eşimin ailesinden nefret ediyorum....

KÜÇÜK ODAmda bi tane ünite var siyah olduğundan toz belli ediyo çok da yer kaplıyo ama idareten kullanıyoruz
eltisine benim yanımda dediki sizin üniteniz eskimiş elonarınınkini bi hafta sonu oğlanlara söle de alsınlar.onu kullanın
ben dondum kaldım nasıl yani o benim eşyam dedim.yenisini alıcaz diyodunuz ya o bence pek yakışmıyo oturma odanıza dedi dondum kaldım bende

Kadın evinde olsa kendi evinde ağırlar insanları ama ne yapsın ki onun da başka şansı yok. Bence kim olduğunu bilmediğin bakıcıdansa evi sömüren kv olsun. En azından torununa iy bakıyordur. Ama kendi hayatınıza müdahale etmesine izin verme.

Hem şutla hem çocuk baktır diyorsunuz.
Konu sahibi bir zahmet bakıcı tutsun.
Akla ziyan akıllar.
Konu sahibi kayinvalidesinin kendi evinde cocuk bakmamak icin onlara uzak evi aldirmadigini yazmisti bir yerde oyle hatirliyorum sirf bunun icin begendigi evi almasin mi? Torunu oldugu icin bakiyorsa baktigi mekanin onemi var mi? Her gun misafir istememesinin nesi garip rahatsiz oluyor iste. Ben sirf gorumcesi 1 2 kere geldiginden bu kadar doldugunu dusunmuyorum demekki bir seyler var. Ayrica aklimizi yargilamak size dusmez, yorumuma katilmiyorsaniz gormezden gelip gecin.

ya görümceler haftada bi gelse yine seslenmiycem
hergün kahvaltıya gelip akşam yemeğine kalıyolar
çok yoruldum işten gelip dinlenemiyorum bile sürü halinde yaşamaktan yoruldum

el_miray çocuklarınız kaç yaşında, kreş okul vs yok mu? Kreşe gönder dönüşte 1-2 saat babaannede kalırlar
sende evini bilirsin.
Kv sorsan, o da bütün gün çocuk baktığından, eve hapsolduğundan şikayet edebilir. Kızı oğlu tabii ki annelerinin yanına gelecek, gelince çay kahve içecekler, buna engel ne kadar olunur bilemedim.
Onların tarafından baktığında, sen de çalışıp para kazanıyorsun. Çok para harcıyorsunuz derken, bu da kastediliyor olabilir.
Paran cebinde kalıyor. Bakıcı vs uğraşmıyorsun.
Bu zamanda çalışmak herkesin tercihi. Karşı taraftan bakıldığında şikayet etmeye hakkın yok gibi.

9 VE 2 YAŞINDALAR CANIM

ya görümceler haftada bi gelse yine seslenmiycem
hergün kahvaltıya gelip akşam yemeğine kalıyolar
çok yoruldum işten gelip dinlenemiyorum bile sürü halinde yaşamaktan yoruldum

benim halalarim da böyleydi. su ictikleri bardağı bile kaldirmazlardi.

tv ünitesiyle ilgili yazdığınız yorumda ağzım açık kaldı. bence siz cok yüz vermissiniz. o dünyayı yönetmeye meraklı diye siz niye kuklası olacaksiniz. öyle sey mi olur. yat elanor kalk elanor ise git elanor hizmet et elanor esyani ver elanor o evi alamazsin elanor..... bence fazla sabirli davranmissiniz

9 VE 2 YAŞINDALAR CANIM

tamam canım neden bu kadar hengame çekiyorsun o zaman.
ben 12 yaşımda kardeşime bakmaya başlamıştım. Annem çalışıyordu.
Kardeşim çoğu zaman annemin şirketine gitti.
Sokak başı kreşlerde yoktu o zaman.
Komşuya akrabaya gide gide büyüdük. Annem emekli oldu :) torununu bakıyor

Kısacası başka çözüm yolları arayın

çocuklarınızın yaşına bakılırsa, işten çıkmanız mantıksız
Büyüdükçe masrafları artacak
Ha deyince iş bulunmaz, memur değilseniz.
9 yaşındaki çocuk aklı başında ve okula gidiyor olmalı.
Bir bakıcı abla bulsanız, hem eğitimlerine yardım eder, hem evinizi toparlar çocuklarınıza bakar.
Yani şu anki konumdan daha mı istikrarlı olur? daha mı faydalı olur

Kıyaslamasını siz yapacaksınız artık
Herşey istediğin gibi olmuyor hayatta.

Kayınpeder öldüğü için gelip konu sahibinin evinde kalıyormuş zaten.

İşi bıraksanıza.
Maddi olarak çok zorda kalmayacaksanız işi bırakın da ruh sağlığınıza kavuşun.

Ya da bakıcı tutun.
Bu kadar basit aslında

Kadının emekli maaşıyla evine aldığı eşyaya takılmışsınız ama bilmem farkında mısınız o kadının sayesinde çalışıp o paralarla istediğinizi yapıyorsunuz. Minnet duyması gereken kişi sizsiniz kayınvalideniz değil. Benim menfaatlerim olsun çocuğuma bakılsın ben elimi suya sabuna dokunmadan masraf yapmadan bakıcı parası vermeden çalışıp para kazanayım ama evimde yenip içilmesin misafir gelmesin. Başkaa....
İlk önce cocuğunu büyüt sonra gelinle oğlunun rahatı için bilmem kaç yaşından sonra tekrar çocuğa bak sonra da karşılaştığım muamele bu olsun.
Kadın gündüzleri sizin yüzünüzden orada kalıyor bi zahmet çocuklarıylada buluşsun görüşsün. Pess valla.

DAHA 4 AY oldu işe gireli bu gidişe çıkıcam zaten de tam ev alma arifesi çıkmamam lazım

DAHA 4 AY oldu işe gireli bu gidişe çıkıcam zaten de tam ev alma arifesi çıkmamam lazım
Bak yine döndü dolaştı senin menfaatine geldi. Kv sayesinde çalışabiliyorsun ki ev almaya niyetleniyorsunuz. Çıkarsan zorlanacaksınız demi. Meyvesini yediğin ağaca saygı duymak lazım hele de bu konuda

9 VE 2 YAŞINDALAR CANIM

Calismaya ihtiyacınız var mı yok mu önce onu netlestirin.
Eğer ihtiyacınız yoksa işten çıkın.
Varsa kreş parası ayirabilecek gibi misiniz?
Evet ise kreşe verin çocuğu. Gelişimi için daha faydalı zaten, bunu söyleyin ayilip bayilmaz.
Hayır ise e yapacak bir şey yok. Kayinvalide iç camasirlariniza nasıl ulaşıyor?
Çamaşır yikayıp, asiyor vs ise normal.
Yok özellikle karışıyorsa kilitleyin Odanızı.
Sizin evinizde temelli kalmaya niyetli kadın evine niye masraf etsin? Eşya alsin? Merak etmeyin çocuklarınıza baktirmazsaniz bukadar hayatınızda olmaz
Son olarak istediğiniz evi gidin alin,bu konuda neden soz hakkı var ki? Evi alın ve sonra haber verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…