İşte tam olarak bu nedenle diyoruz bakıcıtut diye...
Bakıcı tuttuğunda kv sana gelmeyecek evinde oturacak.....
Evinde oturunca misafirlerini kendi evinde ağırlayacak, yedirecek icirecek....
Evinde oturunca senin evini ve eşyalarını karıştırmayacak...
Evinde oturunca kocana çocuğuna evine hükmetmeyecek....
Çocuğu bakan anne yada kv; eve de, çocuğada, eşyada eşe de hükmeder.....
Çok düşük sözkonusu rakamlar.
Kardeşimin çocuğuna 3,5 yıldır bakan bakıcı,
SSK+2.500 TL ücret alıyor.
Gelinimiz veya kardeşim akşamları en geç 18:30'da eve gelip,teslim alıyorlar oğlumuzu.
Arkadaşım sigorta yapmadı,2.800 TL ödüyor.
İkameti İstanbul her ikisinin de.
Bu sizin tercihiniz,elbette en doğrusunu siz bilirsiniz.İşi bırakıp çocuk mu baksam
zaten çocuğumun hareketlerinden şüpheleniyordumÜzüldüm cok peki nasıl anladiniz ne yaptınız o pos kadına
BAKIN zaten kv eşi öldüğünden beri bende sayılır.3 çocugu daha oldugu haldeİşte tam olarak bu nedenle diyoruz bakıcıtut diye...
Bakıcı tuttuğunda kv sana gelmeyecek evinde oturacak.....
Evinde oturunca misafirlerini kendi evinde ağırlayacak, yedirecek icirecek....
Evinde oturunca senin evini ve eşyalarını karıştırmayacak...
Evinde oturunca kocana çocuğuna evine hükmetmeyecek....
Çocuğu bakan anne yada kv; eve de, çocuğada, eşyada eşe de hükmeder.....
Kendi evi var diyorsunuz....BAKIN zaten kv eşi öldüğünden beri bende sayılır.3 çocugu daha oldugu halde
kadın kafayı bana takmış durumda
seviyo mu nefret mi ediyo bilmiyorum
yani çocuga bakmasa bile ben çalışmasam bile
bu kadın bana çöreklenmiş durumda
Siz konuda bu sorunlardan bahsetmediğiniz için kimse bilemez ki. Ayılıp bayılmasına müsaade etmeyeceksiniz. Tüm çocuklar eşit sorumluluk alacak. Eşiniz yanaşmıyorsa da asıl sorun ondadır zaten.BAKIN zaten kv eşi öldüğünden beri bende sayılır.3 çocugu daha oldugu halde
kadın kafayı bana takmış durumda
seviyo mu nefret mi ediyo bilmiyorum
yani çocuga bakmasa bile ben çalışmasam bile
bu kadın bana çöreklenmiş durumda
Keşke şikayetçi olsaydınız. Şimdi gidip başka çocuklara da aynı şeyi yapacak.zaten çocuğumun hareketlerinden şüpheleniyordum
duydum malesef
hiç birşey yapmadım
yapsam nolacak çocuğumun zamanından çalıp onunla duruşma duruşma buluşamam
Allaha havale ettim
benim gibi onunda ciğeri yansın
dilsiz, günahsız yavruma yaptıkları yanına kalmasın
kusura bakmayın dikkate alır mısınız bilmem ama şu an bu konuda kalbiniz cidden çok kötü..kendinize çeki düzen verin derim..o zaman çıkın işten çocuğunuza kendiniz bakın.ben çok kötü düşünüyorum demek
her kes melek kesilmiş maşallah
daha öncede yazdım ama yaşamayan seni anlayamaz.bu konuda bdvyide çok baz alma.burda herkes her konuda mutlaka bilgi sahibi.damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.benzer şeyler yaşıyorumben çok kötü düşünüyorum demek
ben çok kötü düşünüyorum demek
Siz nasıl tespit ettiniz kötü baktığınıo kadar yanılıyorsun ki
konunun hepsini okumadım bile
bakıcım bebeğime kötü davranıyormuş ben aylardır kendime gelemiyorum
keşke kv baksa da herşeyimi yese içse
bazen elinde olan nimetin kıymetini bilmiyor insan
sizin değide başkasının çocuklarına baksa aylık en az 2,500 bin geliri olacak siz bunu karşılıyor musunuz ki daha evinize birşey almasını bekliyorsunuz?
Allah affetsin ama nedense böyle kadir kıymet bilmeyenlere de öyle imkan veriyor kiii
Büyüklerle büyüyen çocuklar huylarını kapıyorlar yalnız:)şu annelere/babaannelere çocuk baktırmayın diyenler henüz anne-baba olmamış herhalde.
Kim istemez çocuğuyla vakit geçirmeyi.. ekonomi sallantıda yarın nasıl bir sabaha uyanacağımızı bilemiyoruz
Sanki çocukları onların üstüne atıyoruz gibi yazmayın rica ediyorum.
büyüklerimizin zaten gönlü elvermiyor, bakıcı kreş olaylarına. dayanamıyorlar, bakarız diyorlar.
Hem onların sevgisini de almış oluyorlar, modern bakım tarzı, montessori, kinetik kum filan yemişim hepsini hiçbiri geçemez büyükanne dede sevgisinin üzerine..