Esimin ailesi

Kendi düşen ağlamaz.
Sevgi adı altında gözlerini beynini kapatıp birinin peşine gidersen böyle kalırsın işte.
Evlendiğin kişide seni sevse böyle ezdirmez.
Ailesinin arkasına saklanan bi beceriksiz.

Ya işte kapağı bir atayım da sonra çaresine bakarız diye düşünüyorlar, güya uyanıklık yapıyorlar...

İnşallah bu da çıldırıp konu açıp anasının babasının mal varlığını listelemez

Kendi düşen ağlamaz

Hangi ülkede okudunuz? Hangi ülkede 21 yaşında tıp mezunu olunur? (bir süredir evli olduğunuzu düşünürsek 20 hatta) 2-3 yılda tıp bitirilen ülkeyi cidden merak ettim.
19 yaşında mezun olunan Rus -yani eski SSCB ekolünden ülkeler var
ben avrupada çalışırken, 21 yaşında doktorasını bitirmiş çalışanlar vardı o ekolden, ha onların büyük kısmı harbi Slav tertemiz rus abilerdi yarı deli yarı manyaktılar o ayrı...tabii ben tıp fakültesinde onlara gel doktorluk yap diye denklik verildiğini görmedim, tıp fakültesinde de olsak biz laboratuvar/arge vs. türünde bölümlerin çalışanıyız. hasta bakmıyoruz.

bu kişi de bulgar, makedon, gürcü, sırp vs vs ülkelerden birinden hatta en basiti azeri olabilir, 5 yaşında başladıysa ve dahi fizyoloji filan okuduysa (tıp dediği o bile olabilir yani) olur... yine o ekolde pek çok ülkede tıp fakültesinde başka bazı bölümler de var.

Arkadaşın canı biraz hareket istemiş,konu açıp biraz bizi paylamaya cabalayarak aksiyon almış..fazla söze gerek yok,goruyorsunuz.

Evet Rusya'daki üniversite demezse ne olayım. Kesin böyle söyleyip kılıf bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…