eşimin ailesinden nefret ediyorum....

yapamıyorum işte
kadın çok güzel rol yapıyo
hasta değil ama birden tansiyonu çıkıyo
eşimde haliyle 1 sene önce babasını kaybettiği için
annesine kıyamıyor
kv çok güzel kullanıyo

örn yazın tatil rezervenizi 5 kişi yaptırın ben çocuklara bakarım orda

hızlı hızlı nefes alip verseniz sizin bile tansiyonunuz oynar basınız döner. bence bu durum alışkanlık haline gelmeden caresine bakın.
ufak bi cinnet önce, sınır çizmek için. tabi bu esinize karsi olmalı. eylule kadar idare edip krese baslatmaniz da hepinizin hayrina olur gibi görünüyor.

ama eşinizin gözünü acmaniz lazım. benim halam haber izlerken bile tansiyonu firlardi. haber izletmezlerdi ona. bazıları anında etkileniyo. numara yapmiyo olabilir. kaynanam aglaya aglaya tansiyonuyla oynar mesela. gider bi kosye sessizce aglar aglar tansiyonu cikinca ay tansiyonum çıktı der

kısacası çocuklara baktığı için kendinde
bravoooo

gerçekten çok iyi özetlediniz
evet eksik yazdım sanırım
teşekkürler

Evimde yiyor içiyor helal olsun eşimin annesi diyorsunuz. Madem öyle neden belirtme ihtiyacı duydunuz? Evinize yardım etmesini asla istemiyorsunuz ama size kuruş yardım etmiyor diye de söyleniyorsunuz? Hiç kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil eğer şu veya bu sebepten memnun değilsiniz ya çocuğunuza kendiniz bakarsınız ya da parasını verir bakıcı tutarsınız. Eğer ikisini de yapamıyorsanız kayınvalidenizden şikayet etmeniz çok gereksiz

Çalışmamanizin uzun vadede zararı kv nin çocuklarınıza bakmasindan daha fazla olur.sevmiyor olabilirsiniz size iyi davranmiyor herşeye karışıyor olabilir vs....ama çocuklarınıza bakiyorsa para bile alsa sıradan bir bakicidan daha güvenlidir ve sevgiyle bakar tahmin ediyorum.hem çocuklarınıza baksın hem maaşını mi versin size? Gorumceler de haz ettiğiniz insanlar olmayabilir ama anneleri sizde çocuk bakarken onu görmeye nereye gidecekler? Tabii ki size gelecekler...yemek de yiyecekler çay da içecekler.
Tek çözüm çocuklarınıza kayinvalidenizin bakmaması.hem bakmayın hem evinizde herşeye karışıp eve misafir toplarda o zaman konu açın hak vercem size

REST ÇEKERSEK bayılır fenalaşır komaya girer öle bi kadın
Konununuzu düzenleyin. Ben en başından beri bütün yorumları okudum.

Konunuz eksik. Mesela herkes kv sırf çocuklara bakmak için sizde kaldığını zannediyor. En önemli kısım burası.

Hergun misafir almasi ya da misafirliğe gitmesi de bi miktar can sıkıcı bu da kabul.

Ama evine eşya alması vb sizi ilgilendirmez.

Sizin alacağınız ev de onu ilgilendirmezz.

Eşinizi de alın. Koyun karşınıza konuşun .

Güzel anlatırsanız ayılıp bayılmaz.

Sizin derdiniz kadının sizde yaşamaya başlaması. Başka bi şey değil. E haklı da olabilirsiniz. Hiçkimse evinde daima kv ile yaşamak istemez. Ama sizin durumunuzda bir çare arayışı görmekten çok şikayet gördüm ben.

Hiçbir çözüme ihtimal vermiyorsunuz. hepsini reddediyorsunuz.

Bakıcı diyoruz.
Bizi topa tutar diyorsunuz.

Kres diyoruz.
Olmaz küçükler diyorsunuz.

Evine gönderin diyoruz
Kalbine iner diyorsunuz.

Şu durumda eşiniz kardesleri ile konuşsun. Kv madem evinde kalmak istemiyor. O zaman çocuklarının hepsinde sıra ile kalsın.

Bunu kv ye tatli bir dille söylesinler. "Anne ya hep x te kalıyorsun. Biz senin cocuklarin degil miyiz bizde de kalsana"desinler mesela....
Böylece kimse bu kadar darlanmaz.

Çareler tükendi bende ne diyim, tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın gibi iğrenç bi deyim bırakayım şuraya...

Çocukları bırak Kayın valideye keyfine bak o zaman madem kendisi de çok memnun ve istekli bu durumdan. Geri kalan durumları da umursamayacaksın artık boş er.

Çocuklarınıza bakarak size en büyük iyiliği yapıyor zaten kadın, siz hala tarhananın salçanın lafını ediyorsunuz. Kadın kendi evinde değil nasıl görüşecek diğer çocuklarıyla. Çok rahatsızsanız bir bakıcı tutun. Çocuğa baktırıyorsanız bu kadarcık sıkıntıyı da çekin.

Kel alaka olacak ama nasıl anladıiniz kötü davrandığını...çalışırsam ben de bakıcı tutacağım deneyimler önemli...

bakıcı tutmamı istemiyor kv
ev alın bakarım
başka türlü siz yiyip içip gezecekseniz bakmam kafasında
şunu bilmek lazım
o çocuğunuza bakmasa ev falan alamayacaksınız doğru mu anlıyorum
o zaman sıkacaksınız dişinizi
bazı şeylere müsamaha göstermeyin tabi istediğiniz evi alın mesela

Herkes çözümü söylemiş.
Pardon ama olmaz yahu.
Çocuğa bedava bakıcı nereden bulacaksınız.
Kadın emekli maaşını kendine harcıyormus. Ne kaynanalar var yahu hem gelinin çocuğuna beleş bak hem de emekli maaşını geline değil kendine harca.
Bu kaynanakari kaynar kazana atmalı.
Kaynana dediğin sabah gelecek toruna bakacak, gelinin evini temizleyip yemeğini yapacak, akşama kadar yemek yemeyecek (gitsin evinde zikkimlansin) emekli maaşını gelinine verecek. Bu yaştan sonra kendine harcamaya utanır insan.

İnsanlar ne kadar nefret dolu!! Karşımızdakini terslemek için yer arıyoruz resmen. Verilen cevapların tersliği nedir öyle?! Kadın rahatsız olduğu bir durumu anlatıyor, ters ters cevaplar. Haksız bulabilirsiniz ama ne nankörlüğünü bıraktınız ne aç gözlülüğünü. Anneanne babaanne çocuğa bakmak zorunda değilse bakmak istemediğini söyler bakmaz. Konu sahibinin kv si resmen eve çöreklenmiş. Herşey için kendi evi gibi davranıyor (misafir gibi) ama iş harcamaya gelince kendi evi var!

Evet konu sahibinin tek çözümü bakıcı tutmak ama bunu söyleme şekliniz çok itici.

kısacası çocuklara baktığı için kendinde

bravoooo

gerçekten çok iyi özetlediniz
evet eksik yazdım sanırım
teşekkürler

siz can havliyle acmissiniz konuyu ama ilk okuyup hic bisey bilmeseniz siz de hak verirsiniz buradaki üyelere.

inşallah hersey düzelir. anlıyorum ben sizi cenderede kalmis gibisiniz. biraz ipleri elinize alicaksiniz biraz sabredeceksiniz sonra yolunuza bakacaksiniz. sizin calismaniz ev alma durumunu etkileyecek mi peki.

Bence siz o begendiginiz uzaktaki evi alin cocuklari birakirsiniz kendi evinde bakar. Sahsen ben de istemezdim her gun farkli misafirlerin ben yokken evime gelmesini. Ev konusunu kvden gizli halledin ya da karistirmayin biz begendik deyip alin.

Hem şutla hem çocuk baktır diyorsunuz.
Konu sahibi bir zahmet bakıcı tutsun.
Akla ziyan akıllar.

eşimin maaşı yeticek gibi ben bi girip bi çıkıyorum işe çünkü uzun vadede bana güvenip çekmiycek kredi
allah yardımcım olsun

Konuşmayana yardım edilemez. Karşınıza alıp eve devamli birilerini getirmesinden rahatsız olduğunuzu söylemeniz lazim. Kvdeye söylenmez diye birşey yok. Ya siz uygun dille söyleyeceksiniz, yada esiniz. Bizde herkes ailesine kendisi söyler, çünkü herkesin nazi tek kendi ailesine geçer. Bakıcıya güvenmek de zor. Ama kadının kendi evine yatırım yapması sizin zorunuza neden gidiyor anlamıyorum. Sonuçta kendi maaşı. Bütün gün sizin evdeyse gorumcelerinizin gelmesi de normal geldi.

En büyük hata siz de ama. Baştan tepkinizi koysaydınız bu duruma gelinmezdi. Madem yalnız kalmak istemiyor, diğer kardeşlerle birlikte ara sıra misafir olarak kalabilirdi siz de. Siz sesinizi çıkarmamışsınız, üstüne nasıl olsa evde diye işe girmişsiniz, o da evde kendi düzeni kurmuş tabi. Hiç bir şeye karışmasın, çocuklara baksın hatta yardımcı olsun istiyorsunuz ama her şey aynı anda olmuyor maalesef. En güzeli kimseye minnet etmemek.

eşimin maaşı yeticek gibi ben bi girip bi çıkıyorum işe çünkü uzun vadede bana güvenip çekmiycek kredi
allah yardımcım olsun

ben bu durumda sizin yerinizde olsam isten cikarim evimi alir giderim. çocuğum üç dört yaşına gelince o krese ben ise. kv ile de tamamen sınır cizerim. esimi de bi silkeler kendine getiririm.

ben erkekleri de anlamiyorum. annemden bıktım ama annem iste idare et diyolar. kendi bıktığı annesine biz nasıl musama gostercez sormuyolar. biraz esiniz annesine hatalisn deyip mesafe koysa siz bu kadar yipranmicaksiniz.

esinizle ciddi sekilde konusun ne diyecek bakalım. çocuklara bakiyo diye çamaşırım esyam niye evin icinde dünya turuna cikar gibi yer değiştirip dursun ya.

Üzüldüm cok peki nasıl anladiniz ne yaptınız o pos kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…