Kadının arkasından sallayıp sözünden çıkamıyorsunuz, gerçekten ilginçsiniz.ya bu bakıcı tut diyenler
maalese çıkarcı canım yoksa ben neden büyüteyim
yesin içsin oğlunu evi helal olsun
ama evde salça bitti diye beni arayıp,
evinde kilolarca salça tutması çok zoruma gidiyor.
anlatabildimmi
size ne kadar basit geliyor.yaşamamışsınız belliki kv deyle
maalesef olmuor öle geniş geniş konuşmakla
hangi bakıcı o tam olarak? büyükşehirde o para, haftada 1 gün gündeliğe gelen yardımcının aylığı oluyor.Bakiciya 1000-1500 neyse verip kimseye minnet etmemek en iyisi.
Anne sen yoruluyorsun ben bakici bulacagim de gonder.
Guvenilir birini bulursun insallah
o değil de 2 küçük çocukla hergün nasıl misafir ağırlıyor, ben 1 haftadır evi temizleyemedim biraz süpürüyorum bebek bi yaygara koparıyo salonun ortasında süpürge günlerdir. Becerikli kadınmış kaynananız.maalese çıkarcı canım yoksa ben neden büyüteyim
yesin içsin oğlunu evi helal olsun
ama evde salça bitti diye beni arayıp,
evinde kilolarca salça tutması çok zoruma gidiyor.
anlatabildimmi
ANLASINLARNe desinler kuzu?
Bunu herkes anladı da ne yapalım yani? Gelip biz mi uyaralım kadınıANLASINLAR
yemesiyle içmesiyle ilgilenmediğimi
sadece hayatıma müdahale
iç çamşırlarıma kadar kontrol edilmemesinden
Kusura bakma ama yukarda biri yazmis gerci eksik bilgi vermissin basta.. salca olayini okuyunca cozdum kv ni ben simdi.. ee tabii kimse hak vermez bakici tut derler sana.. ilk msjini duzenle sana tavsiyemANLASINLAR
yemesiyle içmesiyle ilgilenmediğimi
sadece hayatıma müdahale
iç çamşırlarıma kadar kontrol edilmemesinden
bırak miafir agırlamayıo değil de 2 küçük çocukla hergün nasıl misafir ağırlıyor, ben 1 haftadır evi temizleyemedim biraz süpürüyorum bebek bi yaygara koparıyo salonun ortasında süpürge günlerdir. Becerikli kadınmış kaynananız.
eşimde yoruldu müdahallerden haliyle1 2
Topa tutarsa tutsun, eşin ne diyor bu konuda. Hem fikirseniz hiç umursamayın bence...
vay be :)) arkadaşım konuyu açman yani ilk mesajın sıkıntılı sanki kadının yemesine takmış gibi görünüyorsun. Bence ilk mesajı yani konunu düzenle ara bilgileri oraya ekle. Kv az fena değil ama bunu giriş kısmına yazmazsan haliyle yorumlar hep o doğrultuda gelir. Ara sayfaları okumadan önce bende seni hatalı bulmuştum..bırak miafir agırlamayı
bindiriyo bebek arabasına
2 saatlik yere oturmaya bile gidiyo
gece yarısı dönüyo
canı isterse oda
dönemiycekse biz gidip çocugu alıyoruz
İyi de bunların hiçbirisini yazmamışsın ki. Ama cidden yani iç çamaşırın karıştırıldığı halde, çocuğun senden izinsiz evden çıkarıldığı halde niye rest çekil göndermiyorsun?bırak miafir agırlamayı
bindiriyo bebek arabasına
2 saatlik yere oturmaya bile gidiyo
gece yarısı dönüyo
canı isterse oda
dönemiycekse biz gidip çocugu alıyoruz
eşimde yoruldu müdahallerden haliyle
bi yere ailecek bile gidemiyoruz
nereye?
bende geliyim
yada götürmediysek
ertesi gün
ne var bende gelseydim
çocuk bakardım (bunu kullanıyo işte)
niye bakmak zorunda... Yıllarca çocuk büyütmüşler ama yetmez birde çocuklarımıza bakmak zorundalar.Cocuguma baksın ama evime hiç karışmasın, misafir almasın, yemesin içmesin... Çocuğuma bakmak zorunda ama benim evime kendi çocuklarını cagiramaz... Neden çünkü torun seviyor kolay mı karşılığı olmalı.... Seviyorsa bakacak... Bu bakış açısı bence çok ama çok bencilce...Bakmk zorunda deilciler toplanmıs gene bakacak bakmalı torunu uzaktan sevmekle olmuuor o iş oyle ayrıca evine sahip ckmasıds b garip haklısn valla sırf bakıyorum dıyede insanın ustune gekınmez sen neden ona katlanıyorsun Peki o zmn ana baba olr aaa lutfen herzmn cocuklar ezilmeli demi allah yardımcınız olsun
İnşallah çocuklarınız 5er 6şar torun verirler size de 60 yaşından itibaren onlara bakarsınız :)Bakmk zorunda deilciler toplanmıs gene bakacak bakmalı torunu uzaktan sevmekle olmuuor o iş oyle ayrıca evine sahip ckmasıds b garip haklısn valla sırf bakıyorum dıyede insanın ustune gekınmez sen neden ona katlanıyorsun Peki o zmn ana baba olr aaa lutfen herzmn cocuklar ezilmeli demi allah yardımcınız olsun
REST ÇEKERSEK bayılır fenalaşır komaya girer öle bi kadın1
Ben anlamıyorum neden rest çekmiyorsunuz, kadının kendi kendine anlamasını bekliyorsanız çok beklersiniz daha. Eşinde seninle aynı fikirdeymiş. Söyleyin gitsin ya çok mu zor...