Konu sahibi kayinvalidesinin kendi evinde cocuk bakmamak icin onlara uzak evi aldirmadigini yazmisti bir yerde oyle hatirliyorum sirf bunun icin begendigi evi almasin mi? Torunu oldugu icin bakiyorsa baktigi mekanin onemi var mi? Her gun misafir istememesinin nesi garip rahatsiz oluyor iste. Ben sirf gorumcesi 1 2 kere geldiginden bu kadar doldugunu dusunmuyorum demekki bir seyler var. Ayrica aklimizi yargilamak size dusmez, yorumuma katilmiyorsaniz gormezden gelip gecin.Hem şutla hem çocuk baktır diyorsunuz.
Konu sahibi bir zahmet bakıcı tutsun.
Akla ziyan akıllar.
9 VE 2 YAŞINDALAR CANIMel_miray çocuklarınız kaç yaşında, kreş okul vs yok mu? Kreşe gönder dönüşte 1-2 saat babaannede kalırlar
sende evini bilirsin.
Kv sorsan, o da bütün gün çocuk baktığından, eve hapsolduğundan şikayet edebilir. Kızı oğlu tabii ki annelerinin yanına gelecek, gelince çay kahve içecekler, buna engel ne kadar olunur bilemedim.
Onların tarafından baktığında, sen de çalışıp para kazanıyorsun. Çok para harcıyorsunuz derken, bu da kastediliyor olabilir.
Paran cebinde kalıyor. Bakıcı vs uğraşmıyorsun.
Bu zamanda çalışmak herkesin tercihi. Karşı taraftan bakıldığında şikayet etmeye hakkın yok gibi.
ya görümceler haftada bi gelse yine seslenmiycem
hergün kahvaltıya gelip akşam yemeğine kalıyolar
çok yoruldum işten gelip dinlenemiyorum bile sürü halinde yaşamaktan yoruldum
9 VE 2 YAŞINDALAR CANIM
Isi birak bacim ne bereketi kalmiski artikya görümceler haftada bi gelse yine seslenmiycem
hergün kahvaltıya gelip akşam yemeğine kalıyolar
çok yoruldum işten gelip dinlenemiyorum bile sürü halinde yaşamaktan yoruldum
Merak et me bakarız allh omur versn yeterki sen tasalanmaİnşallah çocuklarınız 5er 6şar torun verirler size de 60 yaşından itibaren onlara bakarsınız :)
Kayınpeder öldüğü için gelip konu sahibinin evinde kalıyormuş zaten.Bakın burada o kadar insan aynı fikirde birleşiyor ki çok doğru bakıcı tutun o zaman, böylelikle size de karışmaz , evinize misafir de getiremez vs yani şikayet ettiğiniz şeyler de ortadan kalkmış olur, her söylenene ama şuna da buna da karışıyor demişsiniz ama çözümünüz belli yapacak başka bir şey yok.
GörürüzMerak et me bakarız allh omur versn yeterki sen tasalanma
burda seni taşlarlar elenora.aynıısını ben yaşıyorum.beleş bakıcı bulmuş daha ne istersin derler.DAHA 4 AY oldu işe gireli bu gidişe çıkıcam zaten de tam ev alma arifesi çıkmamam lazım
En güzeli çık işten. Kendi çocuklarına da kendin bak.ya bu bakıcı tut diyenler
Bak yine döndü dolaştı senin menfaatine geldi. Kv sayesinde çalışabiliyorsun ki ev almaya niyetleniyorsunuz. Çıkarsan zorlanacaksınız demi. Meyvesini yediğin ağaca saygı duymak lazım hele de bu konudaDAHA 4 AY oldu işe gireli bu gidişe çıkıcam zaten de tam ev alma arifesi çıkmamam lazım
9 VE 2 YAŞINDALAR CANIM
DAHA 4 AY oldu işe gireli bu gidişe çıkıcam zaten de tam ev alma arifesi çıkmamam lazım