hergün kahvaltıya gelip akşam yemeğine kalıyolar
çok yoruldum işten gelip dinlenemiyorum bile sürü halinde yaşamaktan yoruldum
allah ıyılıgınızı versın emı
hemen guncelleyın bence konunuzu
soyle bır okudum da sorununuzun actıgınız konuyla alakası yok
baya bıldıgınız kaynanatörünüz var sorun bambaska sız konunun ıcerıgını komple degıstırın bence
evet sımdı ayrıntılı okudum tesekkur ederımsadece gorumceler degil baska misafirlerini de orda agirliyomus.
bide anladığım kadarıyla konu sahibi calissa da çalışmasa da evvelden beri ayrim yapip konu sahibi ve esine bisey vermediği için de zoruna gidiyo konu sahibinin.
bide alacakları eve de karışıp aldirmiyomus
Tabi ki istediği evi alsın. Ama istemediği kaynanayi evine almasin. Anlatabildim mi?Konu sahibi kayinvalidesinin kendi evinde cocuk bakmamak icin onlara uzak evi aldirmadigini yazmisti bir yerde oyle hatirliyorum sirf bunun icin begendigi evi almasin mi? Torunu oldugu icin bakiyorsa baktigi mekanin onemi var mi? Her gun misafir istememesinin nesi garip rahatsiz oluyor iste. Ben sirf gorumcesi 1 2 kere geldiginden bu kadar doldugunu dusunmuyorum demekki bir seyler var. Ayrica aklimizi yargilamak size dusmez, yorumuma katilmiyorsaniz gormezden gelip gecin.
O zaman bilemem tabi. Evinizde isteğiniz dışı şeylerin olması zordur elbette. Ama işte bunun çözümü maalesef herkesin de söylediği gibi bakıcı tutmak. Eksilerini artılarını hesaplamak. Aksi halde aranızdaki ilişkinin tabiatı gereği sizin istediğiniz gibi bir düzen tutturmanız mümkün görünmüyor. Talepte bulunan siz olduğunuz için normal olarak kuralları koyan da kayınvalideniz oluyor.tabiki gelen giden olucak arada
ama hergün ben olmadan benim evimde birilerin olması çok can sıkıcı
özelim hiç bişeyim kalmadı inanın
eşyalarımın yeri her gün değişiyor
iç çamaşırlarıma kadar
Ağzına sağlık.bakıcı tutuver çocuklarına....bakıcıda aldığı parayla evine mobilyamı alır, kapımı yaptırır rahatsız olmassın ozaman..
kocam da yoruldu annesinden ama oda çocuklar için sabredelim kafasında.yaşlı idare edelim modunda...
Aynen öyle konu çok farklı bildiğimiz suistimal.Duzeltin bence de konuyuevet sımdı ayrıntılı okudum tesekkur ederım
durum cıddı baya sıkıntılı kayınvalıdeyle evlerı ayırarak ıse baslamalı
gerekırse baktırmasın cocuga bagları koparmak gerek
kayınvalıde bıldıgınız evın hızmetcısı gıbı goruyor konu sahıbını cunku
konu durum bambaskaymıs
konuyu ılk acılıstakı gıbı ben acsam konu sahıbı bana da emınım az ye de hızmetcı tut derdı oyle anlasılıyor yanlıs anlasılmaya musaıt
konuyu acıl duzenlemelı
konu sahıbı
esınız napıyor bu arada ? ne dıyor ne dusunuyor bu konuda
Benim cocuguma bakicisi kendi evinde bakiyor ben 700 veriyorum. Tam gun cocugun evinde bakanlar da 1500 tl civari aliyor. Buyuksehirde yasiyorum.hangi bakıcı o tam olarak? büyükşehirde o para, haftada 1 gün gündeliğe gelen yardımcının aylığı oluyor.
Çok düşük sözkonusu rakamlar.Benim cocuguma bakicisi kendi evinde bakiyor ben 700 veriyorum. Tam gun cocugun evinde bakanlar da 1500 tl civari aliyor. Buyuksehirde yasiyorum.
Benim bulunduğum yerde bakicinin evine götürüyorsun 1200 civarı veriyorsun...ve "canım ben hafta içi olan TEOG sınavı olduğu günler memlekete gidicem ,sen kendine rapor filan ayarla diye haber veriyorumBenim cocuguma bakicisi kendi evinde bakiyor ben 700 veriyorum. Tam gun cocugun evinde bakanlar da 1500 tl civari aliyor. Buyuksehirde yasiyorum.