Eşimin ailesi

Aaaaabbb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
131
53
13
Merhaba hanımlar çok dertliyim ve derdimi paylaşıp biraz ferahlamak için buraya yazıyorum.
3 ay önce doğum yaptım bebeğim ,66 gün kuvezde kaldı çok zor günler yaşadım hamdolsun geçti .bebeğim yanımda ama biraz sancılı geçiyor bu süreç hem benim hem eşim için sürekli ağlayan kucak isteyen bir bebeğim var .neyse ben bebeğim taburcu olduktan sonra misafir uzun bı süre kabul etmeyeceğini söyledim eşime çevreme hem enfeksiyon dan ötürü hem de vaktimi küçücük kucağıma aldığım bebeğime ayırmak için 2 kilo ile taburcu edildi düşünün o kadar küçük. dün eşim eve gelince bayramda misafirimiz var dedi bende günübirlik sandım bunun 2 ayrı ablası bize gelecekmiş 2 tane de haylaz çocuk var ve bana sorulmadan bu kararlar veriliyor ablaları müsait misin değil misin diye sormadılar bana eşimde keza aynı şekilde bu arada ablaları ile sohbetim yok çok mesafeliyiz bayramda kalacak yerleri olmadığı için eşim de bize gelin demiş . dipnot kayinbabamin evi var ama en küçük kız kardeşleri ile kus oldukları için gitmiyolar diğer ablalarinda da kedi varmış diye dünden beri o kadar üzülüyorum kk eşimle konu boşanmaya kadar geldi bunu da dile getiren o bende artık senden de ailenden de sıkıldığımi bu şekilde yürümeyecegini söyledim.cogu tartışmalarımiz ablaları yüzünden oluyo ...

Bebeğiniz yanına kimseyi almazsınız artık abartmayin biraz büyümüş sanki.Gecmis olsun bu arada.

Ben olsam ablayı arar direkt onunla konuşurdum prematüre doğru çok sıkıntılı günler yaşadık aşıları yapılana kadar doktor çok insanla bir araya gelmeyin dedi derdim. Eşim size hayır diyememiş ama benim öğrenince aramak istedim anlayışlı insanlarsınız halden anlarsınız. Diye tatlış tatlış rica edin. Sonra eşiniz boşuyorsa da boşasın bunun için manyak mıdır nedir ya. Erkekler bebek olduğunda neden alıklaşıyor böyle.

Bebeğiniz yanına kimseyi almazsınız artık abartmayin biraz büyümüş sanki.Gecmis olsun bu arada.
Mesele sadece bebeğim değil bana sorulmadan bunların yaşanması ve evinize misafir gelince kendinizden odun veriyorsunuz yatılı misafir ve 9 gün boyunca kalacaklar benim şu anda sadece İlgilenmem gereken şey bebeğim bebeğimin ayağı da sıkıntılı oda zor süreç bizim için her hafta alçı yenileniyor.bu arada teşekkür ederim

Ararsam hiç benimle konuşmaz tamamıyle suçlu ben olurum.kabahat görümcem de biliyor eşim bişi diyemeyecek gidecek yerimiz yok diyor o zaman beni ara benimle konuş demi ama .ah ah nedir benim bu görümcelerimden çektiğim ben zaten tavrımı.koydum gerisi beni ilgilendirmez olur da gelirlerse de asla ve asla hiçbir şekilde evimin hanımı gibi davranmam sadece bebeğimle ilgilenirim tepkimi de anlasınlar.bu arada bebeğim pev hastası ayağında alçı var yani sadece küçük olması değil buda bizi en azından beni ve bebeğimi zorluyor

Cok üzüldüm.Allah acil şifalar versin.Gelen misafir düşünmeli.

Gittiklerinde zaten eşinizle kava edip kötü olacaksınız gelmelerine engel olun o kavga mutlaka edilecek 3 aylık bebekle 9 gün boyunca hiç bir şey yapmasanız bile kedi varmış sürekli temizlik vs yapmanız gerek ayakta kalmanız
Bebek şu an hassas seneye ağırlayabilirim şu an kendimi hazır hissetmiyorum kusura bakma de..bu kadar kolay değil ama bir şekilde gelmelerine engel ol..sarı öküzü verdin mi bitti olay her sene gelecekler

Kedi benim evde değil bizimle aynı şehirde olan diğer gorumcemde sözüm ona oaraya gitmeme sebepleri kediymis.bende bundan korkuyorum ya alışkanlik yapıp her zaman bana gelmek istemeleriden.ama ne yapabilirim ki eşimle anca kavga ederek ya sonumuz mahkeme salonunda bitecek ya da gelmeyecekler ki dediğiniz gibi gelselerde bin pişman edecem onları daha da huzursuzluk olacak .hayır yani babalarının evi varken ne münasebet benjm evime hele ki şöyle bı dönemde ben kendi ailemi bile kabul etmedim ha gelirseniz de işimi görüp gidersiniz diyorm.bebegim de sıkıntıli bir bebek misal dün gece hiç uyumadı şu anda bile uyumuyor dua edin bana gerçekten çok çok yoruldum

Ablaları el öpmeye mi geliyor,siz gitseydiniz de onlar agirlasaydi, dokuz gün gelinin evine yatılı gidilirmiymiş hemde bebekli. Allah kocanıza akıl fikir versin.

Görümceleri ara doktor ziyaret yasak dedi esim size gelmeyin diyememis ama ben bebegimin sagligini dusunmek zorundayim de
Anlarlarsa ne âla
Baktin olmadi esin bögürdü gorumceler yola cikti, toparlan birkac esya annenlere gec
Ne halleri varsa gorsunler

Hatır asla odanızdan çıkmayın bebekle yatın kalkın hatta yemek bekleyin. Ablacım bi kap yemek pişirir misin vs iş bekleyin yani geldiklerinde. Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin bebişinize.

Ablaları el öpmeye mi geliyor,siz gitseydiniz de onlar agirlasaydi, dokuz gün gelinin evine yatılı gidilirmiymiş hemde bebekli. Allah kocanıza akıl fikir versin.
Hayır canım bayram tatili için geliyorlar gidecek yerleri olmadığı için benim eşim de bize gelin demiş.kiz kardeşleri ile küsler .ve bebeğim yeni taburcu oldu hiç uyumayan uyutmayan hep ağlayan bir bebek

Hatır asla odanızdan çıkmayın bebekle yatın kalkın hatta yemek bekleyin. Ablacım bi kap yemek pişirir misin vs iş bekleyin yani geldiklerinde. Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin bebişinize.
öyle olmuyor işte hizmet bekliyorlar ..gittiklerinde yine kötü olacaksın
gelmeden kötü ol eşin vicdansız çünkü halini bildği halde ..kendi işini kendin hallet ..yine de eşine bir şans ver ikna etmeye çalış olmadı hem onları müsait değilim diye reddet hem adama hayatı zindan et..biraz güçlü olun
istemediğin şeyleri yapma sen ne yapasan yap zaten gelinsin sevmeyecekler

Hayır canım bayram tatili için geliyorlar gidecek yerleri olmadığı için benim eşim de bize gelin demiş.kiz kardeşleri ile küsler .ve bebeğim yeni taburcu oldu hiç uyumayan uyutmayan hep ağlayan bir benek

Arayamam ki hem düşünün birinin numarası yok bende o derece mesafeliyiz diğeri ise numarası var ama hiç görüşmeyiz çok nadir geçmiş olsun diye arar sorar .ben zaten onlar gelince anneme gidicm dedim bana gidersin bı daha gelemezsin dedi .dün bana bağıra bağıra seni istemiyorum dedi bende artık bende seni istemiyorum dedim madem her defasında aynı şeyi yaşıyorsak düşünün evlendiğim ilk gecenin ertesi akşamı tekrar bu gorumceler eşime msj atıp kızımın doğum gününu gelip sizde kutlayacaz dediler ben o zaman da tepki gösterdim.kabul etmedim hatta şok olmuştum

Tamam numarasi olana mesaj at
O da digerine soyler zaten
Bu ne yuzsuzluk insanlardaki ya
9 gun tatilde de evinde otur git çayıra piknik yap
Ne bicim insanlar
Valla biraz bahane buluyorsun kendine nosu yok falan diye
Ben olsam gorumceye o mesaji atar sonra da annemlere gecerim insanliktan nasibini almamis esi de oyle tek basina birakirim
Cok dusunuyorsa kardeslerini otele tatile gonderseydi
Buraya gelin demek kolay tabi evde hizmetci var

Canım ben dün izah ettim bak iyi değilim biliyorsun dedim ki eşim bile uykusuz kalıyor normal hayatımız baya kisitlandi.bana dio ki ablalarimi istemiyosan bende seni istemiyorum artık.hem beni arayıp fikrimi bile soran yok ki .ama canım emin ol eğer gelirlerseler bin pişman etmezsem ben ben değilim.elimi hiçbir şeye surmicm ki şu anda da öyleyim düşünün çogu akşam yemek bile yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…