eşimin ailesinden nefret ediyorum....

Bakiciya 1000-1500 neyse verip kimseye minnet etmemek en iyisi.
Anne sen yoruluyorsun ben bakici bulacagim de gonder.
Guvenilir birini bulursun insallah

maalese çıkarcı canım yoksa ben neden büyüteyim
yesin içsin oğlunu evi helal olsun
ama evde salça bitti diye beni arayıp,
evinde kilolarca salça tutması çok zoruma gidiyor.
anlatabildimmi

bakin konuyu acarken eksik yazmissiniz bence o yüzden fazla tepki aliyosunuz. konunuzu guncelleyin ve bu yorumlarda yaptiginiz aciklamalari da ekleyin.

cocuklarin yaşları, kv nin kendisinin sizde kalmak istediği vs vs

su durumda bi sene daha disinizi sıkıp krese baslatmak en mantıklısi.

ama burda bosuna kv ye bileniyosunuz. esiniz arkanizda olsa size destek olsa kv bu kadar yapamazdi. bakici tutsaniz da gelecek kv bakıcı iyi bakiyo mu diye kontrole geliyorum diye. ki belki bakiciyi bile kacirir. ayrica isten ciksaniz da kv size gelir ki nasilsa gelin bütün gün evde diye.

sizin sorununuz kv cocuklara bakmasi evini yaptırmasi vs vs değil. kv nin yalnızlığını ve sizin durumunuzu kullanip hayatınıza musallat olmasi. gorumcelerinizin gelmesini ben normal karsilarim ama diger uzak akraba konu komsu vs ne munasebet surekli benim evimde agirlayacak.

ben size deyim kv size tamamen yerlesme planlari yapıyo. kocaniza ayar verin baska türlü çözülmez

size ne kadar basit geliyor.yaşamamışsınız belliki kv deyle
maalesef olmuor öle geniş geniş konuşmakla

bakıcıyı karşılayabiliyorsanız maddi olarak, guven stresi yaşamayacağınız, kapris yapmayacak birini de bulursanız, bunun kayınvalidenizle alakası yok.
usulünce söylersiniz, oldu bitti.

en küçüğü 3 aylık 3 çocuk annesiyim. işe başlamadım henüz, evimde yardımcım var, 5 aydır yanımda olan kadına geçen ay gitmesin diye 400 lira zam yapmak zorunda kaldım.
bana maliyeti artık aylık 3000.

eğer maaşınız 5-6 bin değilse, bakıcı tutmayın evde oturun daha iyi.

geniş konuşmaktan kastınız ne bilmiyorum ama bizim de annelerimiz, kayınvalidelerimiz var. istemediğimiz şeyleri usulünce söylüyoruz.

maalese çıkarcı canım yoksa ben neden büyüteyim
yesin içsin oğlunu evi helal olsun
ama evde salça bitti diye beni arayıp,
evinde kilolarca salça tutması çok zoruma gidiyor.
anlatabildimmi
o değil de 2 küçük çocukla hergün nasıl misafir ağırlıyor, ben 1 haftadır evi temizleyemedim biraz süpürüyorum bebek bi yaygara koparıyo salonun ortasında süpürge günlerdir. Becerikli kadınmış kaynananız.

ANLASINLAR
yemesiyle içmesiyle ilgilenmediğimi
sadece hayatıma müdahale
iç çamşırlarıma kadar kontrol edilmemesinden
Kusura bakma ama yukarda biri yazmis gerci eksik bilgi vermissin basta.. salca olayini okuyunca cozdum kv ni ben simdi.. ee tabii kimse hak vermez bakici tut derler sana.. ilk msjini duzenle sana tavsiyem

bırak miafir agırlamayı
bindiriyo bebek arabasına
2 saatlik yere oturmaya bile gidiyo
gece yarısı dönüyo
canı isterse oda

dönemiycekse biz gidip çocugu alıyoruz

nekadar nankorce davranislar bunlar konu sahibi.
yuzumu eksiterek okudum konunu ve ustune haaaala uste cikmaya calisan yorumlarini.

oldu olacak kira isteyin kayinvalidenizden. bi emeklisi var ona da goz koymussun baksana.

1 2

Topa tutarsa tutsun, eşin ne diyor bu konuda. Hem fikirseniz hiç umursamayın bence...
eşimde yoruldu müdahallerden haliyle
bi yere ailecek bile gidemiyoruz
nereye?
bende geliyim
yada götürmediysek
ertesi gün
ne var bende gelseydim
çocuk bakardım (bunu kullanıyo işte)

İnsan kendi evinde özgürce, istediği düzende, kafasına göre yaşamak istiyorsa, kendi başının çaresine bakmalı. Bunun başka yolu yok ki. Kayınvalideye çocuk baktırıyorsanız, ona hayatınızda ve evinizde söz hakkı vermiş oluyorsunuz. Evinizde sizden habersiz sürekli misafir ağırlanması, eşyalarınızın karıştırılması berbat şeyler. Tamam, anlıyorum sizi. Ama bunun çözümü ne? Kayınvalide sizin isteklerinize göre programlanabilecek bir robot olmadığına göre... Onsuz bir çözüm bulmak dışında bir seçenek var mı? Bunun yolları da bakıcıdan, kreşten veya sizin ya da eşinizin işten ayrılıp çocuklara bakmasından geçiyor. Burada size hak vermeyip, öneride bulunan neredeyse herkese çatmışsınız. İyi de konunun amacı ne ki o zaman? Hep birlikte sizin için ah vahlanıp, kayınvalideye saydırmak mı sadece? Ya da sizce çözüm ne?

bırak miafir agırlamayı
gece yarısı dönüyo
canı isterse oda

vay be :)) arkadaşım konuyu açman yani ilk mesajın sıkıntılı sanki kadının yemesine takmış gibi görünüyorsun. Bence ilk mesajı yani konunu düzenle ara bilgileri oraya ekle. Kv az fena değil ama bunu giriş kısmına yazmazsan haliyle yorumlar hep o doğrultuda gelir. Ara sayfaları okumadan önce bende seni hatalı bulmuştum..

ben çoğu kişinin aksine, annelerin çocuğa bakmasını bakıcıdan daha iyi bir seçenek olarak görmüyorum. bakıcı illa kötü davranacak çocuğa diye bir şey yok. işini mis gibi yapan bir sürü insan var. oysa babane ananeyi bir şey için önce ikna etmek gerekiyor malesef. çocuğu saatlerce tv karşısına oturtan, dısarda hava aldırmayan, ortaçağdan kalma yöntemlerle güya terbiye vermeye kalkan, annenin sözünü çiğneyip bildiğini okuyan tonla anane babane var. bakıcıda bu konular daha kolay. bu böyle olacak dersin biter. ayrıca bakıcı hayatınızın içinde, sürekli burnunu sokan bir konumda değil. misafir gelince sizinle oturmaz, akşam kocanla başbaşa iki çift laf edersin. ne bileyim bazen sabah günaydın der geçersin, keyfin yoksa konuşmazsin bile ama kayinvalideyle bu mümkün değil. bu açılardan sizi çok iyi anlıyorum çok bunaltıcı. ben ne kayınvalide ne de kendi anneme aynı evde hergün tahammül edemem.
ama eve maddi yardım yapmıyor konusunda haksız buldum sizi. o onun tasarrufudur. hatta bence siz ona yardım yapmalısınız emeği karşılığı.
bence kreş düşünün. bu sebeplerle eşinize yüklenip huzurunuzu da kaçırmayın.

bırak miafir agırlamayı
gece yarısı dönüyo
canı isterse oda

İyi de bunların hiçbirisini yazmamışsın ki. Ama cidden yani iç çamaşırın karıştırıldığı halde, çocuğun senden izinsiz evden çıkarıldığı halde niye rest çekil göndermiyorsun?

1
eşimde yoruldu müdahallerden haliyle
bi yere ailecek bile gidemiyoruz
nereye?
bende geliyim
yada götürmediysek
ertesi gün
ne var bende gelseydim
çocuk bakardım (bunu kullanıyo işte)

Ben anlamıyorum neden rest çekmiyorsunuz, kadının kendi kendine anlamasını bekliyorsanız çok beklersiniz daha. Eşinde seninle aynı fikirdeymiş. Söyleyin gitsin ya çok mu zor...

niye bakmak zorunda... Yıllarca çocuk büyütmüşler ama yetmez birde çocuklarımıza bakmak zorundalar.Cocuguma baksın ama evime hiç karışmasın, misafir almasın, yemesin içmesin... Çocuğuma bakmak zorunda ama benim evime kendi çocuklarını cagiramaz... Neden çünkü torun seviyor kolay mı karşılığı olmalı.... Seviyorsa bakacak... Bu bakış açısı bence çok ama çok bencilce...

İnşallah çocuklarınız 5er 6şar torun verirler size de 60 yaşından itibaren onlara bakarsınız :)

1

Ben anlamıyorum neden rest çekmiyorsunuz, kadının kendi kendine anlamasını bekliyorsanız çok beklersiniz daha. Eşinde seninle aynı fikirdeymiş. Söyleyin gitsin ya çok mu zor...
REST ÇEKERSEK bayılır fenalaşır komaya girer öle bi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…